Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG

    mě hrozně baví jak žádný ten článek o hlouposti a středověkosti zákonů v indonésii nezmíní ani jednou islám... to skutečně dokáží jen ti praví pokrokově korektní liberální mágové. Ovšem když byla indonésie dávána za příklad pokrokové země, kde islám funguje skvěle a vše je sluníčkové, to se mohli marxisti přetrhnout... jak se postupně začalo odkrývat, jak to tam chodí doopravdy, to je opět ticho po kavárenské pěšince...

  • KIMCID

    Jsou země kde mají zákony a teď díky uprchlíkům je nějak nejsou schopni vymáhat. Jako třeba Německo a svatby nezletilých a bigamní manželství .

  • Zakázal bych to i na pracovištích tvrdými postihy. Ještě dnes by Bill byl v kameńu za Moniku.
  • Indonesie je islámský stát - jejich zákony vycházejí z ŠARIA, který např cizoložství (tj. onen předmanželský sex) trestá 50 ranami bičem - na veřejnosti. Ale jsou natolik humánní, že těch dávají těch ran 49 a po každé ráně je dotyčný prohlédnut lékařem, v případě, že dojde ke krvavému zranění bičovaných zad, je trest přerušen, dotyčný (dotyčná) umístěn(a) do kalabuše (kriminál) a v trestu se pokračuje až po zhojení rány.     

    Stejně tak je podle ŠARIA krádež trestána useknutím ruky. Což se nyní provádí amputací ve zdravotnickém zařízení.  

    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    I když např. posadit toho, kdo někoho zraní tak, že musí do špitálu, 

    na dobu hospitalizace onoho zraněného, by mohli zavést i u nás! 

     

  • Iniciativní blbnutí je nejvlastnější právě politikům.
  • milacekpublika

    Přiznám se, že si moc nedovedu předtavit, že mi nějaká autorita nařizuje, kdy můžu a nemůžu jít na erotická masáž pro muže Praha 2. Jdu tam, když se na to cítím, když to potřebuji, když se mi chce. Však to všichni chlapi znají. :) Docela nezávidím těm, kdož bydlí na vesnici a musí za tím dojíždět nebo na to mají dokonce jenom manželku. To bych asi nevydržel.

  • Mě osobně nereguluje sex žádný zákon, ale moje tělo. Přiznám se, že ve 40 už to není takové, jako když mi bylo 20. Co funguje na dokonale pevnou erekci? 

    • To je u chlapa dost normální. Mě to začalo také před 40. Normálně si beru dopředu vždy prášek na lepší erekci a užívám si to jako ve dvaceti. Nemusíte se stydět si něco takového objednat. Sex je potom opravdu lepší. 

      • Takže bych musel jít k doktorovi si nechat prášek napsat? Nebo jste vyzkoušel i nějaký volně prodejný? 

        • Nemusíte, já si objednávám prášky viamax z www.supererekce .com, který je naprosto bez předpisu. Nevěřil by jste, co s to s ním dokáže udělat, je tvrdý jako kámen. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit