Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To se člověk jenom kouká co je tady tzv.hrdinů.Připadá to jak poválce,ti nejvetší kolaboranti
    byli po válce největší odbojáři.To se to maluje,to se tozveřejňuje a to se to dělá hrdinu s pistolkou když vím,že se mi nic nestane!Nevím jestli ta skupina je tak velká,ale asi jich bude víc jak sto ....... *3*

PS Omlouvám se za anonym,ale vím co lidi umí a hlavně ti z KSČ!!!
  • Tak to samé cítím já. Za komunisxtů jsem si řekl co jsem chtěl, studoval jsem co jsem chtěl a div se světe ani v pionýru či ssm jsem nebyl. To dnes si dělat co chci nemůžu. Všude kamery, hlídané zprávy, čísla jak v matrixu a studium jen tam, kde na to budou lidi mít. Jste horší vy s*ině než gestapo za haidrichiády. NSDAP by se od vás v likvidaci slušných lidí mohlo učit. Proto to blbé prase, co se všude podepisuje nechápu, že nemá účet na tiscali a žvatlá o anonimitě pokaždé pod jiným nickem, se stejnou IP. *16* To je ta hrozba, tohle je to prase. Na oko.
  • Občan ohodnotí poslance pochvalou nebo nepochvalou to musí politik vydržet aby se dobral toho za co je považován a jak se má k občanovi chovat.
  • ano ano ták ták *12*
  • já jsem rád, že jsi mě odhalil, ale nejsem antiparoubek a o mé názory se s blbem tvého ražení nehodlám dělit vole.
  • Tady se hodí parafráze Petra Cibulky. Vašku ty jsi ale prase. Je krásný že tato věta skvěle pasuje na oba naše hradní zločince Havla i Klause *1* *1* *1* *1*
  • dle tvého "inteligentního" projevu. ale jó, bav se jak umíš, někdo prostě na víc nemá....
  • Trest za velezradu na národu a vlasti byl za každé doby a v každém režimu. Doufám, že jste si to pane Klausi uvědomil i Vy, když jste tuto církevní rozkrádačku, kterou budeme financovat státeček Vatikán, nevetoval.
  • a lepší už to s tebou nebude, co....? škoda ztrácet čas s obyčejným netovým žvanilem je tu ještěš jeden podobný trapný puberťák říká si antiparoubek, taky v životě zjevně nula tak aspoiň "hrdinně" tlachá kraviny v diskusi
  • vyjadřoval svobodně. a světe divse nic se mi nestalo.je to o osobní odvaze. pokud jste měl strach za bolševika, budete ho mít i teď a žádné formální zákony vám v tom nepomůžou. a když už jsme u toho, víte že minulou sobotu na Václaváku policisté zmlátili mluvčího skupiny SKUTEČNÁ DEMOKRACIE a ukradli ozvučené auto s reprobednami aby lidem zabránili mluvit? já jen abyste byl v obraze v té vaší potěmkinovské pseudodemokratické iluzi viz zde-- http://www.sk-de.cz/
  • To nemusíš, akorát tedy nechápu kde si ty šašku počmáranej vzal to, že jsem hospodský tlachal. Blbej a ještě drzej seš blbe
  • Proč hanlivé SMSky?Vždyť je to ve velké většině pravda!
  • Hmm ty seš hustej, asi vždycky na vycházce. Nebo jsi průvodce na zámku? Jeden tady taky psal, že má pod sebou tisíc lidí a pak se proláklo, že zametá listí na hřbytově.
  • Já se tady nechvástám, jak vystupuji jako anonym. Já o tom nepíšu BLBE!!!!
  • podepíšeš aspoň čtvrtinu peticí, výzev, pošleš nahorů tolik mailů a dopisů sejdeš se s politiky disidenty a občanskými aktivisty a vystoupíš transparentně před stovkami lidí na demonstracích s mikrofonem v ruce jako já, přitom ,sledovaný a natáčený policií, pak si můžeme tykat. zatím jsi jen ubohý diskusní žvanil *3*
  • serverech registroval jménem i adresou a vždy mne zablokovali. ti s nimiž komunikuji mne znají. a tobě hospodskému tlachalovi se zpovídat nemusím.
  • Klaus je osoba, která vybudovala základy k devastaci a konečné likvidaci českého národa a české země.
  • Konec světa: Již za měsíc?

Máte všeho po krk? Myslíte si, že už to takhle nejde dál? Už se na to nemůžete dívat? Dočkáte se. Už za měsíc, 21.12.2012, je to tady.
  • Hacha, Havel, Klaus.
  • Vy jste Klaus!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit