Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kikina má na vše názor, ale koho ten ničena a zločinec vůbrc zajímá?

    Nemá tento poloprofesor sedět na Mírově?

    Kajínek by byl lepším presidentem! *15*
    • i na Kikinu.
  • Bez výstavby dostatečného množství katovských mučíren a jejich osazení co nejkrutějšími katy,se ve stávajícím kapitalistickém svinčíku pořádek neudělá.
  • Hned na první stránce se měl Klaus omluvit našemu národu,do jaké bídy ho svým lhaním a ekonomickou politikou dovedl.Pak odevzdat majetek celého jeho rodu státu a jít se hlásit o místo kopáče uranu pro Temelín.Ani okupace fašistickým Německem ,nezbídačila tuto zemio tak,jako dvaadvacetiletá vláda lumpů i s Klausem.
  • A kdo tu jeho slátaninu bude vůbec kupovat ? Nebo se bude rozdávat za peníze daňových poplatníků, jako ty jeho podobizny na každý úřad a do škol ?!
  • Pan Baťa měl údajně prohlásit, že každé ekonomické krizi předchází krize morální.Nejen ve světě, ale i u nás to tak přesně je. Oba polistopadoví prezidenti jsou vrcholní představitelé těchto krizí a mají na nich ten největší podíl. Spolu s bandou nenažraných nohlsledů se jim podařilo tuto republiku rozložit a vhodit do chřtánu nenažraných židů. Jestli se rychle něco nestane ve prospěch občanů této země tak další revoluce bude rozhodně nesametová a mnozí si svých nakradených majetků a peněz nebudou stačit užít, protože nazí jsme přišli na svět a nazí z něj odcházíme.Historie se opakuje a Valaši mají krásné pořekadlo - Na každů sviňu sa vaří voda!
    • Já s tebou, Pavle souhlasím. Jenomže pokud budeme pouze psát tady po diskuzích, tak nikdy žádná změna nebude a nic se nestane. Možná až při řádných volbách. Ale ani potom možná ne, koalici se podaří zmanipulovat Nejvyšší soud, ten zakáže KSČM a volby dopadnou patem. Příští vláda pak bude opět :Nečas, Kalousek Drábek, Heger. A utáhnou šrouby 5x více. Lidé budou umírat za volání slávy těmto politikům. Je to vidět z toho, že řečí je tu fůra, ale když občanské iniciatívy či odbory něco zorganizují, z milionové Prahy přijde max. 2.000 lidí a z toho jich ještě polovina přijela z venkova. Ostatní jsou na chatách, či v hospodě. A pokud se sejde po "x" letech víc lidí, přijede internacionální pomoc NATO. Kapitalisté a koirupčníci mají dostatek zbraní, aby udělalí pořádek....
      • Nějaké internacionální pomoci z NATO se obávat nemusíme.Ono to bude jako s rozpadem komunistického bloku.Nenávist k mocným posledních dvaceti let se bude stupňovat všude.Jedině Německo,když jasnozřivě utužuje ekonomickou a politickou spolupráci s Ruskem ,z toho vyjde nejlépe.Země bývalého SSSR se budou chtít vrátit pod ochraná křídla Ruska.U nás se bude pravděpodobně hodně brzo zase čestprácovat.Za uvedené je třeba pozavírat všechny pravičáky.Neměli zadlužovat tuto zemi.Dále národu tolik lhát a pro sebe tolik krást.Bez tvrdého znárodňování ,měnové reformy,a nahánění lumpů,kteří tuto zemi zbídačili,do pracovních táborů,nás čeká státní bankrot.V rozkradené a astronomicky zadlužené zemi,moc veliký výběr nemáme.Prostě se začíná hroutit ten kapitalistický model,který byl prezentován,mnoho desetiletí, jako věčný,po celém světě najednou.
    • Je to pravda , národní zprivatizovaný majetek skončil v nenasytných rukou Jarmulkářů a ti nás nekřesťansky odírají s kůže.Každoroční nehorázné několikanásobné zdražování všeho od vody až po plyn .Nejsmutnější na tom je že by zdražovat nemuseli ale jsou nenasytní a peníze končí na zahraničních účtech.Že jsme jako národ nehorázně vykořisťování za to může i tento namyšlený pan spisovatel.Jeho ego je mu přednější než zájmy národa.
  • Není ve slepé uličce ale v pr..li,Klaus to věděl dávno předem.
  • to, že je ulička slepá, bylo jasně vidět hned zpočátku vzniku EU.
  • To Petr,ty osle nečteš tisk jinak by ses dočetl že průzkum ukazuje že 3 lidé z 10 tvrdí že se měli lépe za minulého režimu a toto je výsledek určitě ovlivněný ve prospěch režimu ,dej si pár facek.
    • To oto, ty inteligentní čestný rytíři, že by za komunismu měla KSČ 3,3 milionu členů?
  • Trumpeto! Při svém přehledu a duševní nedostižnosti bys mohl vědět,že zenit Evropy skončil okamžikem vypuknutí první světové války.
  • Klaus je jediný politik který dovede předvídat události dopředu.
    • Ehm,ehm! Nemá skleněnou kouli,kocoura ani logr.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit