Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Po zkušenostech zjišťuji ještě cenzor na Seznamu

  • Po zkušenostech zjišťuji ještě cenzor na Seznamu

  • vanhorne

    "kdo má do zadku díru"

    Ve svete to uz tak byva, ze kdo navrchu ten se kyva.😉

  • vanhorne

    "přeci psali v novinách."

    Co ti ta chuderka mohla rict jineho? Tenkrat i zdi mely usi a ve vetsine skol decka byly vedene k tomu, aby fizlovaly o cem se doma mluvi. A kdybyse k nejakym usim doneslo, ze starenka vyslovila pochybnosti o pravdivosti nejakeho clanku, tak mohla mit cela rodina i pribuzenstvo trouble. Ted na to mame ty ruzne diskuse, abyse banda porafala mezi sebou, pobavila se, spolecne zanadavala na vladu a je klid. 

    Mozne je i to, ze kdyby computers a Internet prisly o 15 nebo 20 let drive, mozna by tam Husak s Jakesem porad jeste sedeli a spokojene mzourali.😂

  • Ještě před několika lety jsme se smáli, když naše stařenka něco tvrdila a skálopevně tomu věřila. Když jsme se jí zeptala, odkud to ví, řekla, že to přeci psali v novinách. A nám to bylo směšné.

    Jací jsme dnes většinou my? Mladší, prý moudřejší. Také s námi cvičí média a ty rozhodují, co je a co není pravda, ti rozhodují, kdo je dobrý a kdo zlý. 

    My jsme jenom figurky na jejich šachovnici a chováme se stejně jako ta prostá žena. 

  • Tady poroučí kdo má do zadku díru, když je u koryta.

  • Už v několika diskuzích na různých serverech jsem psal, že moc majitelů sociálních sítí, ale i zpravodajských médií přerostla únosnou mez a měla by být omezena i přes to, že budou jistě řvát omezování práv a svobod projevu. Přitom by jejich omezení bylo právě odpovědí na jejich omezování projevu a uveřejňování polopravd.

    Už si je svět nechal přerůst přes hlavu a oni se začali cítit polobohy. To není dobře...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit