-
My si spolu tykáme ? Tak tedy - raději zalez a nemeč tady ! Jsi trochu mimo, nezapomněla jsi po obědě polknout prášky ?
1) nejsem BOBiO,
2) fašistu bolšeRvika jsem opravdu nikdy neviděl - ani jednat slušně ... *3* -
Vy hu..o máte strach z pravdy.
Až to Rus udělá budete řvát, že co si asiati myslí, že nechtějí obchodovat a za babku dodávat hlavně suroviny, že? Kdyby V. Putin byl sv..ě tak to už dávno udělal. Války se bát nemusí zbraně na odvetu a ukončení života na této planetě má.
Těď mudrujte a řvěte o komunistech a o čem chcete, tj. jen Váš problém. -
... jenom nefalšovaný primitiv vidí za vším Prahu, v tobě jsem zde našel blbečka dne :)))
-
... něco tak přiblblého zde není k vidění každou hodinu :)))
-
... prosím přeložit, stoko :)))
-
... jsi příliš velký blb na to, abys byl sto pochopit, že já nic v Česku blbými kecy neřeším :)))
-
Přesně jak píšete. Bojí se kritiky. Totáč je tady.
... a prezident:
Pan prezident kontroval stejnými zbraněmi jako krajní sebranka z TOP 09 v podobě Kaluse ušatého a dědka alzheimra.
Navíc ku..a není nic sprostého, je to z latiny "křivka".
Kohl a Rusko
Neříká nic než pravdu. EU leze do zadku USA a jen na to ekonomicky doplatíme, ještě budeme žrát jejich rakovinotvorné geneticky upravované (p)otraviny. -
rusko je náš dávný spojenec,nebýt hrdinného ruského lidu tak bychom tu nebyli,západní demokracie od nás dali ruce pryč a zbabělá amerika začala osvobozovat EVROPU až byl hitler díky hrdinným ruským lidem na pokraji sil,podívejte se proti kolika divizím bojovali rusové a proti kolika oslabeným divizím bojovala USA, ať žije rusko
-
Viděl jsi někdy v poslední době živýho Rusa? Nebo soudíš podle svých návštěv Milovic z před 40 lety?
-
Jsem rád neoblbe, že jsi z Prahy, neboť ta půjde do kytek po jaderném vyprovokovaném kofliktu jako první, takže zdar v pekle.
-
zato ty píšeš správně pelešníku,ty podporuješ to k.u r.v.e n í ,jsi stejný..Kromně č...u,p.....be atd....to je ta správná mluva.Polib si.
-
neoblbe máš radost, že buseš mít jaderné solárko, že?
-
... jsi na stejné úrovni, blbe :)))
-
... tiscali se obrací na lidičky, co dovedou alespoň správně psát, tak sklapni, blbe :)))
-
... problémečky s čárečkami, blbe, že :)))
-
Tiscali vy demokratické lejna,vy že jste demokracie?,ani náhodou když máte oponenty tak se musí zaregistrovat,aby jste mohli plivat ty svoje vyblitky.A špínu tak na to vám zvysoka !!!!!!!!!
A pokud se týká Z,jenom se příspůsobil k té zrůdnosti co máme v republice.Prej osobnosti se cítí uraženi,ty osobnosti které si vydržujík...y,protože mají peníze a jinak by o ně nikdo nezakop?????Tak to jó to jso elity samí pelšníci a teď nám budou moralizovat fuj,fuj,fuj!!!!!!!!!!!!!!!Vžytˇco damy,nedá mi.Hanba,hanba.Nebudu se přihlašovat,nebála jsem se komunistů,nemíním se bát něčeho takového,co si říká demokracie,pokrytci. -
Přišel čas plánovat záškodnické akce proti válečným štváčům, ať doma nebo v cizině, tzv Mašínovou mašinérii.
-
... tebe rozjebávat není potřeba :)))
-
Helmute, Helmute, tvůj výrok se tvým americkým židosoukmenovcům líbit nebude., ani to, že přemýšlíš vlastní hlavou a odvracíš se od USraele, který vše dobře naplánoval aby rozjebal celý svět.
-
Marné jak se tady dostaví avylopata je konec. Blije tady nesmysly chorého mozku až do zblbnutí.Dobré je že vycházky mu v Bohnicích končí už v 20:00.Ne?Jedině že by na něj hodili sítě.