Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Patří vyniknout
  • Klaus se snaží viniknout na prkotinách.Má největší zásluhu na prodeji státního majetku cizincům.Tím byl položen základ současného zbídačovaní této země.Jak rychle splatit astronomické dluhy ,to Klaus neporadí.Protože to neví.Tak oblbuje národ prkotinami.Ale zabývat se hlavní otázkou dne,jak splatit dluhy,tak na to nemá.
  • No jo, jak to tak čtu ti, co tu hájí Klause, při tom vesele lžou, nebo nemají informace. Ale což --- to, že zblbnul svým strašením dost lidí přece víme, ale blbů se nebojme, na množství nehleďme. :-)
    Jen se mi líbí známý místní fanatik a antilevičák Petka, jak se do svých nesmyslů zamotal, když napsal, že se Klaus "nebojí vyslovit proti široce přijímaným blábolům jako je globální vláda". Ano, skutečně (má recht), globální vláda je široce přijímaný blábol (lidmi jako Petka), ale šířený Klausem. Tak příště na ty freudovské přebrepty bacha. *1*
    • konečně se zde objevil odborník na všechno ,maslím Vás pane.Buďte tak hodný a často nás poučujte
      Budeme vám za to vděčný.
  • Pan PREZIDENT JE 1 !!!!!!!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • Ano je 1, tedy čti jen jeden. Každý duševně vyšinutý člověk je svým zupůsobem originál, at už Hájek, Klaus, Knížák nebo další giganti. *1*
  • Kdyby PEHE nebylo jenom šmok a příživník přicuclý na cecek,který je momentálně ochotný ho živit a živilo se něčím praktickým,velmi brzo by ho nadšení z EU (jako typického představitele snah o centralizaci) přešlo -ta spousta podrobných směrnic a vznášených požadavků není ničím jiným než příšerně přebujelou byrokracií, která,doufejme,brzy začne požírat sama sebe.Ale pro sosáky a cintaly typu PHEHE toje ovšem ideální pole působnosti - proto,už z pudu sebezáchovy,ho budou bránit, zuby nehty.
    Jako statik bych rád doporučil PHEHE například studium ČSN EU pro navrhování konstrukcí - to je v porovnáním s dříve platnými ČSN skutečně počteníčko,ale protože to je od pohledu technicky negramotný intoš,může si v předvánočním čase nastudovat například evropský předpis honosně nazvaný "Směrnice o vhodném nastavení zpětných zrcátek lesních kolových traktorů" - jestli není úplný debil,dojde mu,že když už by ho k tomu vůbec pustili,nastaví si zpětná zrcátka tak,aby skutečně něco viděl a to ve vlastním zájmu a zřejmě i vhodněji,než mu to radí jakýsi bruselský gigant,co si musí nějak vyplnit svůj pracovní čas.
  • Usmevne hloupocke 'pehe' opet projevilo svoji ubohost... Ale pro zasmani dobre! *1* *1* *1*
  • Pan prezident měl velmi dobrý projev, kterému musí rozumět každý člověk, ovšem s výjimkou jisté části lidí, jako je pan Pehe, Václav Havel a pod., kteří si z nenávisti k jeho osobě udělali životní cíl a kritizují vše, co dělá. Nutno říci, že téměř vše, co pan prezident kdy říkal a kritizoval, se ukázalo, že měl pravdu. Jen si přeji, aby se Lisabonská smlouva co nejdříve zrušila. Spolupráci mezi státy Evropy ano, ale dirigování z EU nikoli, nic dobrého to nepřináší.
    • Mohu poprosit o příklad, kdy se některý z jeho blábolů splnil??? *3* Ne neboj, vím, že bys nic konkrétního nedala dohromady,. to byl jen fór. :-)
  • Globální vláda je totální magorárna. Trh selhává, protože v podstatě žádný skutečný volný trh neexistuje. Vlády, úřady, Evropské a kdovíjaké další unie trh neustále pokřivují svými regulacemi a to se logicky musí někde jinde vyvalit. Tak se udělá další regulace a opět se to odůvodní tím, že trh nefunguje. To se samozřejmě zase někde negativně projeví... a tak pořád dokola. Jestli se chcete vyjadřovat k tomu, co trh dokáže a nedokáže, tak ho nesvazujte nesmyslnými předpisy a nechte opravdový trh trhem. Věřte, že by se z jakýchkoli krizí vzpamatoval sám.
  • Pane Pehe raději už nic nepište, už mě to nebaví číst! Děkuji.
    • Pane Klausi, raději už nic neříkejte. Už mne nabaví vás poslouchat. Děkuji.
      Rpzdíl je jen v tom, že Pehe - pokud blábolí - tak jen jako soukromá osoba, kdežto Klaus blábolí jako hlava mého státu. *9*
      • A někdo vás snad nutí ho poslouchat? Fakt? U TV máte určitě ovladač, stačí přepnout. Prezident má podporu asi 76% národa a ti jej nejspíš všichni slyšet chtějí. Já se za Klause nestydím, protože ty jeho "bláboly" jsou pravdivé. EU nám už teď neskutečně ztěžuje hospodaření, a globální "vláda", to by bylo ještě šílenější
        • A někdo vás fakt nutí Peheho číst? Fakt? Líbí se mi, jak jedním dechem plácnete, že jsou jeho "bláboly" pravdivé a vzápětí dodáte, že globální vláda BY BYLA - tj. podminovací způsob, takže nejsou zjevenou pravdou, ale jakousi věštbou do budoucna, které věříte, protože ji vyslovil váš velký guru, ačkoli je absurdní a nesmyslná. Co kdybyste to plácali, až zjistíte, jestli to bude pravda? Kdyby to nebyla úplná fantasmagorie, tak bych mu dal třeba za pravdu i já, ale on má tak neskutečné a absurdní vize, že to nejde, sorry. Je jen za starého blázna - tedy pro lidi, kteří myslí vlastní hlavou, což uznávám není jednoduché. když byl premiérem, věřilo mu na konci jeho premiérování tak 25 procent lidí, prezidentovi vždycky věří nejvíc (už z povahy věci), at tam dřepí kdokoli. Havel měl jednu dobu podporu 85 procent lidí, ale opravte si čísla - rozhodně to není 76 procent, ale daleko mín. Ale to není podstatné... V tom je právě ta absurdita. Z Klause se dělá černá ovce a přitom je to populista, který jen plácá, co chce jednoduchý lid slyšet a hraje na vaši nacionalistickou strunu a vaše strachy z nějaké chiméry EU nebo světovlády a vy mu to žerete. Takl mu toi žerte, ale nechte lidi, co myslí, aby Klause poslali do řiti. Už se mu to krátí. Brzy bude jen velkou bvublinou, která splaskla.... A já se na ten den moc těším.
          • P.S. EU do nás leje prachy, co se do nás vejde. Vláda se furt dohaduje, kdo čerpá a kdo nečerpá dobře evropské fondy. A jak nám ztěžuje hospodaření? Tím, že nás nutí, abychom šetřili a splnili maastrichtská kritéria nám jenom pomáhá. Nejvíc vám ztěžují život čeští politici a Klaus v tom byl jako premiér mistr. Jako prezident aspon blbě plácá a ztěžuje život Česku tím, že překračuje svoje pravomoci a vykládá si je po svém.
            • Ha-ha-ha! CR se uz davno stala zemi, ktera do EU prispiva vic, nez z ni dostava! *1* *1* *1*
        • Máte špatné info - oblíbenost Klause povážlivě klesá a třeba já se za něj opravdu stydím - už jen ta ostudná volba byla českou lekcí světu jak si tady u nás představujeme demokracii. Klaus má negativní připomínky k celému světu, jen mraky příkladů korupce v Čechách ho nechávají chladným - veřejně neodsoudil plzeňské vzdělávání a když už se zaručil že dohlédne na dořešení případu Čunek, zametání pod koberec pokračuje. Když v Belgii nařízne žárlivá ženská konkurentce padák a ta se zabije , je odsouzená na 30 let, když u nás organizovaná skupiny čtyř nacistů, z nichž tři už byli souzeni za xenofobii, podniknou připravený žhářský útok - Klausovi 22 roků připadá moc. Opět kdyby to byl běžný občan , ať si plácá co chce, ale je to prezident republiky s právem udělovat milost a jeho vzkaz je tak jasně čitelný. Stydím se za něj!!!
          • VK je dlouhodobe nejoblibenejsim politikem, jehoz preference se dlouhodobe pohybuji mezi 60 a 70%, nekdy i vuse. Duvod je prosty. Nazyva veci pravymi jmeny a neboji se vyslovit ani proti siroce prijimanym blabolum, jako napr. globalni vlada. Vyvoj jeho slovum dava se zeleznou pravidelnosti jednoznacne za pravdu... *1*
  • jelikož jsem soukr zem. tak vým co nám EU nařizuje.jde o nesmysli které v praxi nelze ani splnit a jen se plní na papíře .nechce se mi zde vše psát stejně to nemá smysl ale s Panem prezidentem plně souhlasím!!!!!!!!!!!!!!
    • Nejvíce se směju při čtení všech moudrostí, které tady píšou lidi a hemží se pravopisnýma chybama.Ale zas na druhou stranu všemu rozumí.Je to opravdu někdy síla.(Tak vým,nesmysli a podobně)Přeju křupanům a nevzdělancům pěkný den.
      • Onin tomu ale nepotřebují rozumět (a vědí, že nerozumějí). Na to mají Klause. On jim vše vysvětlí. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit