Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Současná politická garnitura není námi zvolená. Jde o kontrolovaný podvod na lidu České republiky, s posvěcením zahraničních agentur. Cílem jejich politiky je rozeštvávat jednotlivé skupiny obyvatelstva, aby se vlna nevole vůči nim, rozmělnila v skupinových šarvatkách. A proto navrhujeme zrušit vládu, zrušit centrální řízení z hradu. Poterstat zkorumpované politiky, zabavit neprávem získané majetky. Zrušit lázeňský pobyt vězňů a zavést institut nucených prací ve vězení. !!! Nastolit skutečnou demokracii né pseudodemokracii !!! Svobodné volby a né zmanipulované !!! Zavést nižší samospravní celky (typu kantonu dle švýcarska), s plnou odpovědností zvolených zastupců lidu. Veřejné hlasovaní(referendum) o významných, region ovlivňujících zakazkách. Odvolatelnost zvolených zastupců lidu. Založit institut domobrany, s právem vlastnit zbraň na obranu rodiny, regionu, státu.... Za národ a naše děti!!!!!!
  • ..., musíme asi naučit vládu, Kalouska počítat, (asi) 4.500.000 občanů měsíčně odvádí cca 3.000,--Kč daň státu, t.j. měsíčně cca 13,5 miliardy, k tomu jsou daně za alkohol, cigarety, trojí zdanění potravin atd., takže, vláda nám lže, kam vlastně všechny ty finance jdou?... Kalousku, Nečase, kde jsou naše peníze?, ... (ekonomicky mohu vysvětlit i více), ...
  • zlatý Tlustý,ten chtěl 15% DPH!!!!!!!!!!
  • Vy inteligenti, kteří neustále otravujete ovzduší měnovou reformou v r. 1953. Dostudujte si, jaká asi mohla být finanční situace lidí po II. světové válce, kdy se za jídlo platilo zlatem, cíchami, látkami a pod. za maso i potraviny. Napakovala se malá část živnostníků, které obyčejní lidé právem nenáviděli. K tomu si porovnějte inflaci a zdražování od r. 1989 dodnes. Např. znehodnocení uložených peněz, poplatky u bank a pod. I v televizi "růst" životní úrovně porovnávají s r. 1993 /pročpak asi/? A to nepíši o investicích státu od r. 1948 do r. 1989, v porovnání se současností. Nabyly Blanky, metro vedoucí do polí, předražené dálnice, dočasné supermakrkety pro cizí firmy.
  • Nedivíme se Číňane. Divit se teprve budeme. Lidí, kteří žijí z ruky do huby je nadpoloviční většina.
    Jinak řečeno. Po člověčích ,, mandatorních výdajích" nám zbývá na žrádlo.
    Od cvíle, kdy bude žrádlo o 15% dražší, budou nám chybět korunky na 15% měsíce. T.j. na 4 a půl
    dne.
    Makat celej život a nechat se na stará kolena O Ž E B R A Č I T bandou zlodějů a nedouků,
    to si nedá líbit ani národ zvaný holubičí.
    Kalousku, ty mysliteli, čká tě osud Čaučeska.
  • ...tak a už tady konečně máme komunismus. Partajní pánové, tak jako dříve soudruzi, mají svoje levné parlamentní a senátní restaurace, zdarma parlamentní a senátní byty, zdarma dopravu a k tomu příspěvky na dopravu, zdarma cestují po světě, mají roční milonové příjmy, vesele si podnikají, jsou ve správních radách a mají mnoho dalších výhod, které ani není možné vyjmenovat .
    Tak čím se liší od bývalých komunistických mocipánů? KRADOU.....a aby měli co krást musí zvedat daně, tak co se všichni divíte.
  • Pro Klouda.Pro tuto zemi ,zde zbyde po komunistech,jedna veliká zkušenost.Když prováděli komunisté měnovou reformu a znárodňování,tak to těm s holým zadkem vůbec nevadilo.Takže toto další pokrokové zdanění ,vytvoří další holé zadky.Proto už dnes ,ti předvídavější,se místo lezení do vládních stran,budou raději učit čestprácovat.
  • Co lze očekávat od pravice?Tupou poslušnost a stálé mentorování,že to utahování opasků musíme podstoupit kvůli našim dětem.21 let po revoluci.Ale jak to pozoruji,děti na nás kašlou z vysoka a tak nezbývá nic jiného,než se obrnit především trpělivostí a vůlí,že se dožijeme "lepších zítřků".U DPH má vláda neomezené možnosti růstu.Teprve bude u 20%.A tak se nemusíme obávat ,že nám naše nejbohatší skupina bude strádat chudobou.A ti vůbec nejchudší?Ti přeci nemají co ztratit--taky z čeho?
  • Pro Jindřich 63.Ty jsi při své troubovitosti přehlédl,že hasiči i policisté jsou dnes už na druhém konci barikády.A armáda by se těm,které vládní bandy nahnaly umírat do zahraničí,odvděčila tvrdě.Na lásku armády ,k současným vládním lumpům,bych nespolehal.
    • pane Klas ani netušíte kolik komoušů všeho schopných u policije z našich daní tloustne a pokud jde o hasiče ti jsou jako lékaři apolitičtí protože to je jak odjakživa jen ruští okupanti na ně u rozhlasu stříleli a to asi nepamatujete
  • Kvalitní bejkovce a okované násady od krumpáčů,půjdou takto strašně"na dračku".Ti nejzbídačenější si na jejich nákup budou brát další půjčky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit