Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak nevím, jak dlouho tuhletu mediální hru s psychopatkou v hlavní roli budeme sledovat.... Jelikož do toho zatáhla i pravdoláskaře... a jediná "svatá" je TOPka, začíná mi vycházet že celé inscenuje právě ona... a se Švarcnberkem jako příštím prezidentem, snad aby trumfnul předky..... to jeho a jejich mlčení začíná být velmi ale velmi výmluvné....
    • Celkem věruhodná konstrukce. Až na to, že v případě přímé volby prezidenta je kníže předem odepsán. To takový rozšafný Zeman, to je lidový vůdce, jako když ho vyšije.
      • no vzhledem k tomu, že se Zeman spolupodepsaldíky opo... na tunelech výroby a fondů, včetně důchodového... nevím nevím....lidi nezapomínají a když je ouvej a přčstanou doufat v nápravu, velice rychle si vzpomenou.... *9*
  • Dnes už mi připadá, že není síla, která by s těmi rozkrádačkami státních peněz něco udělala. Na začátku 90.let došlo k velkému rozebrání státního majetku díky neschopnosti státu se o to postarat - včetně dnes nejbohatších lidí, jako i Kellner, Babiš, Komárek, Pitr, ... - a dnes je potřeba se k velkým penězům dostat jinou cestou - přes politické prostředí. Jen mne zaráží, že když už byli pojmenování velcí hráči s nekalými zakázkami, že se najednou asi spojili s některými politiky, aby se vše zase zametlo a ty sviňárny dělaly dále protože se odvede pozornost někam jinam. Protože jde skutečně o obrovské peníze, nemůžeme se divit těm až neskutečným praktikám, které dnes vidíme.
    Nečas je jenom figurka neschopná svého vlastního názoru a zdravé jádro ODS požírá obrovský parazit, který nevím jak je možné vymýtit. A to, že se ozývají lidé ze severních Čech, je jenom určitým podezřením, že tady opravdu vždy měla korupce na růžích ustláno. To, co se děje, je na pozvání těch filmových hvězd, které se nezastaví ani před zákonem, protože pokud by sledovali a respektovali napsaná pravidla, tak by se nic nezměnilo.
    A to mám na mysli i vedení pražské radnice, zase je větší kauza, která dá zapomenout nějakým špinavostem na pražském vedení.
    Nebo, že by defenestrace ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit