Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na pravopisné i slohové úrovni kumulova příspěvku do diskuse je jasně patrná úroveň přitakávačů Kalouskovi, Fialovi, Bělobrádkovi a Gazdíkovi, kteří se kromě těchto výlevů vzteku momentálně na ulicích snaží zvrátit výsledek svobodných demokratických voleb... Netřeba nic dodávat.
  • Zajímavé.
    Kolegové, kteří vozí do německých skladů německé výrobky vyrobené, co já vím, třeba v Třebíči, mají na věc náhled opačný.
    I s dorozuměním je to těžké, z německého skladníka nevypadne nic jiného, než:"Sendikalardayım, šajsearbajt."

"Svoloč" je česky "sebranka", tedy v diskutovaném případě pacovníci porůznu a z dálky sehnaní a vyskytuje se spíš v Německu, gerçekten.

Zdá se, že jste větší hlupák, než by bylo lze odhadnout z vašeho stylu.
  • Co se týče agenturních pracovníků, jejich zaměstnavatelem je pracovní agentura, ta je platí, odvádí za ně daně a odvody.
    Majitel výrobny jim neplatí nic, má smluvní vztah pouze s agenturou.
    Problematice zjevně nerozumíte.
  • Okamuro chystej se nastává tvůj čas.Sestavuj si vládu ať nemáš zmetky nebo zmatky .Po vzoru Orbána vzhůru s V4 proti hloupému Bruselu a jeho poskokům v ČR a USA hujerům.Co nám to přinesl ten havloidní západ,který potřeboval rozeštvat státy VS,aby mohl udělat konfrontaci s Ruskem, našim vždy spojencem.Probuďte se dokud bude čas a ne další války a krize.
  • ... demence blbého Bicana se začíná podezřele kouzelně přibližovat demenci blbečka Jégla :)))
  • ... blitky o opakování se od nejdementnějšího blba na netu vždy pobaví, zesraná kryso :)))
  • ... ty jsi skutečný reprezentant, hlupáku, jenom dementní primitiv si ohlasuje své blitky :)))
  • 0
  • ).(
  • 0
  • 0
  • ... už nechlastej ty své krabičáky za dvacku, ty dementní hlupáku, nikdo tě nikdy nečte :)))
  • ... na takový tvůj projev demence není důvod víc reagovat, sračko :)))
  • Jak přihrát kamošovi Jančurovi:Slevy na jízdné má zaplatit třeba ministerstvo školství. Nebude to na úkor platů učitelů, našli jsme neutracených 170 miliard, tvrdí Babiš.Jo a kdes je našel u sebe co si za ta léta nakrad pak to sedí ,ale jinak první informace co se bude za asociace nenažraných oberzmrdů dít,prostě svět pro pár oligarchů a pak jen chudina.Pak už chybí jenom vysvětlit že není na důchody neb tam leží ten bilion kterej ten čoboláckej ganster chce vytřískat z Česka.
  • ... já mám dávky 60 litrů měsíčně, kolik ty, nejprimitivnější kriple?
  • ... proč dvakrát totéž, došla snad hlupákovi se slovní zásobou 20 slov pára, blbý impotente?
  • 0
  • ... máš dementní slovní zásobu, holt úděl nejprimitivnější neškodné sr*čky na netu, kryso :)))
  • ... tvá demence je neuvěřitelně krásná (skřet, do které....), blbe, napiš, kdy a kde, zdechneš :)))
  • ... s velkou radostí uzavírám své působení zde, hravě jsem dohledal nejprimitivnějšího ubožáka :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit