Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jen nechápu postup naší vlády agenta Bureše...

    Očkování je dobrovolné, ale pro někoho bude povinné...

    To nemá logiku...

  • f2sulik
  •  Statistické údaje, shromažďované ÚZIS MzdČR jednoznačně  říkají,  že většina 62% zemřelých v Česku umírá na: 

    - nemoci oběhové soustavy 

    - zhoubné novotvary (nádorová onemocnění)  

    Na nemoci oběhového systému, zejména srdeční infarkty a mozkové mrtvice, zemřelo od ledna do června 2021  36.000 obyvatel, tedy  více než třetina zemřelých občanů ČR (cca 36 % všech úmrtí) 

    Druhou nejčastější příčinou úmrtí  v Česku jsou nádorová onemocnění, kdy víme, že v souvislosti s nimi zemřelo ve stejném období více, než čtvrtina zemřelých občanů ČR (26.000 osob = cca 26 % všech zemřelých). 

    Co je proti tomu těch 9 743 zesnulých v souvislosti (nikoli na...) se SARS, způsobený virusem 2019-CoViD - tedy ani ne 10% všech zemřelých? Nehledě na to, že u většiny z nich bylo přítomno další jedno i více onemocnění, významně oslabujících organismus - a vedoucích ke smrti tak, jako tak . . . 

    Ovšem  - ÚZIS MZd ČR do statistiky úmrtí na SARS (Severe Acute Respiratory Syndrom. česky: syndrom akutního  selhání dechových funkcí v důsledku infekce virusem 2019-CoViD započítává i běžná - statisticky logická úmrtí - zejména právě v populaci starších lidí - kde by k úmrtí došlo tak jako tak. ÚZIS MZd ČR nezohledňuje ani, že ti zesnulí pacienti jsou převážně vyššího věku. mají v průměru 81 let... Navíc - 80% z nich má v anamnese více než 2 (dvě) další, velmi závažné diagnózy, 60% z nich  dokonce více než 3 (tři) další závažné diagnózy souběžně

    - pouze u 2% zemřelých s potvrzenou diagnózou SARS - a s prokázanou  přítomnosti virusu 2019-CoViD - žádná další diagnóza, obvykle vedoucí sama o sobě ke smrti, nebyla zaznamenána   

  • Ať si každý se svým životem svobodně naloží jak chce. Každý má svou odpovědnost. Já se rozhodně nehodlám nechat napíchat kvůli obyčejné rýmě (kterou už jsem měl za svůj život nejmíň stokrát) nějakým pochybným roztokem, za nímž stojí lidé kteří zbohatli na prodeji odpadu a šrotu. Nevadí mi bohatství, to každému přeju, ale když si něco kupuju, očekávám kvalitní zboží a ne nějaký šunt typu Internet Exploreer. Kde mám záruku že vakcína od člověka, který mi prodal tenhle předražený softwarový odpad nebude stejný maras páchající víc škody než užitku? A co se týká covidu, zkušenosti z posledních dnů mám takovéto......

    Tuto sobotu ráno jsem si ze zvědavosti udělal samotest a vyšlo mi že jsem zdravý. Odpoledne jsem byl nedostatečně oblečený uprostřed silného větru dvě hodiny v lese a dost jsem prochladl. Od neděle pociťuji mírné náznaky běžného  nachlazení a rýmy. V úterý v práci mi testy zjistili že jsem prý nakažený. Šel jsem domů do karantény a domluvil v příštích dnech test v nemocnici. Mezitím jsem si opět udělal samotest a vyšlo mi, že jsem zdravý. Stále mám drobné příznaky rýmy patrně kvůli té sobotě v lese. Ve středu jsem si opět udělal samotest a vyšla mi nákaza. 

    Jenže když jsem měl covid vloni, měl jsem teploty 39 stupňů, slabostí jsem lezl málem po břiše a na jídlo jsem se nemohl podívat jak mi z něj bylo zle. Čich jsem neměl.

    Teď mám teplotu 35 stupňů, bez problémů doma kmitám, dělám kliky, shyby, zdvihy, a kolem ledničky chodím po špičkách abych ji v návalu chuti na něco dobrého nevyžral. Když zrovna rýmou nemám nateklý nos i normálně cítím. 

    Četl jsem, že ty testy, aspoň ty antigenní, jsou k ničemu, protože zjišťují i běžné nachlazení, nedokážou rozlišit covid. A po své zkušenosti bych tomu dnes i věřil. Kde jsou všichni ti dříve nemocní s chřipkou, rýmou atd.? KAM ZMIZELI? To už jsou všichni zařazeni do panikářské kategorie covid?

    Takže jak říkám....ať si každý dělá co chce. Ale já se kvůli rýmě očkovat nenechám. A už vůbec ne nějakým pochybným produktem od Gatese a jemu podobných. Ani kdyby na mne poslali policii.

  • Buďte tak laskaví a nelžete. Žádný zájem o očkování neroste, protože lidé jsou skoro násilím donuceni se očkovat. Zákazy a výhrůžky neočkovaným berete jako pozitivní motivaci? Tohle se nedělo ani před rokem 1989 a dnes se najde spousta hlupáků, kteří tvrdí, že jsme se měli špatně. Chápu že vláda nakoupila vagóny vakcín a neví co s nimi, ale neměla by to do lidí tlačit násilí. Doufám, že ti co lidi násilně očkují stanou brzo před soudy. Hlášených negativních účinků vakcín je již přes 6800 takže ne 128 jak patolízalové často opakují. Tohle není demokracie. Toto je ještě větší diktatura než pře rokem 1989.

    • No pravda je, že před rokem 89 se nás na nějakou ochotu k očkování neptali. Prostě nás bolševici napíchali a bylo to. Propagandou nám vymyli mozky že jsme v očkování věřili jako v bibli svatou. Informace se začaly objevovat až po sametu. Na druhou stranu kvalita vakcín, nebo aspoň snaha o ni byla patrně někde trochu jinde než dnes.

  • Tvl, omikron je na světě týden a už je na něj posilující dávka! To můžou ti idioti říkat tomu, co žere seno! Xindl zaprodaný!

  • podstatné jsou počty v nemocnicích a ty neustále rostou, až na těch současných cca 7tis, já dedukoval před 10 dny 7500 z těch modelů, co jsem viděl od matematiků, které definovaly min. 6tis v nemocnicích v této době.

    a ono se to právě z predikce těch modelů nebude měnit, bude to stagnovat, tzn. špatná zpráva, tohle jsme tady ještě v září nechtěli zkrátka..

    • A vůbec vám není divné, že až do veleb zde bylo všechno v pořádku a pak to začalo raketově růst? To si jako covid dával přes volby oraz? Svatá prostoto. Dostanete jednu dávku a hotovo. Aha, ona nefungovala, tak dostanete druhou. Aha, ona opět nefungovala, tak dostanete třetí. Která vakcína se dává opakovaně a ta samá v tak krátkých intervalech? Žádná. Kapitalista chce za každou cenu vydělat. Ať nemocnice zveřejní podrobný chorobopis lidí co jsou v nemocnici údajně s covidem a bude hned jasno, že to je vše lež.

  • Všimně te si věty: "Z lidí od 12 let výše, kteří se zatím mohou očkovat, je plně naočkovaných 69 procent". To je jádro pudla, proč politici a jejjich nohsledi tolik tlačí na očkování, dokonce i dětí, které to vůbec nepotřebují. Chybí jim procenta. Podle podmínek Bruselu pro čerpání peněz z fondu obnovy, musí být plně naočkováno 75% populace, jinak ty prachy nebudou.  Politikům a jejich poskokům jako Kubek, Hořejší, Flégr atd. vůbec nejde o zdraví a životy lidí, ale čistě jen o prachy, opravdu velké prachy. Jinak po třetí posilující dávce zase zkolaboval herec Krampol. A to už měl velké zdravotní problémy po první i druhé dávce. Bejt to obyčejný senior, tak už je po něm. Celebritu lékaři se přece jen snaží více udržet při životě. Zdravotní problémy po očkování už měla Hanka Zagorová i Felix Slováček.                         https://akw.sk/domace-spravy/o-zdravie-tu-neslo-nejde-a-nepojde/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit