Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nezkušená naivka, toto děvče kromě vysoké školy v životě nedokázalo v podstatě nic. Plácat pusou umí ! Mnoho mladých je bez práce i když mají VS ale chybí dědeček a o tom to je !!!
  • Pokud by se něco mělo prosazovat ,v nouzovém stavu,tyak jedině výstavba katovských mučíren,kde by katovský mistr vyučoval všechny lumpy,kteří tuto zemi rozkradli a zadlužili,zpěvu o jejich lumpárnách.To,co předvádí současná vládní banda,je pouze další"porevoluční" divadélko,které skončí zase jenom tím,že současní mocní pro sebe hodně nahrabou a země se nadále hodně zadluží.
  • Jsem velice znechucená z takových děvenek,které rozhodují o osudu lidí v tomto státě a vědí jen to,že jsou poslankyně za VV. Kdyby to, co jste protlačily sněmovnou byly tak vynikající zákony, bylo možno o nich diskutovat případně ještě vylaďovat jejich znění tak,aby měly navaznost na další zákony,které uvedou do souladu celé spektrum ekonomických zákonů. Již dlouhou dobu všichni ti co ekonomice rozumí,upozorňují na to,že jen jednostranné škrty v platech nic neřeší,jen utlumí spotřebu a sníží zaměstnanost. Podnikatelská sféra v oblasti spotřeby nic nezachrání , naopak utlumí výrobu, zvýší nezaměstnanost a tím sníží výběr daní. Až se rok s rokem sejde ,již bude pozdě,protože všechny kroky této vlády a potažmo poslanců vyustí do dalších a nových problémů. Jsem naprosto přesvědčená,že trojkoalici rozhodně čtyřleté volební období nečeká. Takže slečno,moc bych si na vašem místě rozmyslela veřejná vystoupení ať ve sněmovně nebo při dávání rozhovorů pro media.
  • Opozice není poskokem koalice, tak jako sl. Kočí, a proto dělá svou práci, podle které je její její právo vyžadovat řádné projednání zákonů ve stanovených lhůtách.
  • Martino jste naivní ,Vždyť většina národa tyhle Bártovy poskoky nenávidí. A navíc si paní Kočí myslí, že když si dá kytku do klopy, že lidé zapomenou její předvolební agitaci fotkou s rozkrokem ?
  • Můj názor je, že člověk ve vládě by měl být nejen chytý, mít zkušenosti ze života, ale hlavně musí být politik. To znamená naslochat, vyjednávat a mít tu sílu něco nenásilnou ,slušnou formou prosadit dobré myšlenky a zátoveň to stručně a jasně vysvětlit lidem. Toto nemůže zvládnout tak mladá slečna. Ve svém věku by musela být nadžena. A to s prominutím není žádný člověk. Každý se musí nechat vyfackovat životem aby o něčem mohl mluvit a seriozně mohl něco změnit. Jí těžko národ bude věřit, lidé spíše šli za Johnem a teď se to kvůli některým lidem VV bortí.
  • Uvědomělá svazačka
  • A Vy jste naivní zoufalec !
  • Slečno Kočí, kam chodíte na ta moudra, co z vás padají? Nepokládejte se za spasitelku národa , na to nemáte. Jste jen oslněna sama sebou, nic víc. Opozice je mimo jiné také opozicí proto, aby bezhlavě nekývala na vše, co vaše trojkolková koalice vedená profláknutým Kalouskem prosazuje.
    Copak by asi z vás padalo být na druhém břehu, tak jak jste předvolebně lhali o brontosaurech a pod.?
  • Martino,stupidní jsou lidé,kteří si nepamatují co tkzv. strana ABL měla va svém volebním programu a retorice v tramvaji...A její skutky jsou plivnutím těm co jim to věřili a navíc to odsíráme všichni...Proto nejstupidnější je Váš příspěvek a navíc mluvit o cti u lidí kolem svazáka Rajona je buď totální blbost a nebo myšlení sektářky.Doufám,že se z toho vyspíte!!! *4*
  • Jste ubožák!
  • No copak, já paní poslankyni na cestu do politického důchodu rovněž držím palce. Ještě tři roky a pak tradá. No prezidentka z ní nebude, v zanikajících véčkách bych to na nějakou velkou politickou kariéru taky neviděl, ale ona se jistě neztratí. Může třeba učit na ZŠ, to by jí sedělo. *1*
  • Podle stupidních předchozích příspěvků je zřejmé, že jste se své role zhostila se ctí. Držím Vám palce, paní poslankyně!
  • Ona snad opravdu tomu co říká i věří. Blbka jedna. Měla by si občas také něco přečíst z historie a ne jenom poslouchat svého dědečka co ji nakuká. Kampak s takovýmito esy dojdeš Česká republiko!! Ani 3 ústavy tě neochrání. *12*
  • P. Kočí?Co ji jiného zbžvá,než mlžit a vymýšlet nesmysly.Hrozila nám válka ,nebo silné zemětřesení?Je to flagrantní zneužití stavu legislativní nouzea jsem zvědavý,jak se k tomuto problému vyjádří ÚS.Asi opět šalamounsky?!
  • Ta blondýna je ještě blbější než jsme čekali
  • Je zde nejaky seriozny ekonom ??????? Na CT24 byla informace, ze statni dluh za 1-10/2010 je kolem 90 mld. Kc. Pokud se trajektorie vývoje dluhu aproximuje na prosinec (pricemz vlada zabrzdi snahu resortů o zvysene plytvani v prosinci) tak statni dluh za r. 2010 můze byt kolem 140 mld. Kc (planovano 170 mld). Pro rok 2011 planovany deficit 135 mld. Kc. Tak jake snizeni "rejtingu" hrozi ?
  • Nevím či je,tak hloupá nebo všehoschopná-rozhoďnožka?Kam se na tyto dámy z domů veřejných hrabe biomasa Kateřina...
  • Bože tahle rozhoďnožka je ukázková blbka Velkých Volů, co člen a ministr to neskutečné trdlo s IQ tupí tykve!
  • Krasavice inteligentní. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit