Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • právě jsem vykouřil sousedovic vlčákovi a je mě nádherně ...
    • ... tvá demence mi vůbec neva, ty nejprimitivnější bezmocná sračko :)))
    • Blahopřeji soudruhu BTW.
      • ... na takový tvůj projev demence není důvod víc reagovat, sračko :)))
      • tobě mohu vrazit krompáč do pr.ele ty duševní chudáku .
        • at tě nepraskne žilka krompáču *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2*
          • ... z dementního hlupáka jako ty sotva, jsi primitiv, kterého demenci si vždy super užívám :)))
            • tady toto si říká bijec. Jinak obyčejný vyvrhel z Ostrova, Lidická 1332. Parazituje to na dávkách. Je to malé šedivé, špinavé. Slovem Hrebeňár.
        • jsi Rudyn Hrebeňár z Ostrova, Lidická 1332. Místní špína a vyvrhel.
          • Tahle zricenina ma telefon 723 983 963 . Naprosta zoufalost a padelek cloveka. Zije z podpory , je vsemi vysmivan a rad se chlubi ( pokousi ) svymi znalostmi neceho co vubec neovlada. Odtud ty preklady. V zivote nic neprelozil , mozna tak pytel na odpadky kterymi se zivi.
            Rudo zamec a udelej ze sebe zase nulu , hop !!
            • ... já mám dávky 60 litrů měsíčně, kolik ty, nejprimitivnější kriple?
            • 0
            • ... jsi bezmocná nula, které nikdy nedojde, že píše dementně o sobě, jen tak dál, blbe :)))
            • ... než ty budeš, dementní blbečku, zříceninou jako já, budeš mít vousy až po svůj a*ál :)))
            • ... že nezavoláš, zesraný dementní kriple, tvá demence ja fantastická, předveď ji zase :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit