Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všechny naše lumpy,kteří nás zatahli do válčení po boku nejzločinější země světa,tedy USA je třeba protahovat katovskou mučírnou a tam odporážet za vlastizradu tím nejkrutějším způsobem.Navíc znárodńovat veškerý majetek takových vlastizrádných rodů.
  • Ten Karzáí si určitě podepsal trest smrti, vsadím se že dlouho nepožije.
  • Amíci jděte domů,čeká vás akce Z
  • My to z té začouzené, smogem sužované a černé jak uhel Ostravy vidíme asi tak: Na Obamu toho začíná být přespříliš... krizi se nedaří odstranit (bodejť by ne, když odporný kapitalismus je postaven na cyklicky se opakujících krizích, které ovšem nejsou nějakou systémovou nutností, ale produkují je jak na běžícím pásu zlodějští makléří a hamižní banksteři...). Jediným řešením pro krizi sužovaný kapitalismus je odpradávna jakákoliv válka kdekoliv na světě, a tu se nějak nedaří rozpoutat ani v Sýrii, ani na korejském poloostrově i když se američtí jestřábi doopravdy velmi snaží... Takže se raději nedodrží sliby a uzavře se nová dohoda, která pošlape vše, co mělo být již dávno provedeno (odchod uniformovaných amerických vrahů z území Afgánistánu) - i to je klasický projev kapitalismu (ostatně v ČR to za posledních 24 let známe velmi dobře, jakou životnost mají pravičácké a oposmluvní předvolební sliby...). Náš štajger vždycky říkal: "kde z oblohy padají americké humanitární bomby a kde šlape po obilí smradlavé baganče amerického vraha (vědí moc dobře proč chtějí imunitu...), tam demokracie dlouho nebude (viz Kosovo...)... A měl synek jako vždy absolutní recht...
  • Další "policejní stanice USA ve světě" za kterou budou platit afgánci jak mourovatí a zas se může dolar ještě nějakej čas udržet.
  • bratrských emerických vojsk v Afgánistánu s neomezenou imunitou aby mohli neomezeně loupit a vraždit. Co mi to jen připomíná????

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit