Přejít na výpis diskuzí
Klausův institut vydal publikaci o prezidentské amnestii
24.1.2013 | red
68 příspěvků
-
Nikdy jsem od tebe nečetl jediný vlastní argument. Unavuješ naivitou a kradením myšlenek.
-
Přání otcem myšlenek blbečka. Rozumím ti. Jsi totálně v koncích, blekoto. Chápu to.
-
Unavoval bys mě, kdybych tě mohl brát vážně. Smailíky nepotřebuji.
-
Jaké vaše? Já se nepotřebuji za nikoho schovávat jako ty. Jsi fakt slabší a slabší.....
-
My se známe?
-
Korektore korektore,do roka a do dne.
-
http://zpravy.idnes.cz/dokumenty-k-otci-karla-schwarzenberga-dxv-/domaci.aspx?c=A130124_162426_domaci_jj
-
V souboji argumentů dostáváš jasně na frak ale v hlouposti komentářů jasně vedeš. *1* *1*
-
Pokud se ty řadíš mezi áčka tak potom není divu že je tato země na dně. *1* *1* *1* *1*
-
Doufám že po porážce pana knížete sem pošleš fotku. Na vaše zklamané protažené tváře
se rád podívám kecko. *1* *1* *1* -
Od debílka jako ty jsou slova o hanebnosti pochvalou, vřelé díky. V sobotu ti jebne *8*
-
Dej si citron, primitive.
-
Protiřečíš si. Jenom dnes jsi několikrát ukázal, kdo z nás dvou je hlupáček. Nejsi soupeř....
-
Klepou se ti pazoury? Měl jsi to napsat pro nechápavé 20x, na mě se vyser. Jsi béčko :(
-
... a potáhne ji osel aro :))))
-
Nezlobte se že odskočím od tématu Pro slzy radostí nevidím na klávesy.Ale potkalo mě štěstí života. Zločinec z hradu oznámil,že pakli vyhraje volby Karel že emigruje .Tím mě dosud nerozhodnutého voliče řekl koho mám volit.Proto že jsem říkal( pakli se ten to zločinec který osvobodil své soukmenovce které v minulosti sám vyrobil ,a tím připravil ne desítky ale stovky malí střadatelů o možnost se domoci alespoň části uloupených peněz , se vrátí do politiky) že to již nemám co hledat. Promiň Miloši ale nemohu jinak. Musím voli tuto cestu protože jsem se zde narodil a přece jenom bych zde chtěl dožít. Už to mám stejně jenom za pár,Jak se v Česku říká. Ať raději táhne na chvíli on , ať pozná jaké je to žít mimo vlast a nezapomene si na káru naloží ty dva ocasy Hájka a Jakla.
-
Generál zahnal knížepána pěkně do ouzkejch. Není schopen říct rovnou že se bude držet
vládního křesla za každou cenu a moře skandálů jeho vládních kolegů na tom nic nezmění.
Zvěrstvo? generál je snad také občan a má právo říct svůj názor. On za tuto zem bojoval.
Naopak Svěrák a knížecí zaplacená klaka tam mektala a breptala samé hlouposti. *1* *1* -
Generál zahnal knížepána pěkně do ouzkejch. Není schopen říct rovnou že se bude držet
vládního křesla za každou cenu a moře skandálů jeho vládních kolegů na tom nic nezmění.
Zvěrstvo? generál je snad také občan a má právo říct svůj názor. On za tuto zem bojoval.
Naopak Svěrák a knížecí zaplacená klaka tam mektala a breptala samé hlouposti. *1* *1* -
Na hlupáčka jako jsi ty intelektem neplejtvám *1* *1* *1*
-
To je moc krásný. Jenže v té slavné debatě se strefovalo jen do Zemana a od spojení
Mrázka s knížetem se honem utíkalo dál a moderátorka to téma také neotevřela.
Morální a slušný je označení které si dal sám kníže. Od člověka který sedí v této vládě je to
prostě hanebnost.