Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tedy je otázkou, zda se lidé zjevně postižení stařeckou demencí, (myšleno obecně), mohou dopouštět velezrady.Toť azda věcí lékařských koncilií.Nyní jde o to, kdo podobné zkoumání má navrhnout?
  • Asi čtu jiný článek. Tento je o tom, že ústavní právník soudí, že občan Klaus se dopouští velezrady.
    Pozor. Ne žádnej plzeňskej absolvent. ÚSTAVNÍ právník. Velezrada je něco tak nebezpečného, odsouzeníhodného a pro společnost nebezpečného, že soudy za velezradu končívaly nezřídka
    trestem smrti. Jak může takový borec a formát plkat na servru, aniž by podal žalobu?
    Je něco zhnilého ve státě českém. *7*
  • Chile Klause poopravilo: Nešlo o obyčejnou propisku, ale o umělecký unikát.
    Nešlo o obyčejnou propisku, jak řekl Václav Klaus, ale o luxusní umělecký výrobek z dílny chilských šperkařů, jejž si během oficiální návštěvy Chile strčil český prezident před zraky kamer do kapsy.
    Paola Elbietová z tiskového oddělení chilského prezidentského paláce La Moneda dále sdělila. Rytinami zdobené pero bylo podle ní vyrobeno z polodrahokamu lapis lazuli, typického výraznou modrou barvou. Na otázku, co se s takovým perem obvykle po podpisu smlouvy dělá, reagovala Elbietová mlčením.
  • Vážení, Kocourkov je hadra proti naší ČR - slavným perem ještě slavnějšího presidenta to začíná a čím to bude končit ? - to je otázka času, jak douho budeme ještě přihlížet tomuto marasmu - ptám se, kde jsou slavní z Charty 77 - proč mlčí, ted mohou říkat vše a všude nahlas, nebo je to bavilo víc, když to měli zakázané ?- pěkný adrenalin !!!!!!!!!!!!!!
  • Je už na čase aby se český národ zvedl vyrazil do ulic a vyrazil gaunery typu Klause a jeho kamarádíčky jak z hradu tak i z dalších funcí tj. z vlády,parlamentu,senátu až po obecní úřady.Takový lidé jako je Klaus jemu podobní tj.minulé vlády až po současnou hnát k odpovědnosti
    zabavit jim nakradené majetky,zdanit zlaté padáky a v konečné fázi pozavírat a klidně znovu otevřít Jáchymov,aby si škody které způsobily tj,jak majetkové tak i morální odpracovali a ti další,kteří by přišli na jejich místa by si už dali pozor,protože by je mohlo potka to samé.Dokud si ale necháme vyloženě srát na hlavu a nepůjdeme znovu do ulic tak oni budou v rozkrádání pokračovat a dál z nás dělat dojné krávy a idioty.
  • asi sám neví pan všeznalý co mu bude prospěšnější, chacha

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit