Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • My co víme, že všichni disidenti bez výjimky, byli jen obyčejní feťáci, ožralové a nemakačenkové, se slovům Klause vůbec nedivíme.
  • oba dedci uz mi jdou na nervy, otravuji atmosferu nasi republiky uz moc dlouho
    • ... nervy primitiva jako ty vydrzi hodne, republiku, blbe, neřeš, nemáš na nic :)))
  • Tatík homouš, a jak hezky vypadá, ....
  • na fotce je mě povědomej (toho už jsem kdysi viděl), ale čí je to péro?
  • jeho nejvic stve, ze neni uznavany ve svete jako on, zavist, zavist a nic nez zavist...za to na jeho pohrbu se pretvaroval v ramci toho, ze se sjel cely svet a on se mohl ukazat jako hlava statu, bohuzel na jeho banket pote nikdo z nich nesel
    • Vážený tak zavádějící názor jsem dlouho nečetl.Ke Klausovi teoretikovi se nebudu vyjadřovat.To co přišlo z líhně prognosťáku a s maskotem havlem,tak o tom něco vím,protože jsem bydlel ve Vodičkově ulici a toho vámi uznávaného člověka jsem viděl každý den a on mě také jako malého kluka.Západ a zejména USA chválí každého,kdo likvidoval společnost,která byla průmyslově vyspělá a vyznávala jiné hodnoty a to byl mír a snesitelné žití pro většinu obyvatel.A tento lokaj má na svědomí s pánem,který si myslel,že je největší ekonom na světě,společenský marazmus ,který lží tady nastolil.Můj otec po 49 roce byl zavřen na Borech společně s fašisty a byl vystaven jejich výsměchu,že proti ním bojoval a teď jsou na stejné lodi.Myslíte si,že budu chválit tento režim?Navíc nám byl ukraden majetek,který můj otec neukrad ani neodklonil a nevrácen.Věřte,že na jeho banket právě taková pakáž chodila-bylo to zadarmo.
  • KIMCID
    politická mrtvola
    • ... asi jako ty internetová :)))
  • ostapkotab
    to *12* melo byt uz davno odstreleno *11*
    • ... to ty zij dlouho, aby sis poradne uzil svou tupost, blbe :)))
  • Klaus Klaus jenže v té době byl Havel jediné přijatelné řešení.Ty nebo někdo z prognostckého-to by vás dav prostěsmetl.A teď s tebou zametají a jsi všem pro srandu.A ať si stará koupí velký hadr.Bude potřebovat.Na výraz úcty vám budou chodit lidi čurat pod dveře.Vidíš jak jsi dopad?
  • Jak je ta naše země krásná ,ale jen na pohled,když my fanaticky se dovedeme nadchnout, strhnout pod falešnými hesly si do čela dosadit takové "vlastence" jako byl Havel nebo KLaus.
    Je mi z toho nanic ,a to nejen teď .Společnost je musí odsoudit a musí nést plnou odpovědnost za vše !!!!!!!!!!!!!!
  • klaus je genius.lidska hloupost je nekonecna.havel byl typickej bolševik a včechno podelal.
    • Úplně mimo :-). Klaus a génius?! Můžete sem, prosím napsat alespoň jednu jeho geniální myšlenku? Jen tak pro příklad.
      • ... tak idiotsky se pta jen blb :)))
        • Proč na sebe furt upozorňuješ, příteli? Máme dosti moudrých mudrců, minimálně dva.
          A ti, když se do toho pustí, celý svět zírá! Takže sklapni , blbe!
        • ... a pta píše jen hňup.
    • ... a ty jsi nula, která nemá co p*dělat a které se ani lidská hloupost nechytá :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit