Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paní Samková . . . 

    Jó, jó - pořád se něco děje . . . 

  •  Bylo zahájeno velké tažení proti všem, kteří nechtějí jít ve stádu, a to podle hesla KDO NEJDE S NÁMI, JDE PROTI NÁM. Vláda Fialy nejenže ožebračuje většinu občanů ČR, ona jim navíc vnucuje své zvrácené ideje a nutí občany k dodržování pravidel autocenzury v intencích eurohujerské politické korektnosti. Žádná polistopadová vláda tak hloupě nevládla. Fialova vláda vládne amatérsky, nekompetentně, neumětelsky. Nemá žádnou identitu, jde jen o hlouček majitelů prodejných lokajských duší ve službách Bruselu.

  • ČAK neposiluje svoji prestiž, když hodlá nerespektovat rozhodnutí soudu.

    • Pavle, chová se přesně dle chování nějakého křiváka, agenta, komouše zeMANa. Ten už má soudně nařízeno několik omluv, stále nic.

  • Kde je hranice spolehlivosti na právo o léčbě,právo na spravedlnost,právo na život?

    L. Mohout - Žádost o nemilost - YouTube

    Poslední "dopis" byl ve znění - "protože se nikomu nestala žádná újma,dovolání se zamítá.Inu ani rakovina není důvodem ke spravedlivému procesu.Děkuji právnímu státu.

  • Samková? Teatrální komediantka? Pěkně se jí vrací bumerang vlastní blbosti. Veřejně proklít zástupce cizího státu? Jedinou omluvou jí snad může být, že studovala v Plzni.Na právnické fakultě.Od tama přicházejí ty největší justiční hvězdy systému. Proklínat může tak maximálně někde doma.Jak na dvorku pálí oheň. Tato její unikátní porce veřejné blbosti už jí zůstane přišita napořád.

  • Otázka v textu "Lze trestat advokáty za jejich veřejné projevy?" je navýsost nevhodná. Je znakem elitářství a nedotknutelnosti určitých profesních kruhů. 

    Advokáti jsou lidé mimo zákon a pravidla, jsou to nadlidé?

    Pokud platí zákony pro každého Pepu Nováka, tak prostě musí platit i pro paní Samkovou.

    A může být advokát dvacetkrát. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit