Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vážení, proč zde pomlouváte jednu z našich nejlepších a nejkrásnějších hereček, která vytvořila nesmrtelnou roli ve velkofilmu Odcházení, pod režii světově známého režiséra, kterého nám prý závidí celý svět, jak píší naši nezávislí a nestranní novináři. Styďte se!
  • Paní Holubová, chováte se jako byste byla ta nejmoudřejší, nejchytřejší. VŠUDE jste vidět, a slyšet! PROČ jste se už DÁVNO nad sebou nezamyslela? Jste SKUTEČNĚ TAK SEBEVĚDOMÁ, že máte dojem že můžete hovořit, co chcete, hlavně když za to dostanete prachy?Myslíte si, že zkrášlující operace po Vašem vyléčení dávají taková práva člověku? NÁRODU SE TAKTO PŘEDVÁDĚT? Myslím si, že je dost neustálého prosazování Vaší osoby na veřejnosti, včetně obsazování do ČESKÝCH FILMŮ a mě to PŘIVÁDÍ NA MYŠLENKU -"to není možné, zase Ona, TO UŽ NEMAJÍ JINÉHO !!!" Ještě že ASPONˇ televize PRIMA Vás už vyřadila z JEDNOHO programu, kde jste vystupovala tak, že už kvůli Vám a Vašimi chytrostí oplývajícími odpovědˇmi se to nedalo poslouchat.
    *10*
    • Asi byla Holubová opět v delíriu
  • To že Klaus je gay a má v gay komunitě přezdívku Kikina, se všeobecně ví. Také se říká, že bývalý bigbíťák Jakl je jeho milenec. No prostě je takový jaký je.Kdo je bez viny ať hodí kamenem. Tím nechci vůbec tvrdit, že být gayem by byla nějaká ,,vina,, Pokud si vybírá dospělé partnery, kteří s tím souhlasí a nezneužívá chlapečky, je to jeho věc. Někdo jiný zase může být lesba nebo ku.va. Nejsem vůbec klausofil, ale toto bych mu vůbec nevyčítal.
  • Radši už to svinstvo paní Holubová nechlastejte. Klause nemusím, ale tohle už je přes čáru.
  • Nemám v lásce 4%ní menšinu, ale snažím se uznávat i její práva. Nesouhlasím proto s útoky na ni tím méně od těch, kteří se neumí sami kontrolovat v životě . Ožralá ženská, která se neumí dále chovat a má výroky o nichž píšete mi připadá, že nebyla zcela vyléčena. Ostatní vyléčení bývalí alkoholici mi nevadí - naopak - dokázali znovu povstat. Tu opilkyni ale opravdu nemusím a divím se těm, co ji prosazují.
  • Paní Holubová má asi opravdu postižení způsobené chlastem, chová se jako rozum národa, ale pokud se má naše demokratické společnost řídit názory této "celebrity", tak nás potěš pánbůh. Kam se řítíme ?
  • Přátelé,co chcete po člověku s vychlastaným mozkem.
  • Při vší úctě k paní Holubové ,musím bohužel souhlasit s p.Jaklem,že to je nejen prasárna,ale nebetyčná drzost urážet takto hlavu státu .Nikdo této paní nebere servilnost k p.Havlovi ,ale tohle je přespříliš!
    Mimochodem ona se velmi sebevědomě a drze chová již dlouhý čas !!!!!!!!!!!!!!!!!
    • ... hledá cestu ke korytu, po éře kriminálníků a nyní zlodějů, přijde éra ožralů ... *1*
    • Vždyť je to matrace pravdoláskařů! Promluví, jen když momentálně procitne z opileckého opojení a diví se co všechno je nového.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit