Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vlastizrádce a kolaborant co schvaluje invazi! NIKDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Píšeš o Zemanovi a zemanoidi ti klikají plusy. Jsou zcela zmatení z rusácké fašistické propagandy.
  • Mám podezření, že Z. Je alkoholik a jako alokoholik se dá dobře přes alkohol ovládat.. Takže kdo ví..,kdo nám prezidentuje...
  • Kocábe ty lidská zrůdo, co budete falšovat volby jako v Rakousku?
    • zlej trolle, ty volby byli podfuk ?? *8*
  • Kocábe zalez, tys už toho napáchal tolik, že je to na rozbití úst. Kde vůbec berou tyhle týpci tu drzost neustále od někud vylézat
    • třeba vystěhoval rusáky... super..
      • Rusáky rozhodně nevystěhoval komediant Kocáb,ale největší zásluhu na tom měl Gorbačev,Kohl a Regan a politická representace v těch státech.Rusové se určitě Kocába bojí.To samé jako cizince Klňavy,který by tady instaloval US radar.26 let stačí konečně i pro méně chápavé na probrání z iluzí.
      • To myslíš vážně??! .. *7*
      • Vyhodil je oknem a dveřmi vlezli zpět. Kolik asi dostal za to divadlo. A navíc když se sami stahovali. Radši jsem měl rusáka v kasárnách než na ulici. Bylo bezpečněji a nebyli všude roztažený. A Karlovy Vary byly České.
      • Ty budeš dobře vygumovaná, pěkně po havlovsku, opravdu by takový D E B I L Rusy vyhnal? Kdyby to nebylo domluveno dávno dopředu?
  • KOcáb je mamrdólskej ksindl. Blééé!!! *11* *12* *11* *16*
  • pravičácké vykopávky začnou kolem sebe kopat!
    nevoní jim NÁŠ PREZIDENT---zastupuje většinu lidu....
    A TO JE nejdůležitější!!!!!!!!!!!!!!!!
    • vanhorne
      "zastupuje většinu lidu...."
      Mozne to je ale, jake lidi, opilce.?Protoze opilec sporadane lidi obycejne odpuzuje.☺
      • A vožrala krátké nohavice nevadil?
  • Horáček může být prezidentem a pochybuji, že by se snížil k tomu, aby dotoval člověka, který měl informace o odsunu vojsk a pak to vydával za svoje zásluhy... zase by bylo o korytáře více, k těm trvalkám které nikdo nevolí a přesto sedí ve vládě, parlamentu, senátu a na dobře placených postech v EU *16*
    • Ty si asi myslíš, že rusáci odešli spontánně?
      • Rusáky jsme nemohli dostat několik desítek let z našeho území a pak přišel Kocáb a vyhnal, asi jim zahrál na cimbál !!! Svatá prostoto, tady jsou individua. *3*
  • Brzo budou tapetky... *3*
  • Ať žije Zeman---po převratu nejlepší prezident!!!!!!!!!!!!!
    Havel co zkur*il --to Zeman napravuje.....
    • říká blázen
    • Hlavně chlastem!!!!
      • Mazavka s krátkými kalhotami nevadil pane objektivní?
      • jsi de*il a ani o tom nevíš
  • Je to pravda, taky se za našeho "prezidenta" potichu stydíme, posledně jedna kolegyně sundala Zemana ze stěny a už se na ni donášelo. Není to dobrá atmosféra, kterou opilý Zeman zde vyvolal. Už aby byly nové volby, doufám, že nic horšího nás už nepotká, to raději Hanychovou, než toho Krakena.
    • jestli jsi ty učitelka--tak nás čeká pěkný konec! už jsem myslel,že řekneš Heydricha či US čenocha.
      • Kdepak učitelka. To je náš známý multinick Čapisrál. *15*
    • piš za sebe že se stydíš a ne za druhé.Já jsem na tohoto prezidenta hrdý.Kocáb je lopata a neumí nic,proslavil se tím,že pomohl zbytku rudé armády,aby se od nás dostali konečně domů.Zemana budu volit opět a rád.
      • Ani se nedivím tvé volbě, nic neumíš, nic nemáš, typický volič Ovara!
    • https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSTnRVhACzJL1hQyhN4067jOghBt79auBnezqSkAj4fl8_npoTuUg

*8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit