Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gaheris

    Jedenáct z deseti eskymáků na to má úplně stejný názor! Takoví blogeři jsou k nezaplacení, nejde to, protože nestojí za zlámanou grešli!

  • "Dům kultury v Uherském Brodě na Uherskohradišťsku zrušil na doporučení
    radních města vyprodaný koncert Jaromíra Nohavici plánovaný na 22.
    března. Radní iniciativu zdůvodnili
    nedostatečnou distancí zpěváka vůči ruskému prezidentovi Vladimíru
    Putinovi."

    Samozřejmě že s odstupem času se lidé vysmívají i našim hlupákům.Třeba tady tento gejzír zdejší blbosti z UH vchází do dějin.Udatní moravští rekové se rozhodli ukazát tvrdou sevřenou pěst do Mosky. Odmítá se uvěřit, že taková rozhodnutí lze veřejně deklarovat v tomto století. Zpěvák Pan Nohavica bude vždy pro naše lidi na prvním místě. Daleko daleko před Moskvou i Kyjevem.

  • A jak se k té informaci postavili sportovci a lovci lososů ?

  • Hmmm, ruští vlastenečtí blogeři. Nejspíš z nějaké neziskovky, placené vládou USA. To už tu bylo víckrát. Fejková propaganda.  

  • na druhou stranu i Putin občas může mít pravdu a ani tohle nelze vyloučit , ale jedno vim přesně pokud tam byl batuška Prigožin litovat ho nebudu neb to rozhodně nebyl žádnej dobroděj  a může za smrt mnoha lidí .

    • Toto mnozí nesnášejí, že by mohl mít někdo pravdu, koho nesníšejí. Např. když by Okamura prohláil, že 1+1=2, tak ti mnozí začnou řvát, že lže. Když Fiala prohlásí že 1+1=3, tak ti samí budou tvrdit, že to tak prostě je.

      Myslím tím, že lidé nepřemýšlí nad obsahem vyřčeného nebo psaného, ale jen nad tím, kdo to prohlásil a podle toho se rozhodují, zda s tím souhlasí nebo ne.

      Zkuste si najít nějakou kontroverrní větu jakéhokoliv politika a pak ji zkuste předhodit ve společnosti, co si o tom myslí. Jsem si jist, že na 99% první, co zazní bude: "Kdo to řekl?"


      • v zásadě spolu nesouhlasíme , ale doporučuji pročíst zprávu MO o dezinformací -dezinfomanii , kde je přímo varování že pokud názor není v oficialní linii je automaticky označen za dezinformaci a autor dehonestován nebo je mu přímo vyhrožováno , to ve státech demokratických , no tak u těch totalit je to automatika , pokud se chceme pohnout dál musí být slyšet i opoziční názory a vedst se solidní diskuze a hledat východisko , ne jako s elektromobilitou a covidem .😎

  • Lidé se smějí. 

    Putinovy lži a Zelenského pravdy. 😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit