Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je pro komunismus typické. Gottwald taky nechal popravit ty kdo mu pomláhali dostat se k moci a lzavést komunistický holokaust.
  • Těmto zprávám moc nevěřím.Už jsem to tady psal ale opakování neuškodí.Někdy kolem 1980/jestli to bylo 79 nebo 81 je jedno/ přijela sousedovi teta z USA do staré vlasti jako umřít.Emigrovala po 1948.No a ta sebou pomalu vezla sem chleba,že v USA píšou,že tady máme hlad a není co jíst.A už vůbec nemohla pochopit,že ona která republice nedala ani korunu tak má zadarmo doktory a i domov důchdců!!! No a soused si za dlary,které přivezla koupil nové auto v Tuzexu. No a dneska důchodci,kteří celý život pracovali pro republiku tak platí domovy min. tak 10000 a i víc a ti kteří mají nižší důchody tak doplácí děti !
  • Jestli zvítězí na Ukrajině svoboda a demokracie, budou se Rusáci mstít rozvracením ukrajinské ekonomiky a zemi budou chtít přivést do chaosu a bídy. Proto je na nás, aby jsme našim novým přátelům podali pomocnou ruku, nejen morální podporu, ale masivní materiální pomoc, aby se hned po revoluci země nedostala do katastrofálního stavu. Jako člen Evropské unie je to stejně naše povinnost. Bude to pro nás citelná zátěž, ale obětujeme se rádi, protože v naší zemi je vysoká míra svobody demokracie a návrat komunismu si nikdo nepřeje. Na Ukrajině zavládne blahobyt a prosperita. A hlavně svoboda.
    .
  • Do konzerv s nimi, děti ve výchovných ústavech si pochutnají. My ostatní se najíme na ulici, jídla se tu válí dost, jen je nutné vyhlídnout si někoho ze sousedství, kdo ještě trochu žije, aby to bylo čerstvé.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit