Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To chce všechny lumpy,postupně,jak se hrnuli k politickým korytům,protahovat katovskou mučírnou.Práce to sice bude hodně.Ale národu se to vyplatí.
  • VV udělala velkou zásadní chybu.Měla jít do opozice hned a táhnout to s CSSD.Mají podobné plány,ne úplně stejné,ale to nevadí.Véčkaři se dostali do sevření diktátorů a ti se jim odvděčí špatně dopadnou.Jejich program,chcete li sliby mizí,protože jim to Kalous a Nečas,oba diktatoři nedovolí. *11*
  • Máte pravdu veverky,proč dělat ve straně hned revoluci,když platy ministrů jsou tak příjemné. To,že škodíte vlastnímu národu nic neznamená a ono to lidé v dohledné době za vás vyřeší sami. Proč se vracet k tomu, co jste před volbami lidem předkládali jako zásadní věc. Kalousek vám přeci vysvětlil,že když nebude podle jeho představ,že dojdou peníze i na vaše platy. Při tom jak je draho by to bylo velice nepříjemné. Byla by to velká blamáž,stáhnout ocas mezi nohy a odejít do opozice,když jste se tak troštovali,že korupci uděláte přítrž a najednou jsou vašimi nejlepšími kamarády tuneláři a lháři. *8*
  • Ok,hlavně žádnou revoluci nedělejte,to by znamenalo,že to s politikou myslíte vážně a za 4 roky by jste byli ve volbách konkurence schopní.Takhle budete fungovat jako zelení,jen doufám,že platí do třetice všeho dobrého a za 4 roky při volbách nebude zase nějaká strana ve středu nová,která opravdu bude ta správná a že lidi se opět nenechají zblbnout.
  • Ukazuje se ,že stranu,která nachytá voliče pouze na jednu přihlouplou frázi o dinosaurech,čeká pouze jepičí život na vrcholu moci.Těm rozumnějším ,kteří do VV vlezli ,jaksi omylem,brzo dojde,že namáčení se do vlády,která chce utahovat opasky,hlavně těm dost už zbídačeným a zloděje,kteří majetek této země rozkradli,chce nechat dále chrochtat blahem,může být pro ně nebezpečný.Jakmile tito lidé zjistí,že přes drastické zbídačování těch nejchudčích,se dluh země nadále zvětšuje ,poznají,že jde o cestu "do pekel".Proto budou tlačit na to,aby VV rychle ze spolupráce s ODS a TOP09 vycouvala.Pak budou další volby na obzoru.Protože pak i těm ,kteří z ČSSD touží po ministerském korytu dojde,že spolupráce s ODS by byla pro ně smrtelná past.I to,že toho sami,i bez spolupráce s ODS,mají dost"na triku".Samet určitě,při nastupující bídě,začne rychle vycházet z módy.
  • *3*
  • správně, žádnou revoluci, spolu přišli a spolu za 4 roky odejdou, jen to chce vydržet a žádnou paniku....
  • I pro Krista,to jsou kecy. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit