Přejít na výpis diskuzí
Klaus: Národ degeneruje, neváží si pracovitých. Je tu blbá nálada
18.6.2013 | red
210 příspěvků
-
Zdegenerovany je sám .
-
Když už jej vidím, začíná to se mnou lomcovat.
Ale pokusím se být racionální.
Ta jeho poslední věta, kterou jsem tam četl (..."politikou také není kriminalizování běžných politických kroků..") mne jenom přesvědčila o jeho vnitřním křivém a tak trochu i kriminálním charakteru. To tím myslel, že kterýkoliv politik, i když udělá velký průšvih, tak se "uklidí" na velmi atraktivní pracovní pozici ? A to je v pořádku ? To, že je to běžné, to se ví.Ale že by to nemělo být kriminalizováno ? On sám je toho krásným příkladem !!! Namísto toho, aby šel za mříže na mnoho a mnoho let už jenom za tu amnestii, tak dnes má lukrativní práci !?
Kdy přijde doba, jako je tomu třeba v Itálii nebo ve Francii, kdy případný trest nemine ani hlavu státu ?
Je také pravda, že mnoho a mnoho lidí je stále zaslepených a pořád ho vynášejí do nebe.
Nebudu psát, že jsou hlavně z Prahy protože ta amnestie je vnímána snad i Pražáky dnes tak, jak by se měla chápat - strašný zločin a ten by měl být potrestán,.
Třeba po této velké aféře dojde I NA NĚJ ŘADA !!! -
-
No že jsou hlavně z Prahy - to já jsem taky, ale Klauna nevynáším. Vynáší ho těch pár procent Bémů a Janoušků, kterejm umožnil tu netrestatelnou zlodějinu... holt jsou taky "z Prahe..."
-
-
Děkujeme za amnestii. Ta určitě zlepší náladu a motivaci k pocitvé práci.
-
Ten .......... !!!!!!!!!! Být mi po ruce, tak ho lištím tak, že se z toho po*ere!!!
-
-
na té fotce vypadá jak degene sám, je to wul
-
-
Vidíte co jste za blby? A langer se vám všem směje jak jste blbý. *10* Langer, Klaus, Havel, dlouhý a kalousek jsou nej šmejdi co se snad ani nenarodili. Takovou hnusnou ku*du co je porodila si nedovedu ani představit
-
Na Islandu v roce 2008 a dále lidé nekecali tak jako tu v těchto příspěvcích. Byla tam však reálná občanská sjednocující vůle, která věděla jak na problémy a dokázala je vyřešit. Prvním krokem bylo znárodnění bankovnictví. Protože teprve od bank - peněz se rozvíjí to ostatní pod neviditelným bankovním velením. Jenomže Česká republika takovou sjednocující sílu v současnosti nemá a žádná z rozhádaných subjektů se něčemu takovému nechce podřídit. Pod heslem "Nenecháme si okleštit svoji občanskou svobodu
a lidská práva!", což pro ty u moci velmi příznivé, protože tato tak zvaná svoboda, ve skutečnosti rozháranost, je nemůže ohrozit. Proto pišme a posílejme bezduché výlevy dále.Jako do "Havlíčkovy vrby" nebo britského hydeparku. Řekni si svobodně co chceš, stejně to nikoho nezajímá. Spokojenost a klid je na obou stranách. Mluvčího nebo pisatele to uspokojí a kritizovaný subjekt si jede bezstarostně klidně dál. -
-
Na Islandu, cili ostrovni zemi, ktera je izolovana od vlivu okolnich zemi, zije v podstate par lidi, vetsina z nich nema ani stredni vzdelani, vetsina se vzajemne zna a dokonce vetsinou jsou to geneticky pribuzni. Ma TOHLE neco spolecneho s nasim statem? Nema, ty sjednocujici silo. Nejdriv se neco nauc o sociologii, politologii, psychologii, demografii a antropologii nez zacnes psat radoby "chytre" hovadiny nebo dokonce kritizovat lidi zijici v Ceske republice, kteri krom jineho museji makat od rana do vecera, aby se vubec uzivili. *2*
-
Člověče - občane.Sledujete co se v posledních letech na Islandu děje???Asi ne že.Protože by jste tohle nemohl napsat. Nic se tam nezměnilo.Dokonce si si zvolili znova tu samopu stranu kterou shodili..
-
-
Myslela jsem, ze bud ho vzal cert nebo splachla voda, ale ten stary jezevec zase vylezl ze sve nory, aby se nam prisel vysmat a hlasat sva moudra... *16* *16* *16* Nevim jakym pravem urazi cesky narod, ze degeneruje... *16* Jedini blbci a "demennti" jsou na Hrade a ta proklata sebranka kolem nich... A hlavne, nikdo necekal na jeho projevy a nazory... Moudri lide vi sve a nemusi poslouchat stareho a pysneho blabolu, ktery si stale mysli, ze jse vladcem tohoto statu... Jen se zapomnel ve svych projevech zminit, ze tyhle sra..ky zavinil prave ON...!!!
-
Toho člověka je nutné totálně ignorovat. Je to prašivá ovce.
-
To se nemůžete divit, když nám vládou takoví lidé, jako jste vy, exprezidente. Co byla ta vaše amnestie? Akt vaší zlomyslné vůle, nic jiného. Blbá nálada je tu od dob, co se k moci dostali různí "sameťáčkové" zprava a zleva, kteří myslí jenom na sebe, jak si co nejvíce namastit kapsy a ulít peníze a zlato do bank. A jejich krédo: po mně potopa! Hlavně, že jsem si nakradl, třeba s ostudou, ale jsem za vodou. Taková je morálka mnoha a mnoha dnešních politiků, kteří jsou nebo byli u moci v tomto státě. A když už na ně vyrukuje vrchní státní zastupitelství s policií, tak jste to vy a někdejší spolustraník z ODS Topolánek, kteří mluvíte o zakuklencích. Ten navíc "tak do všeho vidí", že mluví o justiční juntě, která vystřídala justiční mafii. Hlavně aby se nic nevyšetřilo, aby ta smradlavá, stojatá voda české politcké scény zůstala nedotčena a v klidu dál pracovala ke zhoubě národa. To je přece záměr všech těch zkorumpovaných politiků, co jsou v něčem hodně špatném namočeni, tedy i váš, exprezidente ...
-
Alespoň vidí výsledky své vlastní práce. Ale jako opravdový namyšlenec si to neumí ani přiznat. Považuje se za neomylného, což je základním rozpoznávacím znakem hlupáků !!!
-
-
Ale přitom je to velmi chytrý a vzdělaný člověk, ze všech presidentů po r 89 byl nejchytřejší, to se mu musí nechat.
-