Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • statistika u komunistů byla sprosté slovo prohnilého západu , tím se vysvětluje ta druhá strana a odtud varování nikdy nemůže přijít🙂

  • holt pro ochmelku je to nesmírná bžunda neb tromboza se prý týká jen pražáků a vidlákům tě je tu pak hej 

  • josef.chmela

    Hele, ty mudrlante! Zažeň kozy z paseky do chlíva, nasaď si rádiovku s anténkou a nepleť se mezi dospělé.

  • josef.chmela

    To nemá být směšné, to je bohužel realita.

  • A co jako?Toto má být jako směšné, nebo legrační?Je možné že se to všechno takto vypsané jeví z paseky u lesa. Když třeba pasáček zapichne vrbový proutek, odloží na něj radiovku s antenkou a vyhlásí boj třídnímu nepříteli. A tvrdě! Po bolševicku!

  • josef.chmela

    1. Jaký je rozdíl mezi Covidem 19 a americkou demokracií?

    ??????

    Žádný, oba to jsou pro lidi nebezpečné viry.


    2. Jaký je rozdíl mezi Covidem 19 a americkou demokracií?

    ?????

    Velký, americká demokracie je agresivnější a ve světě má na svědomí více lidských životů.

  • Já od něj pomoc rozhodně nepotřebuji a je mi fuk , ale nelíbí se mi co tady se Zemanem dělají , učit se "demokracii" v ČLR a nebo být předlužený , zcela závislí na dotací není úplně to , co by měl soudný Evropan  čekat od politika .Takového socana  Tvrdíka vidět jak nas hází zcela "zdarma"do komunistického čínského bahna , tak to by mu člověk poslal rohlík s máslem chudinkovi ?Vám se to líbí?Tak do toho , ale pak se nedivte.Možná příště dostanete předražený hadr s příští nákazou v rámci kšeftu a půlka  našeho průmyslu bude šít pro svět a půlka zkrachuje , to je ta vize silného ČR.

    snad to nebude Life good polymer alá India

    C19>20mil , 

  • Tady máte pravdu neb tím že je to největší stát EU a jedna z nejsilnějších ekonomik na světě tak si myslí že může rozhodovat za všechny a spolu s Francií že jsou EU , to je chyba těch ostatních že jim  to tolerují , škoda té Británie .Platí lépe s EU než bez ní ale je to i o ostatních členech.NATO tak tam je to jasné není alternativa.

  • Takový Babiš je pro mnohé dobrý antistresor, jak vidím. Slouží jako odreagování od vlastních frustrací a zloby. Tak jen do něj pane Martinko. Třeba Vám to pomůže. 

  • Jenže ten diplomat se vůbec nemilí.Ona si myslí že krom Německa řídí EU. A ze může členům nutit svou vizi uprchlického zachránce.

  • Tahle věta se používá při výpovědích u soudu. Je zajímavé že z milionu fotek na světě k tomu existujících se objevila zrovna ta nejméně související fotka s prezidentem Trumpem. Nepřímo se tak veřejnosti naznačuje že Trump"je lhář" a měl by být souzen. Říká se tomu podprahová manipulace s nic netušícím stádem. Gangsteři z FEDu a CABAL musí Trumpa opravdu nenávidět že jim zatrhl jejich teroristické plány na které jim poslušně hýkaly předešlé loutky Bush a další vrazi. Gates, Soros a spol musí přímo zuřit....  



  •  Daleko horší než covid 19 byl …..www.vietnamairlosses.com                                                                   Velmi zajímavé údaje,které jsou varováním.
  • Kdyby dokončila co začal Áda tak si tu nepíšem a Finsko je bezvýznamný kraj jedné říše - jednoho lidu , neb ani Finové nebyli ta správná rasa podle toho urostlého blonďáka s modrýma očima Hitlera , to drobet diplomat neuřídil a právem dostal padáka ,to se Merklové nezastávám.

  • "Kdo říká pravdu , ten nezemře na nemoc"

    To neznamená že pokaždé když otevřu papulu musím lhát , takhle to neplatí .Už vůbec neplatí že pokud nechci být nemocný musím pouze říkat pravdu , někdy to není od věci ta pravda.Stejně jako když vás od mala budou učit že černá je bílá tak se budete hádat neb to máte naučené a určené , to jsou ty úhly pohledu.

  • Teda nevím jak si to mám přebrat to jako v Rusku či kom. Číně lepší ? Kde vládnou kriminální podnikatelské mafiánské syndikáty ještě hůře .Pravda osobnosti nějak chybí v celém světě a západ není ideální ,  nevím o něčem lepším , vy jo ?Takový traxx si myslí že správné ořechové je 100x opakovaná lež se stává pravdou no s dnešníma technickými vymoženostmi bych něco takového nechtěl vidět.

    Tak ať na podzim R<1 , začínáme 25.5.Vám osobně c19 na >20mil. (pokud Donald bude ve volbách druhý - poslední , snadno to rozklíčujete , bude nápověda , ale nejsem si jistý jestli tady ta pravda je vůbec snesitelná )

  • Jako neochota Čechů udržet společný stát?Já pamatuji že oni se chtěli odtrhnou , stejně jako v 39 (teda to nepamatuji ) , protože první Československo skončilo 14.3.1939 a federace 1.1.1993 .Babiš je prolhaný čobol stejně jako je prolhaný čechúň Zeman , takový pan Labuda pro mě vždy bude Slovák který si zaslouží úctu a jiní .Kapišto , dnes se tvrdí že Slováci nechtěli pryč neb vidí že je v Čechách lépe , mají co chtěli tak ať obě země ukáží co dovedou.Se kroutí ta historie a to je jen 27 let.

    Proč se ten tvuj Babiš nestará o svoji zemi když je takový unikát .(to teda je komunista , oligarcha ale hlavně prolhaná křivá huba a je jedno s jakým přízvukem)!

  • Zvyk to nebyl špatný. To by Kalousek ,Klaus  a mnoho dalších by měli potetovaný všechny prsty!!!

  • mun.go

    Lze to udělat tak, aby se vlk nažral a koza zůstala celá:

    Řekne se jenom půlka pravdy.

    A to je ten politický fígl.

  • Ani říkat pravdu se nevyplácí:Maltský velvyslanec pro Finsko rezignoval poté, co v příspěvku na Facebooku při příležitosti 75 let od konce druhé světové války napsal, že německá kancléřka Angela Merkelová dokončila to, co započal nacistický diktátor Adolf Hitler. Diplomat Michael Zammit Tabona svůj příspěvek obratem smazal, přesto ho stál místo. V pondělí na to upozornil server Welt.

  • Myslím, že pan Strašík to vysvětlil víc, než jasně.

    A diskutéři jen diskutují a diskutují...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit