Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pánové. Ten čin nebyl nic jiného než vyjáfření absolutní nechutě nad životními podmínkami většiny lidí v této zemi. Průměrný plat je asi 23 000 Kč. Drtivá lidí nevydělá ani 16 000 Kč. Ceny jsou všude v evropě srovnatelné. Němci si vydělávají asi 6-8x více při stejných cenách benzínu, potravin atd. To je pojetí dnešní EU, kdy většina podniků u nás patří zahraničním firmám, které platí právě tyto trapné prachy na jedné straně a zvyšuje ceny na druhé straně. Jak z toho má normální člověk utéci? Nemá šanci. Politici ho mají hájit a ochraňovat. To se samozřejmě neděje, protože je zajímá jen vlastní kapsa. Takže co bude dál. Zřejmě začnou skutečné vražedné útoky na politiky narůstat, protože toto pojetí EU nemůže fungovat.
    • V Německu nikdy nevládli komouši...
      • No vidíš, právě že vládli, v NDR a měli se jak prasata v žitě, ještě dnes nostalgicky vzpomínají obyvatelé bývalé NDR na zlaté časy a ve volbách je volí.
  • Stav společnosti je takový do jakého ho vládnoucí lumpi dostali.!!
    • Stav společnosti je takový, kdo ho tvoří........... dnes z větší části nevzdělaní asociálové.......
      • Stát řídí samí vzdělaní aj ak to dopadá...vidíme *3*
  • Je třeba aby Václav jemnoval a nezapoměl při tom na sebe.
  • To,že útok vůbec proběhl,svědčí o špatném stavu politiky v této zemi.
  • 23 roků lezeme americe někam, no a teď ji tu máme taky.Sice se zatím střílí po prezidentovi
    plastovýma kuličkama, ale je to jen otázka času, kdy se munice změní.A Klaus má v jednom pravdu, ten kdo zmáčkl spoušť jako první ji zmáčkl daleko dřív než ten 26 letý klučina. A komunisti to nebyli, ti za současný marast ve společnosti nemůžou.Ať si otázku, kdo za to může položí ti všichni co volili ty arogantní panáky, co nám vládnou od r.2006. A je jedno jestli je to Nečas, nebo Kalousek. ve složení těchto vlád by ani Kristus nenašel jednoho odborníka na svůj resort a nedej bože člověka, který je schopen vžít se do kůže daňových poplatníků, kteří je tak králosvURBky živí svojí prací a daněmi.
  • Kdyby to celé nebyla CÍLENÁ PROVOKACE teplého narcistního tenisty a zdeformovaného závodníka F1 Kubicy, tak bych řekl, že se společnost bohužel teprve ZAČÍNÁ očišťovat od modrých kadáverů, kteří měli už dááávno sedět za katrem. Účelem bylo zbožštění Kikiny a plivanec na komunisty, kteří jen tak mimochodem toho tužkochmatáka svými hlasy dosadili do křesla prezidenta. Řešením ale nejsou volby - ŘEŠENÍM JE SVRHNUTÍ TOHOTO ASOCIÁLNÍHO SYSTÉMU, SVRHNUTÍ KAPITALISMU. Chci zpět socialismus a vůbec, opakuji vůbec se za to nestydím, protože za něj se měli obyčejní lidé mnohem lépe než pod zlodějivým bičem nenažraných buržujů. REVOLUCE !!!
    • Bezmozci nemají zábrany a neznají stud, to ti řekne každej psycholog.
    • A bez přečtení vím, žes napsal bolševickej výblitek!
      • Nekraď nick smrade!!
  • Kdo se z toho má vyznat? Občan,co si myslí že je občan? Ten asi sotva. Protože je každodenně našimi politickými karikaturami všech politických parlamentních stran vlastně přesvědčován, že je býložravec s rohy na 3- a to je v jiném druhu živočišném druhu a my si naivně myslíme, že patříme mezi lidi. Koalice-opozice - vždyť si z nás dělají akorát tak pitomce. Naoko hrají nějaké divadýlko - ale podívejte se na zákony, které se za plné parády tohoto cirkusi schvalují ??? Blbosti k ničemu, akorát tak k placení.
    A teď přijde vlastně také občan - ten na 3 z našich řad - s pistolkou na kuličky a je z toho poprask. Pan prezident by mu měl dát prémie za to, že vyzkoušel, jakou má "ochranku". Je mimochodem placená z našich daní........a stojí za..........
  • Tak to je výsměch jako prase ! Byl to právě Klaus náčelník modrých loupežníků z ODS který tu po roce 1993 tvořil tento bezohledný tržní systém. Kde nezáleží na tom jak jste získali majetky ale hlavně že je máte. Korupce podvody klientelismus prostoupily celou společnost a každý se snaží urvat co nejvíc protože poctivou prací a chováním to dnes bohužel dotáhnete jenom k živoření né ke slušnému životu.
    Privatizace, Kožený, Pepa z Honkongu atd. jsou milníky pana Klause takže jeho výtky o společnosti se dají shrnout do sloky Karla Kryla vrah o morálce káže !
    • tak,asi tak ......bohužel pro nás
  • POZOR, JE TO CELÉ CÍLENÁ PROVOKACE !!!

    LIDI a teď už opravdu NATVRDO, cit.:
    "Novozélandský rozhlas dokonce za incidentem hledal bezmála spiknutí. "Klaus utrpěl jen drobné poranění, ale leckdo se ptá, proč bodyguardi vypadali, že nemohou nebo nechtějí reagovat," uvedlo rádio."
    ...no to nám musí napovídat už i z Nového Zélandu? Oni ale nežijí v tomto Kocourkově a nevědí, že je 14 dnů před volbama a je zapotřebí (jak už je u nás tradicí) zlikvidovat "nebezpečnou" konkurenci. Kubiceho zpráva už je okoukaná, tak se zkusí něco jiného. Ale na druhou stranu pokud už to vidí celý svět, tak se jen stačí trošičku podívat (doporučuji zejména PP ČR, GIBS, poslancům, vládě, prezidentovi a zejména tajným službám!!!)...
    ...bodyguardi opravdu nevypadali, že reagovat nemohli, oni opravdu NESMĚLI!!!...
    ...třeba na záznamu TV Prima, cca na 00:30 uvidíte, že po "zdařilé akci" zcela pomaličku přijde k "atentátníkovi" (zvýrazněném oproti ostatním maskáči - aby se nedejbože "elitní policisté" náhodou nespletli) člen ochranky (muž v tmavém obleku s odznáčkem v klopě), výrazně se na něj zašklebí (ano, akce se zdařila), poté si 2x plácnou do dlaní a útočních odchází zpět do davu, aby mu byl poskytnut prostor pro rozhovor s připravenou televizí . Pronese naučené fráze nezapomene zdůraznit komunistické smýšlení a teprve poté je Policii ČR povoleno jej odvézt.
    Pokud to chápou už i protinožci, tak by to mohla pochopit i naše vláda, politici, tajné služby, GIBS, PP ČR a možná i "bezpečnostní experti". Ti všichni ale narozdíl od ciziny musí " držet basu" s těmi, kteří tuto frašku zinscenovali!!!
    V dalších zprávách TV (dnes večerní) se však už tyto detaily zveřejnit nesmí, např. TV Nova, (která má k dispozici i detailní přepis záznamů hovorů ochranky) všechny záběry stopne do doby kritického okamžiku!
    ...zkrátka diletanti vládnou této republice na všech úrovních a celému světu jsme už jenom pro smích!!!
    • Jsi k blití!!!!!
  • Kdopak asi tu společnost do ŠPATNÉHO STAVU přivedl??? Už se vynořují žvásty Šťastného, Němové a spol. (ODS), že bude muset ODS vést debatu o tom „že jako strana, která vždy stála na straně svobody občana a obhajobě jeho práva na svobodný projev názorů, by přece měla dát jasně najevo, že principy, na kterých staví, se od takového pojetí světa, jakým atentátník z Chrastavy obhajuje své konání, zásadně liší a že je třeba proti takovému pojetí světa a postojům tvrdě bojovat,“ jak to, že se nebije na poplach, uzavírá Šťastný svůj dopis. Samozřejmě, že tím, že se střílející prohlásil za komunistu započne předvolební smršť pomlouvání a diskreditace KSČM. Stále více mne to utvrzuje v tom, že to byla zinscenovaná akce ODS, ze které chtějí těžit před volbama, vzhledem k vzrůstajícím preferencím KSČM. Jinak kázání z úst ODS o morálce a špatném stavu společnosti je drzost a arogance nejvyššího kalibru a divím se, že jim ta huba přitom neochrne ??!!!
    • Chce se mi blít!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit