Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kalousek klidně skončí sám. Restituce mu prošli, státní kasa vykradená a smlouvy které jsou výhodné pro něj a jeho lidi jsou neodvolatelné. Tak né jen skončit, ale před soud a zavřít. Ovšem vše bylo předem odhlasováno ( zákony), tak je nepostižitelný. *16*
  • Kalouska Nečas vyhodit nemůže, protože by Kalousek položil celou vládu, takže by vyhodil i sám sebe a muselo by se jít do předčasných voleb. Takže ty jeho řečičky jsou jenom pindičky - možná ještě někoho vymění, ale Kalouska určitě ne, i když by to dnes asi rád udělal...
  • Modrá je dobrá!
    • Dobrá tak na nátěr bazénu.
  • Nějaká rošáda mezi současnými vládními a politickými lumpy,naši zemi z cesty ke státnímu bankrotu nezastaví.To může dokázat pouze strana tvrdé levice mladé generace.Ta bude muset pak být ke všem,kteří mají podíl na zbídačování této země ,tak krutá,že vedle ní by byli i komunisté padesátých roků strašné měkoty.To co se zde dnes vydává za vrcholové představitele komunistů,je jenom banda přeplacených lumpů,kteří se za velký peníz vyvalují v politice a občas něco levicového žvejknou.Za to,že za třiadvacet roků nebyli současní komunisté si schopni dát do vedení schopné a tvrdé levičáky,nýbrž pouze tuto sebranku,by zasloužil každý současný komunista pár ran katovskou sekerou po hubě.Když neumí dělat poctivou levicovou politiku,tak se neměli do politiky cpát.
  • Na každý prase se vaří voda a kalouskovi to už začíná docházet.V neději u moravce byl úplně zelenej vzteky.
    • Když tam byl Filip tak ten zase byl rudý vzteky. *1*
      • Co je ty hrdinou zalezlej jako anonym? Tak se konečně představ!!!!
  • Tady zas je (a přibude), rudoprdélnických zvratků. Ideální čánek pro rudý mor - textu rozumí, souvislosti však nechápou.
    • ... kecy zbabělého primitiva :))))
  • Ne že bych se klaněl Kalouskovi, ale nezapomínejme jak oranžový guru Sobotka za svého finančního ministrování rozhazoval na všechny strany, vysoké lenošné a skočné nepřizpůsobivým. A když byl upozorňován, že zadlužuje naše vnuky, tak SexyMozek tvrdil, že dluhy se platit nemusí. Takže když se to předtím rozprndalo, tak to holt těž musí někdo ušetřit.
    • Oba Sobotkové, kteří se nám motají ve "vysoké" politice jsou pěkní "ptáčkové". Ekonom kvalit toho mladšího, byl snad boží bič a prezident kvalit toho dnes se snažícího o tuto funkci je snad jen zlý vtip.
    • Nejvíce se rozkradlo do roku 1997. A Dr.Číča začal už tenkrát tušit,že by mohl přijít nový 17.listopad ,tak šel od toho.
  • Všichni co cinkali klíči věděli z dějepisu co je kapitalismus, nebo ve škole chyběli? A peníze které dříve sloužily všem jsou přeci v kapsách těch, kteří se o sebe dovedou postarat. Tak máte co jste chtěli. P.S. Zítra dopoledne odlétám svým letadlem na pár dní z tohoto smetiště se ohřát a trochu pobavit k moři tam, kde je lidský ráj. Máte svobodu tak se tam třeba uvidíme a popovídáme.
    • Taky Tě straší "kapitalismus" 19. století? A to jenom v noci nebo i vedne? Marxe strašil také komunismus ("Evropu obchází strašidlo, stašidlo komunismu..." napsal v Komunistickém manifestu). Jak je vidět, nejsi na tom tak zle když si můžeš dovolit letecky se dopravit na dovolenou u moře. To za komunismu tak snadné nebylo. Tak šťastnou cestu a hezky si to užij. *4*
  • Těm, kterým rozdával dotace z vašich daní a církev si na páně Kalouska nestěžují. Musí se uzat, že má buňky, jak odklanit naše státní finance pro sebe a své přátele odkloňováním a tunelováním. Vítejte ve středověku na Balkáně, později v Somálsku.
    • On sám Kalousek nic nerozdává, není to car gosudar, který by o všem sám rozhodoval. A pokud jde o církevní restituce, o tom rozhodl parlament. Církvi se vrátí uloupené nemovitosti, o které se bude muset starat a všechny své výdaje bude bude muset hradit ze svého, protože se jí přestane platit z našich daní. Tak vo co gou. Do středověku jsme se vrátili po válce díky našim "osvoboditelům", ale nikoli na Balkán, ale do asijských stepí. A pokud si zvolíme za presidenta toho domorodého kouzelníka, tak z nás nebude Somálsko, ale nějaký africký kmen z Urundy Ukunky.

      *1*
      • Z tvojich daní se toho moc nezaplatí. Ty tady na PL strašíš od rána do večera. Zřejmě jsi zazobaný invalida. Tak ve zkratce, církev je banda vydřiduchů která léta, letoucí, oblbuje lidi ku vlasnímu prospěchu. Jo, a odhlasování prlamentem je lumpárna XXL, jsou to vlastizrádci a poplatní hov*da doby. Nazdar Vole !!!! *12*
      • " Církvi se vrátí uloupené nemovitosti, o které se bude muset starat a všechny své výdaje bude bude muset hradit ze svého, protože se jí přestane platit z našich daní. Tak vo co gou. "

        Ano vrátí židocírkevním sektám, ale další zlodějinou financí na úkor poplatníků a jejich potomků, kteří uvedeným nic nevzali.
        • Blbost, že se přestanou platit církvím státní platy, zatím je mají smluvně zajištěny na 30 let dopředu v plné výši a restituce jsou k tomu navíc. A ty víš, co bude za 30 let ??? Jestli tady zůstanou takovéhle vlády, tak to nechají vyšumět a budou vyplácet církvi státní platy navěky... proč myslíš, že je tam těch 30 let smluvně i parlamentem potvrzeno ??? Aby zatím přišly nové generace, kterým se to zatají a je to !!! Ale mě už to nepálí, to já budu dávno se přesýpat v urně, ale dnešní chytrá mládež jim to bude platit a ještě bude za to nadávat komunistům, protože jim to tihleti dnešní zatají a nakecají jim to. Naše mládež si nechá nabulíkovat cokoli za jediný den, ale ať si to pak užije a nadává komu chce, každému z nás už to bude šumafuk...Ostatně, vždyť je naše mládež tak inteligentní, že je schopna složit maturitu jedině z počítání s kalkulačkou a to ještě s obtíženi, normální matiku jim museli zrušit, jinak by maturu nesložil takřka nikdo ...Já, když maturoval v roce 1961, tak jsme museli k maturitě předložit diplomovou práci včetně technických výpočtů a výpočtů bezpečnosti zařízení + kompletní výkresovou dokumentaci... Dneska se takové zadání diplomky pomalu bojí zadat na VŠ, protože by to těžko někdo zvládal...
        • Ano, naši otcové a dědové dopustili, aby se to církvi vzalo. Komunisti si mysleli, že to mají na věčné časy a nikdy jinak, jak říkal krejčí Bilak a tak s tím nakradeným "hospodařili" podle východostepních zvyklostí. To co z majetku církve komunisti zničili nebo jinak učinili nevratným (to je téměř polovina jejího majetku), to by měli komunisti zaplatit ze svého.
          • Neblebtej kozomrde!!
      • A jaké majetky to církev vlastnila? A ten nesmysl, že si bude platit všechny výdaje.... to je stejné jako ten parlament, co schvaloval naposledy zmíněné restituce - rychlá výměna uplacených poslanců za další poslance natěšené na slíbený obulus a tato kvalita povýšena odsouzeným poslancem....
        A vážený, v roce 1945 to skutečně byli osvoboditelé a to nezměníte jakoukoliv lží. Změnu ve vnímání přinesl rok 1968.....
        • Stalinův CCCP a Hitlerova 3.říše spolupracovaly (Pakt Molotov-Ribbentrop, nacistický vojenský výzkumný ústav a důstojnická přípravka u Minska...). Rozdělili si Polsko a v plánech Evropu a celý svět. Když představitelé západních mocnosti pochopili, že ten hnědý socialismus je horší než ten rudý a hrozilo, že se v Moskvě bude mluvit německy, tak poskytli Stalinovi materiální pomoc.
          Cílem Stalina a jeho poskoků nebylo žádné "osvobozování", ale splnění dávného ruského snu: obsadit a vydrancovat co největší kus bohaté Evropy a vytvořit tady "sovětské socialistické republiky", de facto kolonie CCCP.
          Ti chudáci kluci co je pochytali po vesnicích a nahnali do armády o ničem nerozhodovali a nešli nikoho "osvobozovat". Prostě dostali napít vodky a "vperjod na vraga" a ještě přitom museli řvát urrrááá. A kdo neřval, mohl dostat zezadu kulku do týla. Ti ani nevěděli, že existuje nějaké Československo a když sem přišli, byli nesmírně překvapeni, že se tady mluví řečí podobnou ruštině a nechápali, že je tady lidé vítají jako osvoboditele.
          Samozřejmě ti kluci válčit nechtěli, ale museli. A je pravda, že při dobývání střední Evropy pro CCCP tady porazili nacistickou vládu. A místo svobody byl pouze hnědý socialismus nahrazen rudým, ještě zákeřnějším a méně vypočitatelným. Za to ovšem ti kluci nemohli.
          Kdyby nebylo komunistického CCCP s imperialistickými ambicemi, tak západní mocnosti nikdy nedovolily vzestup německého nacismu a Hitlerovi by včas zatrhli típec.
          • Dle guláše, který jsi tu navařil Tě "dobře" modráci vyškolili. Za podobné znalosti z dějepisu se dává tak za 4.... ale nutný najít klacek, že a pak se hodí cokoliv. Dokud Německo útočilo na východ, Západ nehnul ani prstem - kromě proklamací a pokusu o obsazení Norska. ALe nemá smysl sem tahat tuto historii. Nechci Tě převědčit to ani nejde... jen zkus číst víc a jinde než TOP či ODS materiály.
          • Anonyme , uvádíte pouze to, co se vám hodí.Co kdyby jste zde také uvedl, že podobnou smlouvu s Německem měla i Anglie, a byla uzavřena dříve než s SSSR a že Hitlera pomáhaly vyzbrojovat,a to podstatně americké koncerny.Svými jadnostrannými a tím i impotentními výpady značně připomínáte jistého Petra.Nejste náhodou jeho "alter ego.Moc bych za to nedal!
          • """ Stalinův CCCP a Hitlerova 3.říše spolupracovaly (Pakt Molotov-Ribbentrop, nacistický vojenský výzkumný ústav a důstojnická přípravka u Minska...). """

            Na dalšího jejich společníka, kterým byla církev jsi jaksi účelově zapoměl, že? Jak by asi válčili bez posvěcených zbraní, vyrobených v převážně židovských fabrikách. I církev dluží za své konání lidstvu více, než lidstvo církvi. Kdy asi nastane vyrovnání církve s lidstvem?
    • Třiadvacetiletý sametový příklad, jak nemá vypadat služba politika občanům.
  • už měl bejt zavřenej dávno,,,a všichni s nim,,Klaus dá milost blbům co ohrozí hlavu státu,,,ale tomu co vyjádřil jinej politickej názor se vy,,,, to je teda vzkaz lidem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit