Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Bojovníci" Al-Kaidá by se nepřivazovali do korun stromů, ale vyhodili by správu NP do vzduchu i s panem ředitelem, takže titulek se mi zdá poněkud nevhodně zvolený a pokud je pravdivý, tak ten pán má vskutku "neuvěřitelný" smysl pro humor. S "pěstěním" lesů, ekonomikou lesního hospodářství atd., máme veliké zkušenosti a znalosti pozitivní, třeba díky hrabatům z Harrachu a především odborníkům jako byl např.: pan profesor Rudolf Haša, zakladatel lesnického vysokého školství u nás a negativní, díky působení socialistického hospodářství. Zajímal by mě tedy názor předních odborníku na důsledky působení kůrovce v našich lesích. jen z fotek co jsem viděl, to je hrozný pohled a ještě mě "hlupci" nikdo nevysvětlil jak rychle a zdravě si les s kůrovcovou kalamitou bez pomoci poradí?! Tedy s názorem pana Klause, nikoliv se samotným panem Klausem, souhlasím... Možná by nebylo marné se na protest zavěsit zmiňovaným gangsterům na krk, aby nemohli škodit.
  • nemohu si ted vzpomenout, kamze se to ten nas Ja-Ja-1. z hadu chtel uvazovat na protest *8* ma nejakou kratkou pamet - nebo, ze uz by mel toho Nemce *1*
  • Levice nebo pravice u vesla je uplne jedno.............tato chamrat je na ukor nas vydelavajicich jedincu stale jakoby zvelicovana a omlouvana, propagovana a hlete v ni jakesi zadostiucineni toho, ze se alespon nekdo zmuze na protest.Tuto odvahu obahujeme jako odvahu minulyh odvaznych v disentum ajko to, ze se zfetovani anarchiste postavi policii, jako to ze squateri si delaji z lidi p*del a protestuji proti necemu co skutecne neexistuje.Na bliti mi je z teto spolecnosti, ktera brani lidsky nazor svobodyprojevu a to jakehokoliv, byt ve sve podstate patologickeho.Ekologicti aktiviste jsou bud lide, kteri veci opravdu rozumi a jsou to profici.......ti ale ztraceji punc aktivistu a jsou spise odborniky, akademiky a vedci.........pro tyto lidi je forma jejich protestu ponizujici, dalsi moznou skupinou jsou lide, kteri se chteji zviditelnit , schovani za krasneposlouchatelne kecy o ekologii a planinach na Sumave.Temto lidem nas*at a strilet je gumovejma projektylama do choulostivych mist. *16*
    • Anarchisté nejsou levicová strana.To je stádo tupců.Levicové strany jsou pouze ty,které zloděje tvrdě zavírají a když vládnou ,tak rozdávají pouze z toho,co se vyprodukovalo.Proto uměli komunisté čtyřicet roků vládnout bez dělání dluhů.A to je právě tím,co lumpům,kteří se ujali vlády po komunistech,na nich nejvíce vadí.
  • No comment!
  • Glenne, Ty musíš být ještě hůř než Klaus!
  • V šechny tyto rádoby ochránce naložit do autrobusu, odvézt na policii a k soudu a dát jim zákaz vstupu na Šumavu aspoň na měsíc !
    Bydlím v Krkonoších a používají se tu feromonové lapače na kůrovce a škůdce všeobecně a stromy jsou zdravé. Když tu byl před lety kůrovec, prostě se vše vytěžilo, nebo POSTŘÍKALO Z LETADEL A JDE TO, LESY JSOU ZELENÉ A DOSÁZENÉ.
    Je to pravda, ti blbci co se přivazují ke stromům a chrání tak ohniště další populace kůrovce jsou přírodní TERORISTÉ, měli by všechny následné škody na lesích zaplatit. Protestovat prosím, ale za něco, co smysl má !!!
    A ne proti tomu, co lesu pomůže. Na německé straně by se sprotestujícími takto nesrali s odpuštěním.....Vynoste je a na Sibiř s nimi tam si mohou protestovat! *16* *16* *16*
  • Ten titulek je pouze smyšlenka autora článku, zase vkládáte do úst někomu něco, co nikdy v tomto spojení neřekl.A to co si reportéři domýšlejí, nás skutečně nezajímá.Mimochodem, každý normální člověk musí s níže uvedenými názory souhlasit.
    "kde vidím v současnosti ve světě největší ohrožení - vidím je v environmentalismu, v odnárodňování států a v přechodu ke globálnímu (a evropskému) vládnutí. Těchto dvou věcí se já bojím více než Al-Kaidy," uvedl Klaus ve svých Zápiscích z cest, které ukázal serveru Novinky.cz.
  • Kdyby místo současné vládní bandy vládla tvrdá leviciová vláda,tak by takzvaným aktivistům dávno přešli roupy.Místo lezení na stromy by byli zapřaženi v žentouru a přes převodovku poháněli elektrický generátor.Tak by dělali,místo šaškáren,užitečnou práci a to je výroba ekologicky čisté elektrické energie.Jednadvacet roků říkám,že tato země potřebuje rozumnou vládu a ne spolek darebáků a hlupáků.Že pak člověk ani neví,v čem vynikají víc.
    • To je, ale pěkná naivita si myslet, že by tvrdá levicová vláda něco změnila.....Další naivita je si myslet, že vždy musí být jeden názor a zatratit hned a všechny, kteří mají názor odlišný a nejspíš i s větším rozhledem.
  • Plně souhlasím s prezidentem, řešení není v tvrdé levicové vládě, ale v mantinelech demokracie aby se nestávala anarchií. Všude ve světě jsou zelení trochu červení - nic neřeší a likvidují zmíněné mantinely demokracie.
    • Samozřejmě že ve většině vyspělých zemí stojí zelení přirozeně vlevo,neboť hájí obecný zájem(což je zájem politické levice) ochrany přírody proti jejímu bezohlednému sobeckému drancování kvůlí soukromým komerčním zájmům(které zase hájí politická pravice).To jen u nás jsou liškovci+bursíkovci schopni jít do koalice i s ODS,jednou z nejzpátečničtějších a nejneekologičtějších stran v Evropě.A místo aby hledali podporu pro svůj program bez předsudků napříč politickým spektrem,tak se vezou na vlně primitivního antikomunismu a antilevicovosti a v zájmu udržení se u vlády jsou dokonce schopni podporovat i takové svinstvo jako byl hrozící americký radar v Brdech.Liškobursíkovská SZ u nás zcela vytunelovala pojem zelené politiky a stala se pouze jednou z řady populistických uskupení jako VV,TOP 09 nebo kdysi Unie svobody.
  • Pro huhu.Mantinely už přes dvacet roků političtí lumpové nastavují tak,aby byly výhodné pro zloděje a lumpy a to na úkor slušného života obyčejných lidí.Představit si lumpy u moci a jak při tom nastavují mantinely vhodné pro slušné lidi,je hloupost.Zde platí pouze,že na hrubý pytel,hrubá záplata.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit