Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zemana může porazit už jen nemoc, smrt, pomatení či totální podraz "věrných"...Jinak nemá v současnosti dost silného protikandidáta..Všichni ostatní, totiž většinově a "korektně" připouští, aby sem na úkor většiny, přišli "běženci" atd., nechtějí se ani otevřeně vymezit vůči tzv. neziskovkám., neumí a dokonce ani zřejmě nechtějí připustit i moc o tom mluvit., či dokonce vlastenecky obhajovat, hlavně národní a státní zájmy i oprávněné teze naší země i občanů., včetně její suverenity i svéprávnosti a jsou naopak klidně ochotní připustit, abychom se stali totálně nesvéprávnou kolonií a součástí 4 říše..s povinností už jen držet hubu, vše si nechat líbit, hlavně dělat za pár šupů, avšak se světově vyrovnanými cenami atd..Jsou to v principu a většinově., jen účelově připravení komparzisté cizáků, co jim nebudou dělat problémy., kterým jsou vlastní občané i naše země, daná nám předky., často i za cenu jejich krve a jiného utrpení atd..v podstatě i tzv. "korektně" u "zadku"..
    • Zas to tak neprožívej..................
      • To víš že jo čuramedáne.
  • Byl jsem vyprovokován včerejším pořadem na Barandově, kde byl tzv."bezkonfliktní" populista Drahoš. Zejména, když došlo na hodnocení "mlátičky" SNB. Ten chlapec nelze jinak nazvat 20 letého mládence, který nastoupil do pohotovostního pluku, kam nastupovali všichni uchazeči v té době, chtěl samozřejmě později dělat třeba kriminalistu nebo vyšetřovatele, to nelze předem určit. Ale ten politiku tehdejší doby nedělal. Je svým způsobem daleko čistější než zkušený Drahoš, který šlapal pro tehdejší režim jak prostitutka na E 55. Tyto kádry, co z 95% volili tehdejší režim mají tu drzost se vymezovat proti člověku, který je v podstatě chránil a nasazoval později život a zdraví pro tyto politické převlékače, které mně připomíná i p. Drahoš.Kdo ho vyhrabal a navrhl mu, že by mohl být prezident?Komu se bude muset potom odvděčit za finanční nemalou podporu?A ať každý mluví sám za sebe. Jestli on si myslí, že může kritizovat povolání a chování p. Ondráčka , tak já si zase myslím, že je bezcharakterní dobytek, který asi za peníze a moc udělá všechno.Tak pro mě je jako prezident absolutně nevolitelný.To raději Zemaana, který je čitelný a nebojí se vyjádřit spokojenost nebo nespokojenost.
    • vomibest
      Proč lidi s takovou minulostí jsou tak nehorázně drzí a cpou se někam, kam nepatří. Vládnou nám zloději, lháři a podvodníci. Včetně toho nechutnýho, pomstychtivého hulváta a lháře na Hradě.
    • K SNB nastupovali dobrovolně, stejně jako jejich vzory k SS.
    • zarisi, Pokud se týká budoucího prezidentského kandidáta, nemusí být politická jednička. Stačí když to bude slušný a poctivý člověk.
      Ondráček s pendrekem, jak píšete byl mladý nezralý chlapec. Pokud by takto i on mluvil, nic proti volbě. Avšak on své počínání, stejně tak jeho mateřská partaj, obhajuje. Neslýchané.
      • Nevidím jediný důvod,proc by měl Ondráček ohýbat hřbet,byl mladý,plnil rozkaz a hotovo.Potrebujeme v politice lidí,kteri se nebudou hrbit,do dnešního dne jsme jedinou zemí,ktera nedostala žádné reparace od Německa za 2.svetovou,za takové lůzry nás mají a to je delší doba!!! Howk.
  • jen se pevně věří že to nebude Mírek Špína Topolánek. Darebák už zase začíná vystrkovat rohy a kuje mazané pikle. Slovem typický ODSák. Ovšem vrcholem je když nějaká naše TV podle fotky přirovnala jeho zarostenou špinavou hubu k Masarykovi. Tak to už je skutečně moc.
  • který asi vyhraje, spíše mám strach o zdravotní stav jeho odpůrců, aby jim nepraskla cévka ;-).
    • Hlavně aby nepraskla Vám, pane Jouda!
      • :-)))
  • Už to jméno napovídá.....Drahoše nebrat....
  • těch 8 šašků určitě ne, já mám jasno, volím pana prezidenta Zemana
  • Máte pravdu pane Bican ,máme pouze jednoho kandidáta a to je ing Miloš Zeman,který neuhne,ale opravdu,propto ho budeme volit.I já měl názor na p.Drahoše a tak jsem se začal zajímat a výsledek nebudu ani říkat.Z doslechu to ,není nic moc.Proto ten Zeman a Babiš.Dobrá volba pro tuto zemi,když se nehlásí schopnější,kteří si nechtějí zadat s tou polistopadovou sebrankou.
  • Tentokrát pisatel článku Bican filozofuje o výsledku voleb jaksi na vodě. Protiřečí si, když jednou píše, že zřejmě do druhého kola se dostanou Zeman a Drahoš, vzápětí však dodává, že by Drahoš mohl porazit Zemana ve druhém kole. To by Zeman potom musel ztratit všechny své voliče, což je zřejmě velmi špatná úvaha a nestane se to. A součet všech možných preferenčních hlasů předních dalších kandidátů pořád nedává číslo, kterým Zeman vládne již teď. Takže lze skoro s jistotou říct, že zázraky se konat nebudou a pokud nezvítězí Zeman v prvním kole, ve druhém bude mít Drahoše jistě na svém štítu. A zaslouženě.
    • vanhorne
      "bude mít Drahoše jistě na svém štítu"
      Zeman ma na svem stitu toho dost, chlast, vulgarni zvasty a pomluvy.
  • "Kdo porazí Miloše Zemana?" Nikdo!
    • porazí ho chlast a jeho chorobná zloba
      • Chlast a chorobná zloba? Když jsi v tom oboru takový odborník, tak tady můžeš něco zhlédnout.

        https://www.pravdaozrude.cz/

        https://www.youtube.com/watch?v=XDdf5bz-nYE
        • Bolševické zrůdné bestie kvičí strachem - až ta dementní rusofilně zesranná obludná tlama odtáhne z hradu a v česku začnou panovat normální poměry.
          Zapomeneme na nejtragičtější heslo pana exprezidenta - nejsem jako oni - a začne se zde konečně dělat pořádek.
  • Každý volič by měl projít testem inteligence. Pokud by měl IQ pod 50, jako třeba jura a kritik, měli by být zbaveni práva volit.
    • To přirovnáváš k sobě a nenazývej se KAN 231,protože tvé IQ je pod 50.A za druhé o tvé inteligenci silně pochybuji dle tvých vejšplechtů a mínus bodů,které sbíráš.Já na rozdíl od tebe píšu ze zkušeností a života,kdy bylo lépe a nepapouškuji jako ty.
      • Nevím kdes vzal ten KAN, umělče, ale věz, že mínus od bolševika je mě pochvalou.
        • Ten bolševik tedy na rozdíl svazáku od tebe nemohl studovat a navíc měl otce odbojáře a živnostníka a říkám si za co můj otec bojoval asi za takové jako jsi ty a věř umělecké sklony nemám,ale technické ano politruku nebo jak si říkáš.Ten 231 byl za mého mládí klub angažovaných nestraníků,kdybys nevěděl.A věz,že se chováš jak ten největší bolševik i tvoji vládní představitelé,které obhajuješ se za to stydí a zítra vytáhnou knížku a budou vykřikovat,že byli pomýleni .I s tím máme zkušenosti a lituji jen toho,že jsem nebyl v KSČ,prognosťáku nebo u STB.Mohl jsem dnes být ve vysokých funkcí.Tak si v tom udělej pořádek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit