Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://prvnizpravy.parlamentnilisty.cz/zpravy/politika/pet-duvodu-proc-se-washington-jiz-rozhodl-jit-do-valky-s-ruskem/
    • josef.servit.9
      Fiala a spol. NEVOLIT! Když nemůžou krást, tak aspoň smrdí§
  • Dekapitaci je již v EU skutečností. Junker, Merklová a evropský parlament a komise ji provádí na původním obyvatelstvu, které má být nahrazeno muslimskou popuací.
    A h-sliníčka jim jistě pomohou. *14* *14* *14* *14*
    • To by jeden do té židovky vedoucí německé křesťanské demokraty neřekl! Tak do Izraele posílá dárečky v podobě atomových ponorek a doma podporuje Wogy, přičemž se jí na povislých prsou houpe jedno z nejvyšších izraelských vyznamenání. Možná hned vedle odznaku absolventa Doněckého polytechnického institutu. Tak za koho ta ženština vlastně kope? Vždyť se chová jako dvojitý agent? *14*
  • "Patří navíc mezi příznivce ruského prezidenta Vladimíra Putina, s nímž touží navázat těsnější spojenectví k "vyvažování" tradiční aliance se Spojenými státy."
    .
    Jo to je podstata všeho! Sluníčkářům někdo zamával červeným šátkem před očima *1* *1* *1*
  • Tiscali opět překrucují jako správní neomarxisté multikulti zrádci pravdu. Ještě tu pohádku o tom, jak jsou Palestinci, potažmo všichni muslimové a celý islám mírumilovní....Kolik Vám platí islamizační agentura EU komise a Saudové, abyste tady manipulovali s pravdou ubožáci.
  • Placené vystěhování uplatnili Němci na Vietnamce ! *11*
    • josef.servit.9
      Židé se snaží strčit Palestince do jednoho pytle s IS, ale to se okupantům nemůže podařit.
  • Německá vláda protestuje u amerických úřadů proti nedostatečnému přístupu německých poslanců k dokumentům ohledně vyjednávání obchodní úmluvy mezi USA a Evropskou unií (TTIP). Podle deníku Sueddeutsche Zeitung dostal německý vevlyslanec ve Washingtonu příkaz podat formální protest u amerického obchodního zástupce Michaela Fromana a žádost o zpřístupnění dokumentů.

    Německá vláda chce adresovat „veřejný postoj, že TTIP je vyjednávána mimo dosah parlamentů a s neúctou k demokratickým právům.“ Na tzv. konsolidační texty, které obsahují evropské a americké pozice, se může podívat 139 činitelů Německého Ministerstva financí na americké ambasádě v Berlíně, a to jen dva dny v týdnu mezi 10:00 - 12:00. S pravidly k přístupu k dokumentů souhlasila Evropská komise. Na druhé straně barikády se do dokumentů může podívat jakýkoliv člen Amerického Kongresu, za to evropští poslanci mohou jen v zabezpečených čítárnách.

    Postoj německé vlády dokazují i nedávná slova prezidenta Německého parlamentu Norberta Lammerta, který řekl, že Bundestag jen těžko schválí něco, co nemůže vidět. Podobně se vyjádřil i francouzský ministr obchodu Mathias Fekl.
    • josef.servit.9
      To nemyslí vážně Mandelinky? Tajné smlouvy, to jim žádná komise EÚ nepodepíše.Stejně
      by byla neplatná,nemravná a stavění US obchodních skladů po celé evropě bylo předčasné???
  • demokracie je nejlepší styl vlády. Škoda jen, že téměř nikde na světě není......
    • Vládci demokracii nenávidí. Vládnout tak, jak si přeje většina a ne on (oni), když jsou přeci ti nejchytřejší? Přesně tam nastává problém.
      Aby skutečná demokracie fungovala, museli by naši zástupci v parlamentu rozhodovat podle většiny. Pak by ovšem bylo zbytečné, aby tam bylo několik stran a zbytečný by byl i Senát.

      Ovšem každému je jasné, co na to sami politici, kteří si dělají zákon podle sebe
      • Mno... není to tak úplně pravda,,,, každopádně zatím nevýstižnější definici myslím vyslovil Benjamin Franklin:

        "Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat."

        Tedy on toho řekl více inspirujícího... ale tohle myslím dobře vystihuje "aktuální situaci"... a samozřejmě i snahy o oddělení obyvatel od legálního vlastnictví zbraní ;)
    • Demokracie ... V jakém pojetí?
      Třeba pokud teda potřebujeme zastupitelskou centrální vládu, co má za úkol zajistit blaho všem, pak o mnoho větší smysl má možnost hlasování pouze pokud clovek nepobira peníze od státu. Současná verze je totiž přesně to co vidíme... Stát co uplaci voliče na úkor našich potomků, stat pro ktery je důležité aby na dávkách nebo penězích od státu byla závisla pokud možno polovina voličů... Protože závislý člověk si nevšímá, závislý člověk se bojí ze pri změně přijde o korito, ne nadarmo se říká "koho chleba jíš toho píseň zpivej."

      V takovém prostředí státní moc bobtna a bobtna.... až najednou zjistíte že demokraticky nemůžeme kupovat žárovky a demokraticky zachraňujeme bankéřům vysoké příjmy ....

      Víte ona ani demokracie v usa nevznikla s tím že budou vládnoucí uplacet voliče.... To až moderní politici přišli na tenhle super způsob vladnuti systemem s pozitivní zpětnou vazbou.
    • Je to tak, bohužel.. *6*
  • Hitler zavinil největší genocidu evropského obyvatelstva!!!
    Izrajelci jsou dnes rasisté, protože si neustále myslí že židé jsou vyvolená rasa,na druhou stranu těžko se jim divit když okolo sebe mají lidi co je chtějí vymazat z mapy.Za svou věc umí bojovat a dobře,to jim můžeme v té naší zemi akorát závidět.Stále platí že demokracie je nejlepší způsob vlády ať chceme nebo ne.
  • I Hitler byl žid!!!
  • Izrael už několik let okupuje golanské výšiny proti rezoluci OSN.
    Tam je to v pořádku, ale proti okupaci krymu se dělají sankce.
    • Tak by bylo správné uvolnit Golanské výšiny slimákům, aby si tam mohli vybudovat odpalovací rampy a ostřelovat Izrael? Naopak by měl Izrael vyhnat ty necivilizované hadráky z Palestiny.
      • Tam klid nikdy nebude.
        • I kdyby tam hodil někdo atomovku, stejně by se k té vypálené,radioaktivní díře chodili modlit.
          • no tak dalsi a dalsi, az by nikdo na svete v toho pitomyho alaha neveril, razem by bylo na cele zemi bezpecneji

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit