Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to je síla - viděl jsem jen tu tlamu na křeslo, tam se může zdát, že šlo o obyčejné zakopnutí, ale po tomhle videu je všecko jasný
    http://www.lidovky.cz/video-s-hlaskami-zemana-takze-pane-rediteli-kde-mame-popelnicek-p76-/media.aspx?c=A130129_161135_ln-media_pef
    Taky je pro mě novinka, že Becher má ochranku na to, aby ho podpírala, když je prezident na plech. Gottwald hadr.
  • Ožralej Zeman, idol 55% občanů (spoluožralů), se málem skácel!
    • To zažijeme ještě mnohokrát!
    • Zato ten Váš Karlík, když jde to je krok- přímo balet.( a tímto se nevysmívám jeho věku)
      Harapes by určitě zalez pod hadr.
      To může napsat jen 45% vychlastanej abstinent.
      Jen si dej pozor až se ohneš, aby jsi si zavázal tkaničku, aby se ti nezlomili játra.
      Já osobne se za ožralu nepovažuji a takový jako jseš ty mi mohou vychlastat průjem. *1*
  • Pobaví to pokaždé a každého, když pan prezident bude nasávat a v důsledku toho sebou někde praští. No je to takový jelcinovský typ. Máme, co jsme chtěli. Důstojnost nikde, ostuda denním chlebem.
    • Máš zbytečné starosti. Raději změň tuto péči, také by se ti mohlo stát, že při myšlenkách, jak Zeman pije , či klopýtá si pak nevšimneš, že jsi mezitím otěhotněla a nevíš, jak se to stalo...
  • To je jenom začátek.
  • Prasedent!
  • Měl s sebou fláknout na tu svojí komoušskou hubu. *12* *11*
    • Chtěl jsem použít silné slovo,ale jsem demokratický inteligent před r.1989,proto ti odpovím slušně .V roce 1968 vstupovali do KSČ mladí lidé z převědčení,moje generace na rozdíl od dnešních feťáků a póvlu všeho druhu se postavila tankům okupantům a jeden zapálila i já ležel na dlažbě díky osvoboditelům,když střílely na Muzeum v domění ,že to je rozhlas a v 70.letech byl Zeman vloučen.Horší svinstvo bylo to, co tam potom vstoupilo a co nám dnes vládne.Nebo věříš na pohádky,že 1989 byla nějaká revoluce?Zda máš nějaké IQ tak se té hubě omluv.
      • Komunista zustane komunistou,i kdyby trakare padali!
        Ty jsi nikdy necetl ''Rude Kravo''?
        • Nečetl, to čtou jenom v o l i jako jsi ty...
      • Stačí že u nich byl, myslíš že se komoušský smýšlení mění?? *11*
  • Už jenom pět roků, měsíc a pár dní!
    • ...a pak budes konecne dospely?
  • Miloš Jelcin!
  • Ožralej podražák a lhář na htadě, no to je paráda!
  • Milouš Jelcin Zeman nám ukazuje svoji pravou tvář.... *1* *1* *1* *3* *3* *3* *7* *9* Alkoholici všech zemí, spojte se! *7* *9* *13*
    • Pišto, vždyťani vy, cikáni se neumíte spojit. Někteří jsou olašští, jiní zase já už si nepamatuji název, nezabývám se romskou otázkou. Nemám nic proti barvě pleti, ani proti vašemu způsobu života, ale nechci jenom, aby zasahovali do mého...
    • Nejen alkloholici,ale i veskera komunisticka luza spodina.(Cikani,zlodeji a vrazi)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit