Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Velmi chytrý a inteligentní člověk, dobře ví co Británii čeká v tomto prokletém spolku jako je EU, jednou o něm budou mluvit jako o hrdinovi!
  • Naopak je jeden z mála, kdo si uvědomuje co je spolek EU zač a kam nakonec dovede i ty ostatní země a národy, pokud se nechají stále více protektorátně svazovat, šikanovat a zotročovat v zájmu pokrytecké a falešné "demokracie a svobody" díky, které jsou na dnešní okrájené "Okrajině" mrtví, zmrzačení i jinak doživotně poškození lidé, včetně dětí.. s otázkou, kdo a k čemu potřebuje takovou "EU", když se lidi místo lépe, mají stále hůř, dráž, zadluženěji a složitěji ? On to už není jen EU poslanec Nigel Farage co tam do nich taky přímo v EU parlamentě tříská hlava nehlava pomocí jasných argumentů i čísel co se týká neúspěchů toho kam kráčí celá EU.., ale ten počet lidí i zemí co mají nynějšího systému "EU" plné zuby, je stále víc. Čím více budou pokrytečtí a luxusně předražení i jinak hýčkaní EU "politici" kvičet, jak postřelení kanci na poli, tím větší je jistota, že to je správný směr je kritizovat a dát jim jasně najevo, že o takovou EU běžný člověk-občan co se už nechce nechat oblbovat nestojí.
    • Navíc EU je akorát apendixem USA, co řekne USA to je svaté, tak impotentní vedení , které je do komise EU dosazeno Bilderbergem je prostě otřesné a k ničemu. I EU řídí Big brother co ještě celý Brusel a všechny státy EU odposlouchává, což je ukázka totálního bruselského vazalství. EU komisi nikdo nevolí, žádná demokracie tam není, kdo s něčím nesouhlasí a v referendu si to potvrdí, tak je na ně pak vynakládaný takový tlak a tak dlouho musí znovu a znovu referendum opakovat až z nesouhlasu se nakonec stane souhlas a to je dle EU vpořádku . Takovouto EU v této podobě je třeba poslat co nejrychleji do věčných lovišť . A když nový šév EU komise chce stále větší a těsnější integraci, tak je třeba utíkat pryč a utíkat. co nejdále. Kdo uteče vyhraje. Dnes do EU přibrali Ukrajinu v bankrotu, Gruzii a Moldávii na hliněných nohách , což nemůže dobře dopadnout, nikdo se nás neptal, zda je vůbec chceme, referendum v EU o přijímání dalších nových členů neexistuje, USA diktuje EU a ta jen skáče jak blecha. . ECB v podstatě podle FEDu začíná kvantitativně uvolňovat, takže v konečné fázi průšvih EU nemine ani náhodou. a nebude to dlouho trvat.
  • Jsem zvědav až si Skotové v referendu zvolí samostatnost, co budou ti křiklouni, co zpochybňují Krym hlásat. A co potom v Katalánsku???????????????
  • Americká psychiatrická asociace uznala zálibu v pořizování vlastních podobizen pomocí mobilního telefonu (selfy) za psychickou chorobu.

    Podle názoru psychiatrů se charakterizuje nová choroba, která dostala název selfies, neustálým přáním fotografovat sebe sama a zveřejňovat fotky v sociálních sítích, a tak nahradit nedostatek sebejistoty.

    Vědci popisují 3 úrovně choroby: epizodickou, kdy se člověk fotografuje nejméně třikrát denně, nedává však fotky do sociálních sítí, akutní, kdy se člověk fotografuje nejméně třikrát denně a zveřejňuje fotky v sociálních sítích, a chronickou, kdy má člověk nekontrolovatelné přání fotografovat sebe sama ve dne v noci a zveřejňovat fotky v internetu nejméně šestkrát denně.

    Psychiatři podotýkají, že v současné době léčení této choroby není možné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit