Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zastropování po česku? To je klasika z Prahy. Krásně bylo už někde řečeno. Zatím co my jsme UKáčkám prodávali vojenskou techniku všichni okolo nakupovali plyn. Plyn bude? Zní z Prahy? Ve světle obecně známé reality? Taková informace má hodnotu asi jako kdyby ji přednesl ten velkohubý klaun z ukrajinské cirkusové revue. Nejpružnější v EU už se dávno naučili nakupovat od Rusa. Napřímo. Nejčerstvěji Bulharsko. Všichni v řádech korun za jednotku. My? V řádech desítek korun. Za totéž. Pořád stojíme na barikádě ODSácké a TOPácké blbosti. Vlastně už není - přejmenováni na NETOP. Bude stačit doma 18 C a dva svetry. Jen ať jde rusákovi co nejmíň peněz. Hoši ale on tady nikde není zájem ani vůle na takovém bojovém šetření. Hrazené z kapes lidí. Abychom vytrestali rusáka. Takové slaboduché angažované projevy přednášejte v Bruselu. Už i tam jste za klauny. Cirkusové. S přicházející zimou  vám tady lidí kašlou na třídní boj!

    • vanhorne

      To povidani o tech "Nejpružnějších", je moc hezke. Pater a hrb pruzne jako gumova hadice, umel ocenit uz Hitler a vazi si toho dnes i Putin. Komu chybi plyn, pruzne na vlak do Moskvy, tam je plynu habadej.

      • mun.go

        Dokonce ten přebytečný musí pálit ... píše CNN ...

        Russia is burning an estimated $10 million worth of natural gas a day near its border with Finland, analysts say, even as it threatens to push Europe into a winter energy crisis by restricting exports to Germany and other countries.

        State gas giant Gazprom is burning off, or "flaring," about 4.34 million cubic meters of gas a day at a new liquified natural gas (LNG) facility, according to analysis of heat levels and satellite data by Rystad Energy.

        That's equivalent to 1.6 billion cubic meters on an annual basis, or about 0.5% of the bloc's gas demand, and worth about $10 million a day based on last week's European spot gas price. 

        • vanhorne

          Russia is burning .. I na  Sez.cz to bylo pred nekolika dny. 

        • Aááá zas tady máme varana, pivního prudiče stránek. Co to tady meleš o Hitlerovi a Putinovi? Zas píšeš z daleké stepi na cizokrajné klávesnici?

          • vanhorne

            Tebe asi omrzel zivot, ze? Dej si majzla, abych na tebe neposlal starsiho brachu. Jestli zavidis, rekni mamince at ti take koupi cizokrajnou klavesnici. Ale bacha i kdyz do ni budes mluvit necizokrajne carky a hacky ti tam nenakokta. At ti maminka radeji koupi zmrzlinu.

          • mun.go

            Co okoune meleš o Hitlerovi a Putinovi? V mém příspěvku o nich není ani slovo. Nějak ses překlikl.

            • Přeci už od pohledu vidíš, že to patří varanovi.Univerzálnímu Prasičovi zdejších stránek.

  • Diwa

    Tohle jsou zase pohádky a bláboly ! Oni nic zastropovat nebudou...krom toho mezi tím už padne na hubu plno firem a rodin...........Co chtějí řešit s křížkem po funuse ? Tohle se musí udělat hned, ne že se na to vykašlou, firmy a lidi lehnou na dno a pak se budu ohánět zastropováním ? To jsou kouzelníci !

  • josef.chmela

    Ta naše směšná vláda si bez EU a USA neutře sama ani zadek. A co na to říká mafie? Jsou to pouze nekompetentní komedianti vykrádající ČR.

  • Tahle vláda se až panicky bojí přikázat ČEZu aby prodával elektřinu přímo obyvatelům a ne přes burzu. Lidé to vládě v těchto volbách dají pěkně vyžrat.

  • Makak

    MIP 111 V Evropě se už nebude vařit pivo! Nejnovější výsledek Bruselské politiky! Co nám doporučí pít místo piva česká Marie-Antoinetta?

    Ceny plynu a elektřiny včera lámaly další rekordyEvropské burzy padaly a firmy oznamovaly zastavení výroby a propouštění zaměstnanců – vše v důsledku drahého plynu a elektřiny. Dokonce: Pivovarníci po celé Evropě včera hromadně oznamovali, že přestanou vařit pivo! Tak to tu ještě nebylo!

    Proč se nebude v Evropě vařit pivo – protože pivovarníci potřebují k výrobě piva plyn CO2. Brusel plyn CO2 nenávidí, protože prý způsobuje globální oteplování.  Plyn CO2, který pivovarníci potřebují na výrobu piva, je vedlejším produktem výroby hnojiv. Protože všichni největší výrobci hnojiv v Evropě včera hromadně zastavili výrobu, protože plyn už je tak drahý, že si nemohou dovolit vyrábět hnojiva, nebude vyroben ani plyn CO2, a bez něj se nedá uvařit pivo!

    Jak vidíte vše je propojené se vším dohromady, a díky Bruselu, tak v Evropě nebudou ani hnojiva, ani potraviny, a ani pivo. 

    • vanhorne

      Nestras nestras, ze nebude pivo. Co dela jecmen kdyz kvasi? Pivo tady bylo uz davno a davno i bez umelych hnojiv. Siris bublinky a paniku.

      • Aaaaa varan.Zas tady máme mozeček zalitý pivem. A zas nám tady chytrá palice hraje na cizokrajnou klávesnici. Na tvoje pivní rozumy je tady každý zvědavý.

        • vanhorne

          Cti si na ceskojazycne klaviature pivni knedliku, budes mit klid. Cest praci. 

  • Bez svolení bruselské vrchnosti, USA a západních států si Fialův gang nedovolí ani uprdnout. Proto ceny energií a paliv meziročně u nás vzrostly v průměru o 38,4% a to je furt teprve začátek. A Fialův gang pořád otálí a doufá, že se to nějak vyvine bez jejích zásahu aby náhodou nenahněvali bruselské panstvo, Německo a zaoceánského páníčka. Se podívejte na Maďarsko. Tam Orbán jednal hned. Neměl třes a stažený zadek ani z Bruselu ani z USA ani z nikoho jiného, vyprdl se na nějaké protiruské sankce a ceny paliv prostě zastropoval. Takže tam vzrostly průměrné ceny paliv jen o 1,7% a jsou v podstatě za vodou. Pořád platí "Když se chce všechno jde" nebo "Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody". Přeloženo do politiky se tomu říká "Není politická vůle". 

  • Premiér Fiala svolal vládu, aby řešili problematiku vysokých cen energií. Po dlouhém jednání dospěli k úspěšnému závěru....ČEZ musí zastropovat ceny elektřiny pro členy vlády a vybrané členy poslanecké sněmovny a současně proběhne mimořádné platové navýšení všem dotčeným, umožňující jim přečkat nelehkou dobu. Lidem v nouzi budou z armádních rezerv zaslány dva svetry, za předpokladu, že si o tuto humanitární pomoc zažádají a splní podmínky žádosti na všech příslušných úřadech. Toto se nazývá takzvaný "český strop"....😯😉

  • Gorobilypes

    Asi jako u benzínu 🤣🤣🤣

  • Tak jsem zvědavý jak dlouho lidé vydrží na podzim mrznout a být o hladu.

  • A budou jednat a jednat a jednat a ....

    • ....a budou vysílat signály....vytvářet podmínky ......otevírat cesty k řešení.....Co jste to pro Boha volili?

      To Vám stačila likvidace uzenáře a pekaře Babiše? Není to trochu málo Antone Pavloviči? 

    • vanhorne

      Kterym vlakem jsi prijel, ze mas takove zpozdeni?

      • mun.go

        Žeby ... vlakem z Kyjeva?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit