Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Osobně jsem toho názoru, že smýšlet ekologicky je v dnešní době důležité, nicméně toto se mi zdá jako poměrně radikální krok. Já sama se například snažím o to, abych byla co nejvíce "eko". Dobrý příklad by mohlo být nakládání s odpady. Mám menší firmu, která produkuje poměrně velké množství odpadu. Dokonce to vypadá na to, že za rok 2021 budu muset příští rok podávat roční hlášení za odpady. I tak se ale snažím, aby se u nás ve firmě odpad co nejvíce třídil a hlavně aby byl následně i ekologicky likvidován.

  • Takoví Zelení v Německu, to je spolek na zavření. Chtějí zlikvidovat tepelné a jaderné elektrárny a nahradit je elektrárnami na štěpku a biomasu. Rozuměj : na pelety ze dřeva dešťných pralesů.

  • Tak nám to ti ekoteroristi ale nandali!

  • Ovšem pořád za světem pokulháváme. Jedna taková puberťačka založila ekologický naivismus. A velice trefně se jejím horlivým zastáncům říká Greténi. Moc to sedí.Britové bývali kdysi seriozní národ.Moc. Aktuálně se ovšem přemodulovali do kategorie světových trotlů. A právem. Přeci v normální zemi a navíc na půdě univerzity by nikdo nepostavil pomník té hlupani Grétě. V Británii se nyní odhaloval.Vivat Britain Debilos!

  • Spolek klimatická žaloba se naoko tváří, že je nezávislým sdružením normálních lidí, kteří se cítí dotčeni neaktivitou státu v adaptaci a boji proti změně klimatu. Jenže na jeho stránkách úplně dole vlevo je napsáno, že spolek Klimatická žaloba je členem neziskovky pod názvem Klimatická koalice. Tam už najdete, kdo za tím stojí. A jsou to staré a nechvalně známé neziskovky, jako Amnesty international, Člověk v tísni, Děti země, Greenpeace a další obskurní organizace plující na vlně jedné agendy ve jménu údajné ochrany klimatu, pod níž máme my lidi dole být okrádáni a omezovány naše svobody. 

  • josef.chmela

    Ekoteroristi. Ani nevědí o čem mluví a co chtějí. Demonstrují, protože je to dnes moderní.

  • KIMCID

    Mne fascinuje že tyhle tupé organisace nejsou v Indii, Číně, USA, Rusku. Kde jsou největší znečišťovatelé planety. Ale Eu to zaplatí svou blbostí a penězi.

  • Naivita spojená s hlupáctvím...

  • Klidně může ekologická organizace žalovat stát, ale až po složení nevratné 10 milionové zálohy. Jinak ať si jde kecat do Ameriky, která tyto vlastizrádce a zabedněnce platí.

  • KIMCID

    ČR z celé Evropy dělá nejmíň emisí. Protože už nemáme 90% fabrik co jsme měli.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit