Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jste si skutečně jista, že ČR v tomto trendu pouze nenásleduje pokrokové země Západu?

  • ...s náboženstvím nebo erekcí?😛

  • Jsou i společné sauny. Každý tam však jít nemůže, někdo jak vidí nahou ženu tak má potíže. 😂

  • mote

    Skvělé, tak si zažádám o změnu na ženské pohlaví a půjdu dříve do důchodu 😂

  • Lidské společenství prochází permanentní evolucí, průběžně se mění konvence, co bylo včera nenormální, je dnes normální...Ovšem pravidla ohrožující produkci budoucích pokolení, která se snaží vnutit militantní menšina majoritě, jsou cestou do pekel. Demokracie je nabourávána požadavky ukřičených menšin usilujících o destrukci demokratických hodnot a nastolení diktatury privilegované menšiny.
  • Takze kdyz odehraju labilniho jedince pred sexuologem.... Treba ze se citim byt lesbickou i kdyz jsem fyzicky muž... Budu chodit do damskych sprch a saun? Myslim tam kam smějí jenom zeny... 

    Krasne video na to tema natocil v kanade jeden reporter, ktery rekl ze je zena a sel do muslimskeho bazenu v den kdy tam smeji byt pouze zeny... Bylo hezke jak nikdo nevedel co s nim, protoze nechteli zalobu ani od jedne mensiny :D

  • Když si myslíte že jste pes nebo jakékoliv jiné zvíře je to duševní porucha když si holka myslí že je kluk je to právo na sebeurčení.... 😂 demence toto duševně nemocní by se měli léčit ne je podporovat v jejich BLUDECH

  • To je důsledek toho, že si ty vag.ny a pen.sy volíme. 😀

  • Jen dobře a jen dál. Svobody a práva všem a na všechno. Prohlášením si stanovíte svoje pohlaví, ale třeba i rasu. Pokud se blonďák bude cítit černochem, tak proč by neměl právo černochem být?


    Buďte čím chcete. Chcete být homosexuální ženou s romskými kořeny a přitom jste bílý, zdravý muž? Nevadí. Prohlášením se to změnit ze dne na den!


    Konec rasismu, konec diskriminaci. Každý buďme tím, čím si určíme. A zjistíte-li za pár let, že vám to nevyhovuje? Žádný problém. Musíte mít právo si určit svoji novou osobnost, rasu, pohlaví a sexuální orientaci.

    A pokud se to nebude některým občanům líbit, tak je prohlásíme za nenávistné rasisty, xenofoby a rasisty!!!


    Ještě by měli mít pedofilové právo si určit svůj věk a pak by mohli mít styk s osobou stejného věku beztrestný.


    Koneckonců i pasáček koz Lojza by měl mít právo prohlásit, že se cítí kozlem Bobšem a chce svoji kozu Rózu za ženu!

  • Nejsem žena, ani muž. Sice také člověk, ale ukojí mne (orgasmus) jedině pěkná kojná. Takže to chci změnit na dítě, s možností své adopce kojnou, nebo možností kojení na pokladnu. Těžko mne ukojí EU, ale copak to není také "lidské právo"? Penis nelze považovat za struk.

    Nejspíš se to vyřeší samo, mešitami v tomto nevěstinci.

  • Naše vláda fakt není v pořádku. Aby povolili manželství gayů a leseb, to ne. Ale aby mohl být muž s vagínou, nebo žena s penisem, to už problém není. 🤮 Navrhuju změnu názvu České republiky na Kocourkov nebo Magoristán. 

  • Sakra, to by se feministkám líbilo, mohly by si v posteli užívat, ale rodit děti a starat se ně by musel chlap. A nebo by se ti dva dohodli kdo z nich toho potomka donosí. 😀

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit