Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tečka byl za minulého režimu kovaný komunista a STbák..!! Udával lidi!!
  • Zeman jakožto z boží vůle president a jelikož president je nejvyšší velitel ozbrojených sil,nemusel a dle mne by němel jmenovat pana Stropnického do obrany,páč včera jsem se sledováním jeho v Hydeparku na čt24 utvrdil v tom,že je to už i špatný herec *1*
    • Bůh přenechal českou kotlinu ďáblovi, proto může být Zeman prezidentem. Na nějaké kádrování nemá ten ožrala žádné právo. Ale kdejaká obstrukce mu bude dobrá pro udržení jeho vládního panoptika co nejdéle u koryta, protože Lukoil musí pořádně zhodnotit svou investici do prezidentského kandidáta.
  • Tohle vypadá na vládu MNV. To ovšem neznamená "Místní Národní Výbor", ale "Ministři Na Ho v no !!! Všichni by si nejprve měli raději doplnit vzdělání
  • ČSSD zradila své voliče již tím,že šla do koalice s lidovci,kteří co byli v politice,nikdy to s něma dobře nedopadlo.Je mrzuté i to,že se spojila se stranou,kterou vede miliardář,podnikatel,estebák,vlastník firmy,rozhlasové a televizní stanice.Na jedne straně ČSSD takové lidi odsuzovala,nyní se s němi pachtí. Sobotka není pro ČSSD přínos a tuto stranu vede k pádu a tak to dopadne i s vládou,podnikatelů,komediantů a kdejakého směsu.Máme se opravdu na co těšit.
    • Zase zde bude vládnout výkvět lumpů,který bude nadále pro sebe hrabat a pokračovat v zadlužování této země.Tak,že cesta do státního bankrotu bude pokračovat.Všichni ničemové co se po komunistech prolhali k moci se tváří,že zadlužovat Česko je něco docela normálního.
  • Většina ministrů je vlastnicky zainteresovaná v různých firmách. Co z toho asi vyplývá?
  • Tečka byl za minulého režimu kovaný komunista a STbák.!!!
  • A je to opravdu smutné, nevím, jestli to byl záměr, ale ČSSD jde do kopru za ODS(S) včetně své odnože, TOP09 - fašistická strana!
    • Fašistická strana je KSČ(magoři), protože hlásá komunismus, což je fašistická ideologie. Máme na to i zákokny !!!
      • Výborně, Pišto !!! Máme na to "zákokny" Nějak jsi se nám zakoktal, broučku. Nedal jsi se přejmenovat na "Kokošku" ??? Docela by ti to slušelo...
      • a ústav pro sledování totalitních režimů,který hradíme s naších kapes.
        • Tento ústav je k nepotřebě,tak je ho třeba zrušit a všem straníkům stran ,které se na jeho zřízení podíleli dát tyto náklady k náhradě.Protože už dnes je jasné,že na udělání pořádku ,ve stávajícím kapitalistickém svinčíku,to chce mnohem tvrdší ruku,než byli komunisté padesátých roků.Odhaduji,že bude třeba ,na katovských mučírnách, ,za vlastizradu národa Čechů,minimálně,odporážet,co nejkrutěji, desítky tisíc lumpů,aby se dalo říci,že se začíná dělat pořádek ,ve stávajícím kapitalistickém svinčíku.
  • sám velký Narcis První?

    To bychom měli vědět všichni, já snad ani neusnu! *1*
  • Ani Zeman nepřekvapí. Ne, toho nemám rád, ten se mi nelíbí, ten se mi dostatatečně neuklání, ten se mi smál, ten se opovážil kandidovat na prezidenta. Schválím jen Haška a jeho partu.
  • ministrem vnitra by se měl stát Milan Chovanec - je to ten, obrátil a práskl na ostatní schůzku v Lánech u Zemana? No, teď už víme proč. Politici jsou strašná pakáž a je jedno z jaké strany jsou.
    • Pokud by měli zde komunisté vládnout a být přínosem pro naši zemi,tak by museli napřed pořádně přitvrdit.Protože na uděláné pořádku ve stávajícím kapitalistickém svinčíku by byli i komunisté padesátých roků strašné měkoty.To chce mnohem tvrdší a krutější ruku mladé generace.Ta bude muset být na všechny lumpy,kteří se po komunistech prolhali k moci tak krutá,že všichni ti lumpové,kteří se po komunistech prolhali k moci a tuto zemi zbídačili,začnou masově velebit nebožtíka Hitlera,jaký ,že to byl,podle nich, velký humanista,oproti mladé generaci.Protože mladá generace se se starými lumpy za to,že jí budou předávat rozprodanou,rozkradenou a astronomicky zadluženou zemi,se se starými lumpy mazlit nebude.Ta starým lumpům,za uvedené,naordinuje takovou dietu,jakou neměli ani vězňové,za nebožtíka Hitlera v koncentráku.Ta se na debužírování starých lumpů dlužit nebude.Bude tvrdě prosazovat heslo,že kdo si dluhy nadělal,ať si dluhy zaplatí.Budoucí generace budou také chtít prožít důstojný život ,ve stávajícím životním prostoru.
    • To co udělal Zeman v Lánech za pomoci Haška a jeho kompliců je nevídaná gauneřina. V každé civilizované zemi by takový gauner okamžitě zmizel z veřejného života. On by se ostatně někdo tak podlý na takovou funkci vůbec nedostal. Nevím proč to M. Chovanec "práskl". Možná předem nevěděl o co ve skutečnosti jde a když poznal o jakou se jedná podlost, tak se od toho distancoval. Chovanec je původem Plzeňák, Západočech, kdežto Hašek je Brňák, Jihomoravák. A to samo o sobě mluví o charakteru.
      • Hmm, já bych řekl, že by se měl úřadu dobrovolně vzdát, jak soudruh president Zeman, tak všichni aktéři té schůzky na Hradě u soudruha Zemana!

        Jo, Bohouš to fakt nemá lehké, ale co by neudělal pro sebe, že jo!

        To budou jiné "náhrady", za ty si už koupí, ne jenom byt, ale i něco hodnotnějšího! *1* *15* *3* *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit