-
Prý tomu tečkovi natrhl nějaký surovec zadek, fakt ho lituji, je to takový chudáček a všichni ho bijou a mučí!!
-
-
On pak z bolesti píše takové nepřístojnosti, ale za to můžou ti jeho mučitelé kteří ho znásilňují a bijí.
-
-
On dá totiž na schůzi každému. Grebeníček ho úplně miluje a já zas nic.
-
-
grebeníček je krasavec, přesnej typ komouše. *1*
-
-
-
-
byl tu JFK..??muclík nepříšel domu,slibotechna *13*
-
Já se z teho zblázním , já blb.
-
-
Se ti nedivím, soudruhu.
-
-
Už ji máš natrhlou?
-
-
-
At ruský medvěd dřepí v klidu v tajze a posílá nám suroviny.Mi mu za to dáme nažrat aby nemněl duvod lézt ven.Nechápu inteligenty ktery pořád do něj štouchaj klackem a nutěj ho tancovat a jinak ho kultivovat.
-
-
Inteligenty? Neprehanis? *3* *7* *4*
-
-
A co na to lžou fašisti z KSČ, navedení fašistickým propagandistou PUTINEM?
-
-
Ze jsi Goebels vydavajici se za Alenku. *1*
-
-
A vůbec, co na to fašista Putin?
-
Jak se asi mají fašisti z KSČM?
-
V USA je půl miliardy hladových lidí a zbytek postupně utíká do Ruska , aby se mněli dobře. To se píše v Haló novinách a proto je to pravda!
-
-
kdyby USA nekradly na celém světě, kdoví, jak by to bylo s jejich nasyceností...
-
Je to tak.
-
-
My Rusi všecky Ukrajince povražřdíme a bude tady klid! Šak sme si to zvolili!
-
-
Přeně tak!
-
-
Kdo ví, co budem plácat, až nám bude 84. Kdo ví, jestli nám vůbec někdy bude??? *1* *1* *1*
-
-
Podle toho, jak zde kdakate uz je Vam bud 100 a mate pokrocileho Alzheimera, nebo vam Ukr
v uniforme CA 1968 prefikl starou ,Vy jste jej pokladal za Rusa a dodnes jste to "nevydejchal". *7* -
Kdes nechal svůj přiteplenej obrázek, čapisralí mamrde? *15*
-
-
Si mi ho ukrad, rudej zloději nicků. *12* *12* *12*
-
-
Copak, okusils svůj vlastní recept a nechutná ti? Tak bacha, ať ti neprdne cévka v palici *5*
-
-
No, vypadá to, že tobě už prdla. Mozek už nefunguje, takže myslíš řitním otvorem, čapisrale tečko. *12*
-
-
Máš to marný Čapisrale, každej tě pozná *15*
-
-
-
-
-