Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan Klaus po většinu svého života aktivně "pracoval" pro bolševický režim a čile užíval všech výhod určených pouze pro nomenklaturní kádry. To, že nechce skutečné začlenění ČR do demokratických poměrů, ale naopak, je hlubokým zastáncem mafiánského oligokracismu chápe každý rozumně smýšlející člověk.
  • Klaus stejně jako Havel má velký podíl na mafiánském kapitalismu v čechách čili pokud budeme podporovat jejich kult osobnosti a stavět jim pomníky tak je to cesta do mravního pekla.Klaus se stal prezidentem díky mafiánským praktikám ODS a tak jeho mravní morální kredit ne velmi nízký .Jeho vážnost ve světě je nulová zvláště po epizode s krádeží protokolárního pera v Chile .
    • Pána je velký muž, s obrovským nadhledem, Jak můžete tyto dva lidi takto spojovat? Jeden pro evropský a druhý opak. Jeden demokrat, který svoje životní postoje měl nastaveny tak, že i za své přesvědčení seděl... druhý je tzv. moderní pragmatický politik, který pro vlastní zviditelnění nedokáže vidět to co dělá Evropu Evropou, který vidí a všem ostaním se to snaží podsunout, že EU je pouze ekonomickým svazkem. Pokud to takto mělce vidíme, tak tam asi opravdu nemáme co dělat. Protože tento vztah je bez vztahu k naší docela pestré a někdy i dobré minulosti...Nemáme-li minulost, možná nebudeme mít aní budoucnost...
  • Chci jen napsat že Klaus je hňup a nikdy nebyl mým presidentem,a v tomto názoru nejsem osamocen.Proboha co to je na tom hradě stydím se, stydím se,stydím se za takového no................
  • (Podle Klause) Evropo, místo tvrdé práce preferuješ volný čas a dovolenou. Podle Klause je to vše „součástí širšího civilizačního a kulturního problému, který je na evropském kontinentu nebo alespoň ve většině evropských zemí hluboce zakořeněn“.
    ---
    pane Klaus, každý není sociopatický workoholic jako vy, aby pouze koukal jak si maximálně nahrabat, věnoval tomu většinu života a ještě si ve svém vymaštěné hlavě myslel, že to je zdravý způsob života. A to je přesně to, co nám liberální kapitalismus cpe horem dolem. A vy, jako jeho hlasatel, jste šiřitel zrůdnosti.
  • Prof. Ing. Václav Klaus, CSc. Co jste možná opravdu, ale opravdu nevěděli ....
    http://profesor-klaus.osoba.cz/
  • Podle mého názoru je Klaus od narození psychopatická osobnost, označil bych to jako schizoidní psychopatie, buďto je dáno geneticky nebo poškozením mozku při porodu nebo v raném dětství. S rostoucím věkem u něho začaly sílit paranoidní bludy megalomanie a nyní není vyloučeno, že se začíná projevovat dementia senilis. Kdo ho zná delší dobu nebo dokonce od mládí, vím o čem mluvím.

    Prof. Ing. Václav Klaus, CSc. Co jste možná opravdu, ale opravdu nevěděli ....
    http://profesor-klaus.osoba.cz/
    • Vy jste psycholog nebo spíše psychiatr?
  • A ještě jedna poznámka: Klause dosadila na hrad ODS intrikami, vydíráním, vyhrožováním a podplácením. Mohl být presidentem prof. Švejnar, skutečný renomovaný ekonom, který by nás vedl k prosperitě a k postavení vyspělé evropské země. To je jeden z důvodů, proč je pro mne ODS nevolitelná. Ostatně Nečas je slaboch a dělá Klausovi poskoka, ODS je stále Klausostrana.
    • nachápu, že vůbec nekdo může chtít za presidenta amerikána...
      • On je Švejnar "amerikán"? A že Klaus je po rodičích něco jako Ukrajinec (z Haliče), to ti nevadí?
    • Švejnar je ještě větší ekonomický primitiv než Klaus.Proto jej nastrčili jako jeho protikandidáta.To proto,aby i komunisté při této hrůze volili Klause.
  • On Klaus neměl nikdy rozum na rozdávání.Ale obelhávání národa mu šlo a jde pořád dobře.Například jeho komedii,kdy nechal rozprodat státní majetek cizincům,aby se zde mohli roztahovat.Pak jel do Krumlova s kytičkou,k Benešově bustě.A hned jej lumpácká media prezentovala jako vlastence.Já jsem se za to,za komunistů,že jsem tehdejší novináře nazval tlučhuby,musel prošlápnout až k soudu.Po údajné revoluci se to novinářská prolhaná banda mnohonásobně rozrostla.
  • Vysvětlete soudruhu Klausi,jakto že jste nechal prodat náš zlatý poklad ČR,na který se skládali naši otcové a dědové.Kde je těch 50 TUN ZLATA A MINCí.Za to půjdete brzy k soudu a budu navrhovat celkovou vaši konfiskaci majetku.Komouše jsem nikdy nevolil ale nyní budu, vy chátro prolhaná.
  • Souhlas s panem profesorem Kellerem. Klaus je rusofilský dobytek, který by tuto zemi nechal rozkrást těmi necivilizovanými opicemi z východu, kteří píšou špinavou azbukou.
    • Já bych se bál to takto hodnotit. Ale VK má jeden problém, že se tak trochu chová jako popová hvězda, která udělá a někdy i řekne co se dá pro svoje zviditelnění....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit