Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to Koláčku vidíš.Před soudem hraješ divadlo na převelikou víru.Obracíš se k budhismu či  čemu.Rozhazuješ tam rukama a vytváříš dojem pomýleného ale jinak slušného člověka.A ono jsi zatím mazaný vychcaný komediant.Křivák který si přihrábl z cizího a ještě vyskakuje.Vinu neunese.Takových profesionálních zmetků zas tolik není.Zařadil jsi se mezi takové Dr.Rathy, Železné a podobný kriminální odpad této země.V září se naškolách zase začne učit.A jsou předměty, kdy je třeba studentům ukázat na příkladech sedlinu společnosti.Ty opravdové profesionální špinavce........

  • Ten lump by měl jít sedět minimálně na doživotí a hlavní eso té jejich galérky Miloš Zeman jakbysmet.
  • Je strašné, že takoví zloději si dělají ze soudu dobrý den. 

    Zavřít na 10let a zabavit ten majetek, to by bylo spravedlivé.

    A ty peníze - až se vrátí do ČR a část ať si nechá švýcarský soud.

  • Co je to vubec za soud , i kdyz tedy jenom cesky , ze dovoli v soudni dini takovou saskarnu jakou tam ten defraudant provadi ?! Ty jeho tanecky a ritualy ... Proboha. Neco podobneho je stare snad jako lidstvo samo. Opravdu uroven ze mu to nekdo dovoli a toleruje. 

    To same provadel ten rusak , najaty vrah,  ktery omylem misto sefa Sazky zastrelil ridice v drahem aute , ktery se tam nevhodne primichal. Tedy jen v novejsi dobe, pred nekolika lety to bylo. V dobach drivejsich , kdy jeste nebylo lidstvo tak zdegenerovane , za tohle poslal soud rovnou na sibenici , ke zdi , pod gilotinu , proste kde se zrovna lidstvo ve svem vyvoji nachazelo. 

    A mimochodem , podstatou budhismu je skromnost a pokora. Tak jestli tenhle pazdrat na budhismus prestoupil, at to dokaze. Nejlepe vraceni a vzdanim se vseho majetku . Potom se da snad uvazovat o jeho nejake ceste k tehle vire. Zatim to strasidlo predvadi veci , ze nechapu soudce proc neprerusi rizeni a nesoupne ho za katr nez se uklidni. Nejlepe samovazba bez zradla a voda 1x za dva dny tomu praseti na jeho vymyslenou paviru obracenemu. 

  • Odsouzeného zloděje okamžitě zatknout a z vězení se může odvolávat jak chce. Soud by měl všechna odvolání házet do koše.

  • Všichni jsme si navzájem rovni - jen pan Koláček a jeho právníci jsou "rovnější"...

    • Napadá mě přitom stará moudrost "Kdo maže ten jede"

      • A co teprve ten, co podmaže...

        • Chcete pánové snad sdělit, že ta justice, za kterou se staví celá "demokratická Praha a blízké okolí" není v pořádku???

          Je přeci demokratická, nezávislá a že by se někdo v ní nechal uplácet? Není možná....

          • Wolfcastle

            To víš všude se najdou šmejdi úplatný naplavený... ty jsou nejhorší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit