Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je to hrozné ale z jejich práce se těží do dnes

  • Lidé tady šlechtí zvířata, obilniny, ovoce, květiny a já nevím co ještě již tisíce let.

  • skutečnost,že Himmler založil chov králíků ,ač od počátku plánoval jejich smrt a pozření,ba že z vlny ubitých králíků si dělal obal na knihy, je třeba považovat za jasný důkaz jeho zvrhlého charakteru i zločinnosti nacismu. 

  • Nacisté byli experimentátoři a úspěšně budovali a zmnožovali svůj škůdcovský potenciál. Totéž se dá říci o současném vedení EU, Merkelové a spol... Z Bruselu se na nás valí jedna tsunami šíleného experimentování za druhou. Navíc jde o ideologicky opojné experimenty, takže doposud mnoho Němců nevystřízlivělo z merkelovského migračního opojení, nebo naši někteří kantoři nemají sílu se probrat ze snění a dále velebí genderové šílenství. Současný eurohujerský establishment pochopitelně již překonal nacistické vedení, zejména v budování škůdcovského potenciálu, Merkelová a spol. jsou schopni existenčně ohrozit evropskou civilizaci, protože oni tvrdě atakují duchovní podstatu křesťanské civilizace. 
  • Všechna zvířata jsou árijská,což se o vězních říct nedalo,takže z hlediska toho personálu to logiku mělo,z našeho dnešního hlediska to ovšem vypadá jinak.Vzpomeňme třeba na generála Pattona,který měl pejska,kterému dával svou náklonnost najevo,zatímco své vojáky posílal do boje.A takových případů by byla spousta.Když se ale vrátíme k těm králíkům,tak jejich maso neobsahuje jednu esenciální aminokyselinu,což způsobuje ,že můžete zemřít,jíte-li toliko králíky.A to je taky jedna z teorií vymření Neandrtálců-kteří na území dnešního Izraele ,kam utekli před glaciálem,zůstali odkázaní právě na tyhle králíky. 

    • vanhorne
      General G.Patton nemohl byt normalni, kdyz misto sveho psa do boje posilal sve vojaky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit