Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mun.go

    Vůdce země, v níž řada obyvatel žije v chudobě ...

    Těsně nad hranicí chudoby jsou v České republice asi dva miliony lidí, pod touto hranicí žije zhruba milion lidí. Na tiskové konferenci to ve středu 25.10.2023 uvedli zástupci Evropské sítě proti chudobě a sociálnímu vyloučení (EAPN ČR), kteří prezentovali zprávu o stavu chudoby v Česku. Zpráva čerpá z veřejně dostupných zdrojů a průzkumů. Nyní žije v Česku 660 tisíc lidí v exekuci, dohromady jsou nyní čtyři miliony exekučních řízení.

    Chudoba je podle zástupců EAPN ČR definována několika způsoby. Spadá do ní člověk, který není svými příjmy schopný uhradit základní životní potřeby, jako je bydlení, hygiena, léky či věci pro děti. Také pokud člověk nemá na jednorázový výdaj ve výši 10 tisíc korun či nemá našetřené tři platy.

  • Toto je diskuze z psychiatrické léčebny Bohnice? Pacienti, seberte se a jeďte se podívat do KLDR,aby jste viděli ten blahobyt a tu krásu!!!!!! Asi nejlepší diskuse pro vás by byla na Sputniku anebo v Parlamentních listech!

    • mun.go

      How To Travel To North Korea As A Tourist / Jak cestovat do Severní Koreje jako turista

      Things to Do in North Korea / Co se dá dělat (navštívit) v Severní Koreji

    • goyim

      Ty se běž podívat do těch 70%+ diktatur celé planety, které USA jako páníček této naší kolonie, vojensky podporuje. Chucpe zůstane chucpem.😂😂

    • J+J tradiční škarohlídi zdejších stránek? Oblíbené výpady proti zdejším přispivatelům? Příznivci strojovitého fungování prokyjevské propagandistické mašiny? Tradiční zastánci fializace naší společnosti? Tak takoví jsou všude v diskuzích v převeliké oblibě.

    • josef.chmela

      Blahoslaveni chudí duchem. Alespoň to máš v těch Bohnicích bez starostí. Tvůj největší intelektuální výkon je samostatně si dojít na WC a utřít  zadek.

    • josef.chmela

      Alespoň berou ekologii vážně. Mají malou spotřebu el. energie, mají málo aut, jezdí na kolech nebo chodí pěšky, oblékají se střídmě, bydlí skromně a jsou převážně zemědělci kteří nedevastují krajinu. Vyrábí pouze to nejnutnější. Ne jako západní pokrytci, kteří mají stále plné huby ekologie ale vyrábí stále více nesmyslů včetně aut na baterky. Největší znečisťovatel je západní nadvýroba všeho se svým kapitalismem.

  • josef.chmela

    To je dobře, to je alespoň mírový dar.  Západní "demokraté" si darují útočné zbraně. Není se čemu divit, když tito pokrytci stále někde musí válčit za své imperiální a surovinové zájmy.

  • Peskov potvrdil, že šlo o ruský automobil značky Aurus.

  • Tak si jej Pane Kime ve zdraví užijte. Bude to jistě hezké pohodlné autíčko. S přiměřenou spotřebou. Žádné trapné vozítko na baterky, se kterým si po životnosti baterek zatím nikdo neví rady. Třeba dánská premiérka je též velkorysá.Darovala do Kyjeva celé dělostřelectvo země. To už snad ani nemůže být větší gejzír blbosti. A to jako proč? Očekává že dána bude bránit NATO? Jejda to musí mít obdarovaný převelikou radost. Akorát jaksi - není co do těch kanonů futrovat.

  • Typuji na Aurus.

  • janhrom

    A?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit