Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tady se píše o českém absurdistánu,ne o Rusku.
  • Když pohřbívali Brežněva do jámy u kremelské zdi, tak se jim rakev vysmekla a žuchla z výšky do díry. Asi funebráci přebrali vodky. V naší televizi to pak "vysvětlovali", že to bylo po starém ruském způsobu. *1*
  • a tebe hoděj rovnou do jámy vedle prasečáku, protože mít úctu k dementovi tvýho kalibru prostě nelze ani v případě, kdy by koně lítali a ryby štěkaly.
  • je to hrozné tahle doba, za komunistů vás hodili do jámy i zadarmo.
  • Morální spoušť je daná morálkou polistopadové doby a jejího hlavní představitele Havla, který hulil, chlastal a chodil prcat jinou, když paní Olga doma umírala. Toliko k té tvojí morálce, havloide.
  • A přesto takzvaný pohřeb bez obřadu na západě neznají, nejedná se o finance, ale o úctu k zesnulému. Teď z něho už nic nemáme, tak pryč s ním. Ale jednoho dne se ozve svědomí... a to může být hrůza. Vím o těchto případech!
  • Jenom dodávám: BEZCHARAKTERNÍ SOUKROMNÍCI. Na západě jsou taky a takhle řada věcí nevypadá. Morální spoušť, kterou tady snad na všech úsecích života máme je dílem
    mnohaleté komunistické výchovy. A nezapírejme tento fakt.
  • Může za to Kalousek.
  • Co je na tom k nepochopení. Pohřebnictví dopadlo tak, jako všechno ostatní, co vzali do rukou soukromníci.
  • Tohle mne pobavilo:
    "Podnikatelům v pohřebnictví příliš nepomáhá ani specifická podstata jejich oboru, kdy jen těžko mohou čekat navýšení poptávky po svých službách."

Takže autor článku má u mě bod.
  • za 50tis s pruvodem koňma a do země .
    A to za komárů, dnes bych to nezaplatil.
  • Já jsem svou matku pochoval v malé obřadní síni ve Strašnicích za 17 tis.Kčs a psal se rok 1978 a to byl honosný obřad.A svou tchyni tamtéž za 27 tis.velmi skromně v demokratické totalitě v roce 2000.Tak si může každý udělat úsudek.A to jsem v obou případech dostal zpět nějaké peníze.
  • V.I.L to že o tom nic nevíš a hloupě reaguješ je opravdu skvělá vizitka hňupa *3*
  • Pokud se zdá pohřebním hyenám za zpopelnění, kdy tělo hoří 30 minut 13 tisíc málo, tak by měli jít raději pracovat rukama.
  • mellys
    prodám Obolosy..., protože když nebudeš mít na zaplacení převozníkovi, tak tvoje smradlavá duše bude bloudit tisíce let ve strašných mukách po světě a nedojde nikdy klidu...
  • ...tebe Simone, už měli zpopelnit dávno, všem by se ulevilo a já osobně, bych ti šel nachcat na hrob :)))
  • Pohřebné byl příspěvek státu na výdaje s pohřbem a činil 5000 Kč, ty d.mentní, blbej kr.téne. Kdybys nebyl lempl, tak si najdeš příslušný zákon a přečteš si to černý na bílým, aby ses tu neztrapňoval takovými degenskými kydy, ty chodící mameluku. *7*
  • Smrt nestojí nic, vy přiblblé pressti.utky. Přijde si i pro vás a bude jí fuk, kolik jste si nakradly z dotací. Nebude jí ale fuk, co za hnojárny jste spáchaly. Za ty budete těžce platit vám neznámou měnou. A nezapomeňte, rakev nemá kapsy. Teprve pohřeb se počítá na světské platidlo, jelikož z něj ziskuchtivé hyeny udělaly byznys. Howg.
  • kytku jsem prochmelil . Na tvuj hrob mohu jedine tak vypustit to co mnou proteklo tim chmelem spojene zbytecny a bezceny VIL.
  • vanhorne
    "V zahraničí stojí pohřeb 1,5 až dvojnásobek průměrné měsíční mzdy, u nás zhruba odpovídá jednoměsíční výplatě."
    Jsem rad ze, je aspon neco levnejsi v cesku nez na Zapade.Kdyz kazda rodina pochova 20 rodinnych prislusniku za rok tak na tom zbohatne.☺

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit