Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako téměř vždy má Klaus pravdu. Vládne tady závist, Informační média se zajímají pouze o ty, kteří k "úspěchu" přišli podvodem (což je samozřejmě v pořádku), kdo dosáhl úspěchu svojí prací, ten média nezajímá (což samozřejmě v pořádku není). Těchto lidí je ale spousta, měli by být vyzdvihováni jako vzor pro mladé. Ale to českou povahu asi nezajímá, radši čučí na TV Nova a čtou Blesk.
  • Jakto,ze ne?Sebe pocitas mezi ty ''NIKDO''?
    Ale takovejch vlastizradcu,jako jsi ty mezi name zije vic-neboj!
  • Správně bratře. Já také volím jedině KSČM !!
  • Nick není tvým majetkem a nemůže být ukraden. Používáš ho také, tak jsme prostě dva, nebo i víc, bůhvíkolik. Pišta začal psát pod mým nickem, tak jsem začal psát pod jeho nickem. To nemusí nikomu vadit. Jenom to ukazuje na ubohost tím, že se snaží pod cizím pseudonymem někdo dělat z druhého blba. Pišta si začal, já ne, ale nyní na něj kašlu. Tvůj nick NOT CSSD jsem nikdy nepoužil, ani nepoužívám, takže když mne nazýváš zlodějem nicků, tak jsi současně i Pišta také, používá jich asi padesát a na druhé ukazuje ??? Jste momořádně blbí, toť vše !!!
  • KUBIKULA je méněcenný blbeček, ale i tací musí být aby byla všehochuť!! *1* *2* *15*
  • Dobry-no jo,no.
    Vazeni pratele,i taci 'lide' jako je tento nymand,jez krade a vymysli nicky sem chodi.....
  • Sám Klaus a spol. je degenerovaný. Kdo založil ODS? Kdo způsobil privatizaci (rozkrádání) státního majetku? Voliči dokonali zbytek politického osazenstva a nyní sklízíme ovoce. O CSSD si také nedělám žádné iluze (Gross, atd.) Této zemi již není pomoci, když zvolení zástupci lidu takto smýšlejí a jednají. Pro obyčejný pracující lid už nastali horší časy.
  • Ty jsi se přeorientoval na KSCM ??
  • Vidis ty Pruzinskeho prava ruko,ze to jde si zmenit nick.
    Dot je sice tecka-ale komunisticka spodina zde pisici to nevi...
  • Vážený pane! Vy máte dřepět ve vazbě s těma, který jste vykop nahoru.
  • Přesně tak, divim se, že tě ještě vůbec nechaj mluvit, ty degene autoritářskej, zaprodanče, kterej rozdal bohatství státu zadarmo a teď jsme jen vysáváni. Nevidíš ani kousek dopředu a budeš ze sebe pořád dělat pana Důležitýho? Dědku zasranej!
  • Vol si treba NSDAP ale pis pod svym nickem...
  • Ano, to je ta správná cesta ke svobodě, demokracii, prosperitě a k nápravě křivd. Co bylo státu ukradeno - musí být navrácenou !!!!
  • Klaus má pravdu ale nikdo se to neodváží odsouhlasit!
  • Degeneruje hlavne diky tobe a tvemu prikladu kdy se vyplati byt zlodej tunelar a ne pracovity poctivy clovek jen tobe za to narod vdeci!!! A aby jsi podporovani zlodejin jo zavrsil jeste jsi pustil vsechny zlodeje a tunelare chudaci lid co je okradli tvoji kamaradi z H systemu zbyly jim jen dluhy oci pro plac a jeste se jim do nich smeji jen DIKY TOBE ty co je okradli jako beztrestni a nikdy netrestani omilostenci *11*
  • Jedina spravna cesta je volit KSCM. Tak jako ja!
  • Na zdejší diskuzi je přehlídka degenů... za všechny minimálně Not CSSD, tečka v mnoha pojetích a nebo korektor...
  • No, Rusáci, Ukrajinci a další dobytčí národ je pro mě jenom póvl, tak si to b l b e č k u přeber. Tys asi nezažil. když do nás v 68 stříleli, aby ses z nich n e p o s r a l. *11*
  • Je to falešný nick Peppone!! Provokatér!!
  • Ale přitom je to velmi chytrý a vzdělaný člověk, ze všech presidentů po r 89 byl nejchytřejší, to se mu musí nechat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit