Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlavně porevoluční političtí šíbři potřebovali,aby policie neměla odborníky na tunelování.To se jim povedlo.Proto je tato země rozkradená a astronomicky zadlužená.Na udělání pořádku,v této zemi ,budou muset jednou nastoupit tak tvrdí chasníci,že i komunisté padesátých roků budou podle nich,strašné měkoty.S falešnou humanitou se dá země pouze úspěšně rozkrást.Víc nic.
  • Vážený pane, moc se Vám omlouvám, ale jinak nemůžu, takovou hloupost jsem už dlouho neslyšel.
    § 157
    Podmínky nároku na výsluhový příspěvek
    Bývalý příslušník, který vykonával službu alespoň po dobu 15 let, má nárok na výsluhový příspěvek; to neplatí, jestliže jeho služební poměr skončil propuštěním.....
    § 158
    Výměra výsluhového příspěvku
    Základní výměra výsluhového příspěvku činí za 15 let služby 20 % měsíčního služebního příjmu. Výměra výsluhového příspěvku se zvyšuje za šestnáctý a každý další ukončený rok služby o 3 % měsíčního služebního příjmu, za dvacátý první a každý další ukončený rok služby o 2 % měsíčního služebního příjmu a za dvacátý šestý a každý další ukončený rok služby o 1 % měsíčního služebního příjmu. Výměra výsluhového příspěvku může činit nejvýše 50 % měsíčního služebního příjmu.
    Pokud odešel před účinností tohoto zákona (1.1.2007), tak podle starého zákona měl nárok na rentu po 10 letech, ale bral by úplné minimum, renty byly malé.
  • Již vrchní humanista po Velkém sametu hlásal předěláme policii maximální věk do 30 let a to jsou výborní odborníci, čím mladší tím lepší a la vyšetřování Stodolových.
  • Znam taky jednoho hocha,ktery byl u Policie 12 let,je mu 33 a pobira kolem 9 000 Kc duchod. A to se mu bude vyplacet az do duchodoveho veku. Nasel si praci a tak nosi domu 25 000 cisteho a co mu chybi. Ja ve fabrice delam na 3 smeny za 12-13 tisic.

    Zajimalo kde ve svete se tohle policajtum vyplaci a jak dlouho nas stat tohle bude platit!!! *8*
  • A kolik pad dostanou ostupne? A kolik se jim bude vyplacet duchod? Ja dostat za 10 let 100 000 odstupneho a pak pobirat v prumeru 9 000 mesicne az do duchodoveho veku,jak to je ted...........tak proc bych tu vypoved nedala ??? A uz vubec tak po 25 letech,krasne odstupne a za 15 000 mesicne policejniho duchodu,tak si ani nejakou poradnou praci hledat nebudu !!!
    CHUDACI OBYCEJNI LIDE::::::::::::celou dobu drou a pak jim stat da az v duchodu 10 000-12 000!!!
    Na tohle jsme opravdu cekali . *6* *6* *6* *6*
  • Ti, co se nebáli, už mají nakradeno. Až propustíme posledního policajta, nebudeme se bát ani my a dokrademe, co ještě zbylo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit