Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Můj příspěvek byl smazán ! Znovu opakuji, že policajti by měli omezit lenošení a tloustnutí v kancelářích a jít něco dělat do terénu, protože kriminalita stoupá. Chápu, že lemplům a nepřátelům demokracie se mé připomínky nelíbí, ale realitu nelze potlačovat mazáním příspěvků. Realita je totiž nezávislá na vůli cenzorů. Znovu opakuji, že policista je reprezentantem státu. A tedy jak vypadá policista, tak vypadá i stát. 

  • Třeba vyhlášení policejní sprosťáci jsou na kriminálce v Brně.Loni neuvěřitelným způsobem šikanovali nepohodlnou kolegyni, až se zhroutila.Aby ne.Sprosté a oplzlé narážky, odebrání služební zbraně, kárné řízení za chůzi mimo přechod.Samozřejmě při šetření naši stateční policisté všechno popřeli.To je právě to.U PČR už může sloužit každý.Nejsou lidi.Výběrové řízení? Máš dvě ruce?Na obou po 5 prstech?Přijat! Další! A jak je patrno z tisku, na kriminálce v Brně jsou opravdu vyvedení kouskové.

    • henrys

      To mi připomíná odvody! 😀 Přerostl jsi kýbl? Schopen, odveden! 😂

  • Článek je sice o Mexiku, ale je to u nás lepší?
    Když už dnes berou ke státní policii i individua, která nemusí mít ani střední školu, kdy požadavky na uchazeče se rovnají nule, tak by snad alespoň mohli nějak tihle pajtáši, kteří mají pomáhat a chránit nějak vypadat.

    Jedním z požadavků by např. mohlo být, že mají odslouženy alespoň dva roky jako profesionálové v armádě, aby alespoň z dálky věděli, co je uniforma a jak se to vůbec nosí. 

    Platfusáci s pupkem, že na ně není ani uniforma, by se lépe vyjímali jako kuchaři v závodní jídelně, než jako reprezentanti státní moci. Vzorem je třeba, pokud se pamatuji, atletka v uniformě vystupující pod pseudonymem tiskové mluvčí Policie na Kladně. To si vždycky vzpomenu, jak to asi s tou fyzičkou ochránci a pomahači vlastně mají, když taková tetinka běhá v mundůru. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit