Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bravo. Narostý souhlas a bod. Kéž by takových lidí promluvilo více.
  • Bydlím v paneláku cca 30 let. Před asi 20-ti lety nám tady nastěhovalo tehdejší OPBH zhruba na pár roků Cikánskou rodinu. Smrad, bordel a podůchodové sjezdy rodinných příslušníků nebraly konce. Nic se ale neztrácelo. Pak se odstěhovali a zavládl božský klid. Před půl rokem se do združstevnělého bytu dostali jako podnájemníci Cikáni. Soused měl na chodbě před dveřmi do bytu několik let 3 obrazy. Hned druhý den po nastěhování zaklepali Cikáni na dveře souseda a aby jim obrazy na týden půjčil, že si je dají okopírovat. Nevraceli je asi měsíc a když je soused upozornil, tak ještě tentýž večer je pověsili na chodbě a ukázali to sousedovi. Ráno už tam nebyly a oni se dušují, že nic neukradli. Nedávno byl v uzavřeném sklepě vykraden sklepní box jiného souseda. Klíče od sklepa mají všichni nájemníci. Pozoruji na sobě, že se stávám rasistou...
  • Spravedlnost pro všechny a oko za oko, bez ohledu barvy.
    Velmi jsem názor uvítal.
    PS: Více takových
  • Předpokládám, že stejně tak mohu ustřelit hlavu i já. Bílému padouchovi. Jsme národ rasistů a zapšklých blbečků, kteří v tichosti ctí pravidlo: Čím hůř..tím líp. Poslanec je rasista a ne jediný. Kriminálník na Hradě ...další rasista a fašista. Pro inteligentnější část obyvatelstva doporučuji přečíst si něco o historii vzniku fašismu a nacismu. Stejně jako komunismu. Také si oni revolucionáři ..s palcem, nahoře...hledali nepřítele. Až jich našli několik desítek milionů. Kteří padli pro jejich deviantní řádění. Podobně jako onen poslanec.
    • Narozdíl od ostatních politiků říká to,co si myslí a to ho ctí.Ty se prober Jardo a projdi se někdy večerní Ostravou,Kladnem a nebo podobnýmy městy.Nevím kde žiješ,ale asi Ti tak trochu ubýhá život kolem očí a Ty nevidíš co se kolem Tebe děje.
      Je tu samozřejmě rasismus,ale lidé nemají práci,máš tu plno cizinců a narod nemá národ se sám uživit,protože se nepostaráme ani sami o sebe a živíme cizince a nepřizpůsobivé(hlavně Romy),kolik slušných a pracujících jich znáš?
      Znáš statistiku průměrné inteligence toho národa ,který má v občanském průkazu napsáno Čech? Nebo statistiku kriminality,vzdělanosti a zaměstnanosti?Asi ne.Na ochrance lidských práv a spravedlivé plivu.
    • Pane Jardo,jak vidět,vy jste jeden z těch pseudodebilů,kteří budou mlet tady ty svý blbosti.... Vás by měla ta cigánská pakáž někde v parku pořádně zmlátit,okrást a pochcat...pak by se vám možná rozsvítilo.... *10*
      • chápeš co děláš ? přeješ někomu, aby ho někdo zmlátil a zmrzačil a to jen pro to , aby ti dal za pravdu !!! ???

        až někdo zmlátí tebe, tak si vzpomeň za co a proč !!
  • Jste třída, souhlasím s Vámi a fandím Vám.
  • Sebeobrana je vždy nutná, nečekejte až už se nebudete moct bránit! Bude nutná domobrana, pes je málo, nebudu čekat ažmne někdo sejme! Černá nebo bílá.
  • Pro Pana Poslance s velkým P palec nahoru a hluboce se před Vámi pane poslanče skláním.V této době rasové diskriminace většiny si cením Vaší odvahy vyslovit svůj názor,předpokládám že ostatní hrdinní páni poslanci s malým p Vás za to ve sněmovně "ukřižují". Jim bych přál strávit alespoň jeden měsíc mezi t.zv.nepřizpůsobivými.Za tu dobu by byli minimálně jednou oloupeni mladými hodnými snědými hochy,jejich žena znásilněna,děti vystaveny rasovým útokům,auto vykradeno případně ukradeno,byt zcela vykraden.Myslím že by potom pochopili nutnou obranu pána(63),který se jenom nechtěl nechat zabít.Ještě jednou před Vámi smekám!!!
  • Dobrý názor politika po dlouhé době temna. Ještě bych dodal, že když člověk nebude mít u sebe pistoli, tak alespoň pohotově rozkopat útočníkovi vejce. To už potom nikdy nerozchodí. *16*
  • To se mi snad jenom zdá? Že by první vlaštovka na plitické scéně, která umí .... a nebojí se nazvat věci pravým jménem? Jen takových poslanců více ( a jak říká kolega ) - takové volit. S jeho názory plně souhlasím. Musím si někde poznamenat jeho jméno.První dobrá zpráva po dlouhé době, kterou média zveřejnila.Děkuji pane poslanče, mluvíte mi z duše.
  • Souhlasím s ním, ale chtělo by to více poslanců s takovým to názorem na věc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit