Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nalimst
    Klaus si jen dělá legraci z šílenství, které vlna za vlnou probíhá západními společnostmi.
    Podívejme se na to čistě z hlediska přírody a evoluce - přirozené jsou pouze dva gendery žena a muž, cokoli ostatního je error. Pokud by nějaký živočišný druh začal produkovat pouze homosexuální jedince, pak by během krátké doby vyhynul. Logicky lze tedy odvodit, že produkce čehokoli jiného než heterosexuálních jedinců není záměr přírody, ale buď chyba při vývoji složitého organismu a to nejen u lidí a nebo získaná duševní porucha. Nejde o to jakýmkoli způsobem lidi s odlišnou sexualitou nebo odlišným duševním stavem pronásledovat, nejsme muslimové, ale na druhou stranu bychom neměli připustit tvrzení, že je takto to příroda zamýšlela a měnit kvůli tomu znělky v metru nebo piktogramy na toaletách.... ČR je jedna z nejtolerantnějších zemí obecně ať už k odchylkám či sexualitě a tak by to rozhodně mělo zůstat, stejně tak by měli zůstat panáčci a panenky na toaletách, hlášení dámy a pánové v letadlech a ostatní genderově přirozené věci. Odchylka způsobená chybou při vývoji nebo duševní poruchou by neměla být důvodem k perzekuci, ale ani prezentována jako něco skvělého a přirozeného - stále jde pouze o neúmyslnou chybu přírody....
  • Souhlas s autorem.
    ""Kdo veřejně podněcuje k nenávisti k některému národu, rase, etnické skupině, náboženství, třídě nebo jiné skupině osob "
    Uvědomili si pravdoláskaři a dobroseři, od kterých jistě vzešel tento zákon, že JINÉ skupiny osob jsou třeba i nacisté, komunisté, sérioví vraz, esesmani apod? Tzn. že nesmíte podněcovat k nenávisti vůči nacismu a jeho příslušníkům? Na druhou stranu vám zákon nezakazuje je milovat? Není to nějak ujeté? A to není vše. Nejde jen o podněcování k nenávisti, ale i k hanobení. Víte, že nesmíte hanobit třeba ty uvedené nacisty?
    § 355Hanobení národa, rasy, etnické nebo jiné skupiny osob
    (1) Kdo veřejně hanobí
    a) některý národ, jeho jazyk, některou rasu nebo etnickou skupinu, nebo
    b) skupinu osob pro jejich skutečnou nebo domnělou rasu, příslušnost k etnické skupině, národnost, politické přesvědčení, vyznání nebo proto, že jsou skutečně nebo domněle bez vyznání,bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.
    (2) Odnětím svobody až na tři léta bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1
    a) nejméně se dvěma osobami, nebo
    b) tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem.
    • A co běžně používaný a jistě hanlivý název "šmejdi" pro prodejce na akcí pro důchodce? I mnohá média se zcela veřejně dopouští hanobení skupiny obchodníků, aniž by za to byla potrestána. Je to v pořádku? A co nadávání "okamurovcům", "zemanovcům" a jiným?
  • Autor nám zřejmě chtěl zdělit kam ve jménu dobroserství a pseudohumanity reprezentované zvláště orgány EU (ale ani našinci nejsou pozadu jak je vidno) kráčíme? Jen tak dál,rozpad se díky těmto géniům nezadržitelně blíží.
  • josef.servit.9
    Kam zařadit Piráty vedené vyškoleným Bartošem v SorošVUMLU! Nebo útoky Kalouska, který
    je hlavním poradcem Pirátu u kulatého stolu?
  • Wolfcastle
    Facebook smazal obrázek no jo asi jsou stejné duševní poruchy jako ti co to nahlásili *1* *1*
    100% nevadil většině, tedy těm duševně ZDRAVÍM mužům, kteří se cítí být muži a ženám co jsou ženy *3*
  • Username
    Zkuste napsat o Istanbulské úmluvě, která se má myslím v nejbližší době ratifikovat (na to možná Klaus narážel), pokud jste to už neudělali. Mohla by umrtvit společnost na mnoho generací - potírá jakékoli pohlavní rozdíly, hlavně ve školství. Z mého pohledu LGBT bouři nepotřebujeme, jsme poučení a umrtvení dost, měla smysl na Západě, nyní už jde z mého pohledu o mocenskou setrvačnost feministického hnutí.
  • Dnes už lze z jistotou říci,že TV Barandov svými objektivními publistickými pořady se plně zařadila na čelo českých televizních medií.Zvláště pořady moderované Jaromírem Soukupem jsou velmi oblíbené.
    • da, da u nás je musíme sledovat povině
  • Pane Bicane, ve vší úctě k pochopitelné obraně rozmanitých spoluobčanů Vám uniká nebezpečná možnost smísení domnělých duševních poruch dle představ V. Klause a těch skutečných s jejich následným "osvobozením", tedy zákazem označování diagnózou.

    Ale tohle konání je dvojsečné, neboť se taková dobromilná snaha může obrátit vůči ostatním lidem. Vždyť i pouze ambulantně léčený může být (a také se tak stává) zdraví a někdy životu ohrožujícím pro své okolí, byť to jsou třeba jen nájemníci na patře.

    Třeba si nejste vědom velkého skoku, který naše společnost urazila nejen v této problematice a domníváte se, že teprve nyní jsme v bodě nula a máte potřebu se účastnit jakési změny, která nás však může zatáhnout do přehnaného korektivismu.

    Jenže tím může dojít ke snížení obranyschopnosti společnosti jako celku, pokud se poněkud hloupě odnaučíme nazývat věci pravými jmény. A to se týká především infiltrace společnosti nesnášenlivými kulturami, neboť jak je ze zahraničí patrné, tak existuje korektivismus jen vůči nim, tedy jednosměrný.
  • Bylo by zajímavé vědět se kterým chlapem Kikina zplodil to svého kluka. Ale jinak jablko nepadá daleko od stromu.
  • jane
    K člověku s duševní poruchou, ať už je domnělá či nikoli, se lidé budou chovat jinak a ve výsledku to pocítí spíš negativně. --je zajímavé že toto mediálním novinářům vadí, ale že co článek a nadpis to urážka napadání a pomluvy toho na koho se zaměří-to jako nevadí?, že se díky nim na ně bude taky koukat jinak a ve výsledku to ti "napadení"pocítí spíše negativně? to je z strany té mediální žumpy v pořádku?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit