Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a já jsem myslel, že je to fotka feťáků na tahu


    • Přesně "smažky smažkám,, až sem jsme to dotáhly!😇

  • Nevěřím! Piráti jsou poctiví bijci za všechen náš pracující lid.Chtějí dobře pro všechy.A dovedou se zasadit.Třeba před rokem řešila nějaká nekompetentní komise v Bruselu, jak je to tady obecně s těma dotacema.Pomalu to řešila.A tady naši bojvníci poslali stížnost na tu pomalou komisi.Na centrálu všech komisí do Bruselu. A tak tady systémově v š i c h n i příjemci dotací strouhají mrkvičku.Nebo tady nyní přijela jiná srandovní komise z Bruselu, šetřit zas systém přidělování.A tady tihle osvědčení bonzáci je ochotně prováděli našim systémem a ukazovali nešvary.Vlastní lidé proti vlastním lidem.Dříve se tomu říkalo kolaboranti a vlastizrádci.HOŠI DĚKUJEME. Je takový zavedený termín.Hnoji všech hnojů.

  • FALEŠNÁ VIZE, že tzv."Piráti" jsou "mladí liberální "ajťáci" a studenti", co chtějí změnit stát směrem k lepšímu, k tzv. "transparentnosti" - jen SPROSTÁ LEŽ! 

    "Pirátské strany"všech zemí(včetně Česka) zastřešuje a koordinuje tzv. "INTERNACIONÁLA PIRÁTSKÝCH STRAN" (PPI - Pirate Parties International) - a to už od dubna 2010 - což není nic jiného, než ULTRALEVIČÁCKÁ nadnárodní saubande - ne nepodobná bývalé Socialistické/Komunistické internacionále! 

     PPI (Pirate Parties International) sídlí v Bruselu!

    A řídí všechny "pirátské strany" - jako Moskva koordinovala a řídila bolševiky od r.1917 až do rozpadu SSSR kolem r.1990! 

    PERLOU je, že: 

    - prezident této"Pirátské internacionály"je - MUSLIM - jistý Guillaume SAOULI (Švýcarsko),

     - viceprezidentkou Ms. Bailey LAMON - ULTRABOLŠEVICKÁ AKTIVISTKA - hlásící se nejen výhradně k MARXISMU, ale i k anarchismu, obdivovatelka Baadera a Meinhoffové i dalších vrahů z  "Rotte Brigaden"! 

    V předsednictvu té PPI jsou za Piráty ČR dokonce i poslanci Parlamentu této země - Jakub MICHÁLEK, Marcel KOLAJA a Vojtěch PIKAL!

  • Dnešní exposée těch neobolševiků v Poslanecké sněmovně stálo za to...

    Nejen, že zneuctili památku vězňů koncentračních táborů, ale hlásali

    takové neomarxistické bludy, že se jednomu až zvedal žaludek! 

  • Gorobilypes
  • Rychle se piráti zabydleli , teď jen čekají napříležitost. Vzhledem k našemu většinovému sys. je velká pravděpodobnost že se někde upíchnou do počtu a nějaké to korýtko taky není k zahození. Díky takovým vyčihovákům bez zkušeností a vize to nikdy nebude dobré. posledních x let je na vzestupu kinder mamagmant až to podělají tak se tiše stáhnou .Představa, že piráty řídí nějaká nadnárodní skupina mne vůběc netěší. Za moje daně si dělají v parlamentu experimenty bez odpovědnosti.

  • Piráti mají tu výhodu, že jsou sice mladí a nezkušení, ale jejich věk vylučuje možnost morální degenerace členstvím v KSČ a spoluprací s StB. To nelze říci o mnohých z těch co si naše stádo zvolilo jako své pasáky.

    A už vůbec si neumím přestavit, že by si německá NSDAP přidala  k názvu "M" (Mecklenburg) a její členové by se rozvalovali v parlamentu. Holt, jiný kraj jiný mrav, v Německu patří morálka mezi základní hodnoty.

    • Tomu nerozumím-ty považuješ nezkušenost za výhodu ? A to s tím NSDAP tomu taky nerozumím,NSDAP byla parlamentní strana zvolená v demokratických volbách a po válce existovala NSDAPAO,jako zahraniční organizace.A co to píšeš o morálce v Německu ??Vždyť tam byla po válce vlna udavačství a udavač,V-Mann, je tam profese,stejně tak  jako prostitutka je tam profese a nikoho ani nenapadne vidět v udavačství a prostituci něco pejorativního.Prostě ten národ je porážkou pokřivený a udržovaný tak desítky let,do toho je lepší se neplést.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit