Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dnes jsou obory skoro všechny s maturitou a to i pekaři,kuchaři apod.To i tam musí mít student maturitu z matiky?Pan Klaus si už nevidí do huby a plácá kecy jako dementní stařec.On už zapoměl asi matematiku před revolucí jinak by sme díky němu nedopadlytak jak jsme dopadly.A to si říká ekonom.Ale je to v podstatě jen sebestředný,neomylný žvanil.
    • Pavle 10, nepředpokládám, že ti je 10 roků, ale podle toho, že máš v textu 4 hrubky, to tak vypadá.
      Pro tebe maturutu z matematiky určitě ne!
  • Ano matematika je důležitá ale tak proč se jí Klaus už nenaučil? Za dvacet let díky němu celý stát zbídačil, nechal rozkrást a bude mluvit o matematice. Tak co to je za rovnici Občané + stát = bída
    • V ČECHÁCH JE BÍDA? leda morální. tohle může napsal jedině vyděšená ovce. koukni o víkendu před cokolivmarket a mluv o obžerství a né bídě, chudáčku
  • To: Aoyagi: Tak tahle diskuze je díky tobě zamotaná do absurdit. Ve svých příspěvcích přece jen vysvětluji, že matematika se vyvinula z logiky a logiku, jako veškeré vědní obory generalizuje filozofie ( o té jsme dosud nepsali ). Stručně jenom popisuji, jak se vyvíjelo lidské poznání od pravěku do dneška a jak i bude vývoj pokračovat a pokračuje. Ono přece např. fyzika či chemie, a vůbec nejnovější poznatky a objevy by prostě bez účasti logické abstrakce nemohly vzniknout, jenom to pak nedostatečně vzdělaný člověk od sebe odděluje, protože si tu spoluúčast logického myšlení neuvědomuje. Veškerá věda se bez logického myšlení vůbec neobejde. Můžeme též říci i filozofického myšlení, ale to by bylo na romány. Jde o jakousi hierarchii vývoje věd a poznání vůbec. Ale to neznamená, že cokoli, třeba i medicina (například), nesouvisí s logickým myšlením, naopak !!! No alespoň jsi pochopil, že matematika je logická. Ono je totiž logické úplně všechno. Ostatně, přečti si něco z antiky - již tehdy podle řecké filozofie "Světu vládl Logos"... což znamená, že svět byl podle již tehdejších Řeků logickým řádem !! ( Logos = řád, systém atp. ). Už ti to dochází ??? a již ani neodpovídej, nebudu již reagovat, mysli si co chceš, já tě přemlouvat nebudu. Např. můžeš popřemýšlet, jestli je logické si šetřit na penzi v soukromých fondech, které jsou zakládány hlavně kvůli vytunelování. Třeba na to pak přijdeš později, až přijdeš o své peníze. Kdo chce kam, pomozme mu tam !!! Prostě bez logiky se neobejde vůbec nic, pokud nebudeš logicky uvažovat, tak budeš dělat výhradně jenom samé pitomosti !!! A proto Klaus prosazuje matematiku, protože výukou matematiky se současně vyučuje samostatnému logickému myšlení. Kdo se z ní "navrčí" jenom vzorečky a nerozumí tomu, tak je potom chudák a blbne. Proto je matematika důležitější, než ostatní discipliny.
    • Důležitější není..jen by měla být na stejné úrovni jako ostatní , vidíme všude kam nás dovedlo logické myšlení , to jest používání jen jedné mozkové hemisféry , musí to být vyváženo , myšlenka že vše vyřeší logika a rozum je scestná !!

      Právě proto že používáte jen jednu mozkovou hemisféru nechápete co je Logos a nechápete jak svět doopravdy funguje !!

      a tací lidé nyní ovládají svět !
      • Ano, máš pravdu, svět ovládají blbci...
    • Odpovídat s dovolením budu. Celkem efektivní probuzení, ten váš příspěvek. Tak arogantní chování jsem už opravdu dlouho neviděl. Nicméně, tenhle i několik příspěvků jsou naprosto scestné. Jenom jsem napsal, že výraz "matematika=logika" je z principu kardinální hovadina. Spoustu z těch zbytečných blábolů, co jste tu vyplodil, to jen dokazuje. Nevím sice co máte za problém, ale doporučuji si vyrazit do přírody se uklidnit, pak si zaplatit kurzy slušného chování (můžete-li si je vůbec dovolit) a pak se pokud možno na veřejnosti moc nevyjadřovat.
      Děkuji za váš minimální příspěvek do mého dne.
  • Matematika a logika jsou velmi důležité, ale stejně důležitá je MORÁLKA, a co to slovo znamená, to Kikina vůbec, ale vůbec netuší. Ten bude škodit ještě po smrti: kouř z něj otráví vzduch a popel otráví půdu.
  • pokud nebude člověk používat obě mozkové hemisféry stejně , pořád bude jen nedokonalé zvíře

    takže matematka sama nic nevyřeší , to jsme tu měli 2000 let a nic !!
  • ..a kleptomanie by se měla léčit!
  • Pan Klaus již udělil národu nevědomých hodně všelijakých rad. Já to vidim tak,že by se už mohl konečně odebrat na chatu,koupit rohlík a krmit vrabce.
  • Kikino souhlasím,nejsi prezidentem nadarmo.Hlavně proto,že co si nakradl či jakou škodu jsi udělal,musíš přeci převést na numera a potom i do grafů.1+1=10 *1*
  • Zdalipak si přepočítali propisky ?
  • Co se do toho zase sere.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit