Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S tím souhlasím a ještě bych zavedl místo tzv. politické odpovědnosti tu trestní. A taky omezil imunitu na parlamentní sněmovnu. Mimo ni by poslanci podléhali zákonům stejně jako ostatní občané.
  • Histrionské výkony poslance Jandáka už nikoho nemohou překvapit. Zapomíná, že nehraje v žádném divadelním kuse, ale je v reálném světě. Kočí, jakkoli je mi nesympatická, má v tomto případě pravdu. Průměrný plat - aby pocítili realitu této země sui generis!
  • Velice mně nápad Kočí překvapil.Možná,že do ní nějaký chlap ,nastrkal rozum spodem.
  • To by se většina poslanců asi neudržela smíchy. A taky nemocenskou bych jim dala jako všem lidem v této zemi. Stejně nechápu, za co mají tak velké platy, když nemají žádnou zodpovědnost za to co tam odsouhlasí a vymyslí.
  • Hmmm, Kočí moc dobře ví, že ted musí chodit kanálama, tak si vylepšuje image populistickými návrhy, o kterých ví, že nemají nárok na úspěch a sama by pro ně určitě nehlasovala. :-) To, že jí to lidi budou baštit, je zřejmé. ale zároven si říkám, proč bych jí nepřál, když takhle vodí lidi za nos a oni se nechají, podobně jako se nechávali vodit za nos Vítkem Bártů a dalšími populisty. Stačí si vymyslet nějaká klišé, která nemají obsah: "boj s kmotry" "průměrný plat poslanců" apod. a jste ve světle ramp a blbové vám zase příště ten hlas dají. *1*
  • Holka,uč se radši vařit! Ono asi nepůjde pouze o Jandáka. Už by mělo být uzákoněno,aby ten,kdo se hodlá nacpat do politiky absolvoval psychotesty. Ty jsou dnes vyžadovány po kdejakym moulovi,
    kterej tlačí trakař,přičemž do funkcí v politických stranách atd. se může nacpat kdejakej mák. Gale-
    rie mudrců,kteří se na naší politické scéně za minulých dvacet let etablovali,tomu nasvědčuje.
  • Kočí a dáma? Ta k tomu hodně daleko. Dáma se také chová jako dáma. A hlavně nemluví vulgárně a nechová se jako podrazák. Kdyby jste řekli kráva, tak s vámi souhlasím. V kravíně by byla ve svém.
    • Ale já myslím, že je ve svém tam kde je. Vezměme si kupříkladu nejchytřejšího a nejvýznamnějšího a nejoceňovanjšího velkoministra naší skvělé vlády a porovnávejme. Mluví Kočí sprostěji než Kalousek? Ne, Chlastá víc než Kalousek? Taky ne. Dělá větší podrazy než Kalousek. I když je to mrcha a podrazy dělá, tak pochybuju... Tak vidíš, že je mezi svejma. :-) Navíc ostatní mluvěj určitě stejně, jen maj tu kliku, že je nikdo poestébácku nešmíroval a nenahrával.
  • Jestli někdo patří do ústavu,tak jste to vy pane Jandák.Nestál jste za mnoho jako herec,zato teď jako politik hrajete velice dobře!!!
  • Alspoň v něčem má ta dáma pravdu...
  • Konečně rozumné slovo. Pak by poslanci měli motivaci pracovat pro lidi a ne si hrabat z našich daní. A co jejich výlety? Stále slyšíme, že ten či onen je v zahraničí., Co tam odtud kdy kdo z nich přivezl?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit