Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Před dubem, za dubem.... Lotrandové loupit a mordovat prostě muší. 

  • josef.chmela

    Hezké odpoledne. Poslušně hlásím, že jsem opět zde. Tentokrát si své myšlenky nechám pro sebe, nechci mít opět 30 dní zaracha, případně se nechci stát politickým vězněm.  Proto říkám: "Držet hubu a krok". Jinak to v toto absurdistánu nejde. Pardon, jde. Je povoleno nadávat, sprostě očerňovat a psát dezinformace o Zemanovi, Babišovi, Putinovi a dále pak o Rusku, Bělorusku, Číně a podobných zemí, které zatím nejsou USA protektorátem.

    • Vyfasoval jste to v plné parádě. Já tak na týden. Je zajímavé, že takovým Novákům, Wallo a Veselsenům se to neděje i když jsou propagátor násilí, válek a plní vulgarit. Inu dva metry. 

  • Fiala "Řekl, že konsolidační balíček musí snížit deficit státního rozpočtu o 70 miliard korun."

    A pávek z Hradu poznamenal, že bude nepopulární.Jo to loni o tomto čase jim šlo v Praze pěkně od huby.Rozdávalo se plnými hrstmi.UKáčka nastěhovat do hotelů, pochopitelně plnou penzi.Přidat královské kapesné.Zařadit automaticky do zdravotního systému. Cestování vlaky, autobusy? Zamávali pasem.A všichni výletníci se hrnuli zejména do Prahy.Venkov nevoněl.A toto trvalo celé měsíce. Že jsou z drtivé většiny tady od Užgorodu nikdo moc neřešil. Oficiálně nás tato sranda stála 56 miliard. 130 miliard nás stály solidární nákupy neruského plynu.Hlavně se zavděčit do Bruselu.A nyní v 2023 máme za toto pražské divadlo platit? Skládat se? A to jim hrabe? 

    • Balíček sníží deficit o 70 miliard a 65 z toho hned nasypeme do zelených mužíků, které potřebujeme tak leda na přehlídky a oslavy. Takže to bude nula od nuly. Ale dědeček Biden nás pochválí, že jsme přikrmili krvavou bestii zbrojních koncernů.

      To je cena za "balíčky." Děkujeme, jsme rádi, že máme takovou vládu a pana premiéra Fialu. Také samozřejmě milujeme pana Rakušana a KOudelku. Prosím, aby BiS zaregistrovala tento výrok (třeba budu mít delší vycházky na vězeňském dvorku). 😛

    • A kolik miliard nás stály velmi podivné a neuvážené nákupy v covidové době za vlády kobliháře...?!

      A za kolik miliard se ty skvělé pomůcky z Číny a nadbytečné vakcíny musely likvidovat...?!

      • Po bitvě je každý generálem. Nebo koloběžkou. 

        Ještě, že Vám bylo hned všechno jasné. Vás je v tom starobinci docela škoda. 

        • Městské sociální a zdravotní služby, pod které spadá Domov pro seniory...

          Ale vy, až budete tyto služby potřebovat, dáte zajisté přednost vybavení a péči ve starobinci z 19. století...

          Neb - jak je vidět - se k vám změna názvu , péče a ubytování ještě nedostala...

          No - ne každý  má zabržděné myšlení a informace, jako Jindřich 2309...

      • A kde za covidové doby nakupovaly jiné evropské země, když ne z Číny a rychle? Jak se mělo postupovat "uváženě"?

        23. března 2020 Výrobce zdravotnických ústenek či průmyslových respirátorů v Česku lze spočítat na prstech jedné ruky. Levná čínská konkurence mnohé z nich vytlačila z oboru, nyní se však čeští výrobci rychle vracejí. V době epidemie koronaviru začínají navyšovat kapacity a přidávají se k nim další firmy.

        Čína, kam se zhruba před deseti lety výroba roušek z Evropy prakticky přesunula, nestíhá pomalu vyrábět ani pro domácí trh a ceny až desetinásobně stouply."

  • Když vidím toho vořežpruta na fotce ,tak se máme na co těšit. 

  • Né že bych byla z naší vlády nějak odvázaná - ale...

    Je to vláda, která se konečně rozhoupala a chce udělal nová opatření - a to hodně nepopulární - která slibovala předešlá vláda...

    Jenže - předešlá vláda by díky těmto opatřením přišla o voliče, takže se na to vykašlala...

    Teď jen pohunci kobliháře vykřikují, že měli všechna opatření připravena na stole...

    Proč, proč tedy nic neudělali...?

    Tedy kromě sekery přes 400 miliard...?!

    • A co předpředešlé vlády? Klidně mohly mít vypracované a v praxi uvedené zákony ohledně změn v důchodech už od r. 1993. Proč to neudělaly? Kde byli tehdy "kobliháři"? 

      • Proč to neudělaly jiné vlády...?

        Patrně ze stejného důvodu, jako ta koblihářova...

        Ale na rozdíl od té jeho nevykrikovali, že měli vše připravené na stole...

    • vanhorne

      👍

  • sow.da

    Konzolidační balíček = okrást všechny, kromě politiků a soudců a jim spřízněných podržtašek.

  • gaheris

    To férový vyjednávání je rovný jako vývrtka na špunty! Stejný jako rômská férovka, tobě je patnáct, nás je taky patnáct jako bych to slyšel!

  • dzixy

    Zítra se dozvíme největší lumpárnu vlády od revoluce. Pouze škoda, že žádná ze stran, zejména opozičních, nemá odvahu na referendum. 

    • Plnohodnotného celostátního referenda se zatím nedočkal žádný občan ČR a asi ani nikdy nedočká. Takových referend se politici bojí jako čert kříže. A to všichni.

  • Malé strany se postavily před hotovou věc a ODS zavelela. Prý konsolidační balíček. S názvy to kašpaři umí.
    Nakonec to bude jen o tom, že obyčejným lidem se peníze vezmou, plitiků soudců a státních zástupců) se to nedotkne, stejně jako ubohých a těžce zkoušených a zranitelných  OSVČ, jejichž podvody ptákostrana zarputile tutlá a dělá si z toho volební program.

    Myslím, že nás ničím novým ukrajinský premiér nepřekvapí. Bude zase syčet jako papiňák, rozhazovat rukama a vysílat jasné signály.

    Už jsme si zvykli. 

    • gaheris

      Co jinýho má premiér žabovřesk dělat?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit